yannis27gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Στο φορητό ενός φίλου μου, έχουμε πρόβλημα με επαννεκινήσεις. Το 'ψαξα για ιούς κ.τ.λ., όλα καθαρά. Οπότε, στράφηκα σε hardware. Θεώρησα υπεύθυνο το Sagem της Conn-x με το οποίο συνδεόταν καθώς "κολλούσε" μόλις έμπαινε ιντερνετ. Το αλλάξαμε με ένα ρουτερ και πράγματι δούλευε ρολόι. Δεν είχε όμως ποντίκι κι έτσι δούλευα με το ενσωματωμένο του λαπτοπ. Το πίεσα λίγο παραπάνω με το δάχτυλο, και ξαναέκανε επαννεκίνηση. Το δοκίμασα 2-3 φορές και βεβαιώθηκα ότι έχει πρόβλημα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν 1 βδομάδα όταν του έπεσε από το γραφείο. Υποθέτω λοιπόν ότι κάτι μετακινήθηκε εκεί και έκανε τη ζημιά. Αυτό που ρωτάω είναι το απλό: Μπορώ να το αλλάξω μόνος μου; Σε desktop υπολογιστή έχω αλλάξει τα πάντα, τον παίζω στα δάχτυλα. Σε φορητό, έχω αλλάξει μνήμη και σκληρό. Πιο βαθειά δεν έχω μπει (ας μην παρεξηγηθεί αυτή η φράση, είμαστε και στο Τριώδιο... ). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σαιτ που δείχνει με εικόνες πώς περίπου είναι από μέσα το ποντίκι και πώς το αλλάζω; Επίσης, μπορείτε να μου βρείτε σαιτ που πουλάνε τέτοια ποντίκια; Όσο κι αν έψαξα, μόνο τα εξωτερικά ποντίκια βρήκα!! Το μοντέλο είναι Turbo X, από το Πλαίσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.