beastgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Θα κατέβω ελλάδα για 6 μήνες ξεκινώντας από μέσα Μαρτίου και θα ήθελα να βάλω adsl για αυτό το διάστημα. Καταρχήν θα είμαι στην επαρχία (δράμα). Δε φαντάζομαι να έχω πρόβλημα με πιταρισμένα dslam έτσι; Δε τρελαίνομαι και με ταχύτητα. Και μια 768 καλή θα μου ήτανε. Φαντάζομαι με συμφέρουν αυτές οι προσφορές οι έτοιμες και όχι τα συμβόλαια έτσι; Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι; Ξέρετε κανένα σαιτ που να έχει συγκεντρωτικά τις τιμές των παρόχων να ρίξω μια ματια. Είδα εκείνο το σαιτ που έχετε σε ένα sticky αλλά μου έβγαζε άλλα αντί άλλων. Δε μου έδειχνε 768 γραμμές και μου φαινόντουσαν οι τιμές πολύ τσιμπημένες. Every opinion is welcome
tolis_01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ελπίζω να μην είδες το δίοδος γιατί θα απαγοητευτείς. Γενικά μια 768 θα σου πάει 20Ε το μήνα. Αυτό ειχα παρει εγώ κι έμεινα ικανοποιημένος (έκανα και 6μηνη επεκταση συνδρομής). Στην επαρχεία απ' ότι ξέρω τα dslams δεν είναι τόσο πιταρισμένα όσο στην Αττική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.