PATRINOS06 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 απαντω λοιπον: το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ γιατι ηταν πρωτοτυπο. το δευτερο ηταν απλα συνεχεια του πρωτου,καμμια πρωτοτυπια... το δε τριτο ηταν μια αρπαχτη για να βγαλουν λεφτα. και αυτο το λεω για τους εξης λογους: 1)στο 3 χαθηκε το μυστηριο,εγινε μια ταινια σφαξιμο και χασαμε το νοημα 2)συμφωνουν μαζι μου και τα ranking στο IMDb 3)στο 3 πηγαν να μπαλωσουν σεναριακα "κενα" που αφηνε το πρωτο (και λιγοτερο το δευτερο) τα οποια ηταν και η μαγεια του εργου (του Ι,αντε και του ΙΙ)
thief7710 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Basika to 3 den mou arese katholou giati poli apla sto telos den eixame anatropi...kai oxi.to oti i gkomena itan ginaika tou tipa den itan anatropi.tetoies anatropes mono sti bera sto deksi exoume to 1 itan apla theiko.to 2 me mia mikri allagi tha me eixe ikanopoiisei apolita. kai eksigo.efere tin anatropi poli omala.Edeikse oti einai ola grammena se kasseta kai meta o mpatsos mpike stin toualeta. An o mpatsos etrexe na sosei to gio tou kai tin ora pou o kakos pigaine na maxairosei ton pitsirika o mpatsos anoige tin porta tis toualetas kai mesa ipirxe to apolito skotadi oloi tha mename m@l@kes... to efere poli omala kai den eixame korifosi tis anatropis San sto ena na mathename 1 lepto prin brei o Adam to kasetofonaki pano ston Zep oti to ptoma einai o dolofonos.tha itan ontos mia ekpliksi alla den tha erxotan apotoma
adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 στο 4 θα ειναι μουμια ο γερος και θα δινει οδηγιες στην αδερφη της εγγονουλας του κομμωτη του το παραχεσανε ελεος
Arioch79 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Απ' ό,τι λένε στο IMDB, θα παίζει πολύ flashback με το παρελθόν του Jigsaw καθώς και η επιστροφή ενός από τους χαρακτήρες του πρώτου Saw, o οποίος θα έχει πλέον "μια πολύ διαφορετική αντίληψη για τη ζωή" (εικάζω ο γιατρός). Τώρα το αν άρεσε σε κάποιον η σειρά ή όχι είναι άνευ ουσίας. Εμένα μου άρεσε το πρώτο και το δεύτερο για τον ίδιο λόγο που μου αρέσουν τα σουβλάκια και δεν μου άρεσε το τρίτο για τον ίδιο λόγο που δεν μου αρέσουνε οι μπάμιες. Περί ορέξεως ουδείς λόγος, λέγανε κάτι αρχαίοι τύποι. Αυτό που μου προκαλεί πάντα απορία, είναι η σφοδρότητα και η εμπάθεια με τις οποίες σπεύδουν πολλοί στους οποίους δεν αρέσει μια ταινία να την θάψουν. Άμα δεν σου αρέσει κάτι το προσπερνάς. Το θεωρώ κομπλεξικό να κάθεσαι να κράζεις μετά μανίας κάτι που είναι καθαρά θέμα γούστου. Τόσο η ψυχαγωγία όσο και η διασκέδαση (αυτού του είδους) έχουν καθαρά προσωπικό χαρακτήρα. Αντιλαμβάνομαι βέβαια την επιθυμία των ανθρώπων να μοιράζονται με τους συνανθρώπους τους κάτι που τους προκάλεσε όμορφα ή γενικά έντονα συναισθήματα. Πιστεύω ότι είναι υγιές. Αλλά την ανάγκη που έχουν ορισμένοι να θάψουν κάτι που δεν τους άρεσε, δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα. Το παραπάνω παραλήρημα είναι απόρροια γενικού προβληματισμού και δεν αφορά τους φίλους συμφορουμίτες που ποστάρισαν σε αυτό το thread.
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικα θεωρω το πρωτο το καλυτερο. Αλλα το τριτο οριακα καλυτερο του 2ου ... Ωστοσο,ειμαι κατα στο να γινει συνεχεια..Κουρασε πιστευω αρκετα.
Giourkas1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 To πρώτο σίγουρα καλύτρο των τριών λόγω πρωτοτυπίας. Αλλά πλέον καταντάει κουραστικό...
maggle Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 εγω πιστευω οτι το πρωτο ηταν βεβαια το καλυτερο,το δευτερο πολυ καλο και αυτο αλλα στο τριτο τη χαλασανε τη συνταγη γιατι χαθηκε αυτη η ατμοσφαιρα που υπηρχε στα προηγουμενα δυο.σιγουρα θα βγει και τεταρτο γιατι στο τριτο δινουνε πασα με την κορουλα του μακ φεϊντεν.
GREGKERKYRA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 egw perimenw pws k pws na bgei h sunexeia ton oktobrh kai ta 3 maresan para polu, peripou tote tha bgei kai to Allien Vs Predator 2...
madcap Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Προσωπικα στην δημιουργια του τριτου μερος της σειρας δεν ειμαι καθολου συμφωνος, την βρικα μια ταινια χωρις νοημα υπαρξης ποσο μαλλον μια τεταρτη κυκλοφορια.
Luxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Βγηκαν και δυο τρειλερ για το saw 4. Τα εχετε δει;
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το 4ο θα έχει για μένα ένα ενδιαφέρον μιας και αφού πάει ο jigsaw θα έχει κάτι το διαφορετικό.Θέλω να δω τι θα κάνει τελικά ο τύπος με την κόρη του και γενικά πώς θα κυλίσει η ιστορία.Το αν αρέσουν σε κάποιον τα SAW είναι καθαρά προσωπικό γούστο αλά όπως και να χει οι θάνατοι έχουν φαντασία.
flo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Eμενα μου αρεσαν και τα 3, το πρωτο βεβαια περισσοτερο αφου ηταν πιο πρωτοτυπο, αλλα θα δω και το 4ο σιγουρα.
geran Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 για μενα το 1 ηταν το καλυτερο αλλα το 3 το πιο βιαιο...ενοειται περιμενουμε πως και πως το 4!!!
mert Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 σκατά θα είναι. όχι πως περιμένα κάτι καλύτερο απο τους μονγκολους.
tzafarela Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή πρέπει να κάτσω να ξαναδώ και τις τρεις πάλι??:-|Δε θυμάμαι τίποτα...Θα χάσω την μπάλα στο 4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.