paschalia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Πριν αρκετα χρονια ειχα παρακολουθησει ενα σεμιναριο μελισσοκομιας κατα το οποιο ειχα μπει στον κοσμο του μελιου κ ειχα δοκιμασει αρκετα ειδη μελιου - του κλασσικου που πωλειται στην αγορα κ ειχα κατασταλαξει οτι το μελι που μ'αρεσε περισσοτερο ηταν αυτο του ρεικιου κ του δασους . Βεβαια , εχουν περασει κ αρκετα χρονια απο τοτε κ δε θυμαμαι καλα ποιες ακριβως ειναι οι κατηγοριες . Εδω ειναι μια σελιδα που περιγραφει αρκετα αναλυτικα τα ειδη του μελιου ( αν κ αρκετα συγκεχυμενα απ'οτι νομιζω ) . Ποσοι εχετε δοκιμασει αλλο ειδος μελιου - του κλασσικου κ ποιο ειναι τ'αγαπημενο σας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ενα ακομα λινκ http://www.melissokomos.gr/ Το να τρωει καποιος μελι ειναι ισως το μεγαλυτερο δωρο που μπορει να κανει στον εαυτο του. Δεν εχω δοκιμασει πολλα ειδη αλλα γενικα προτιμω το ανθομελο και το Θυμαρίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerline Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Πρώτη μου επιλογή το Ελατόμελο και μετά, πάντοτε το Θυμαρίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 οταν το μελι πεφτει γρηγορα απο το κουταλι...ειναι χημικο τσαμπα το πληρωσατε για ελληνικο.κ αν δεν στερεοποιειτε με τον καιρο...πως λεγεται παλι μουφα ειναι...εκτος απο 1-2 μελια στην ελλαδα π δεν τα θυμαμαι το ενα ειναι καπου απο κρητη μερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω ενα που ειναι απο κυψελες, τι ειδους ειναι ; :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilios_x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 καστανόμελο....λίγο πικρό αλλά μετράει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 & orange blossom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ClouD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 οταν το μελι πεφτει γρηγορα απο το κουταλι...ειναι χημικο τσαμπα το πληρωσατε για ελληνικο.κ αν δεν στερεοποιειτε με τον καιρο...πως λεγεται παλι μουφα ειναι...εκτος απο 1-2 μελια στην ελλαδα π δεν τα θυμαμαι το ενα ειναι καπου απο κρητη μερια. Ε, νταξ. Παίζει ρόλο και η θερμοκρασία. Ακόμα και μέλι υπέροχης ποιότητας να έχεις, άμα το βάζο βρίσκεται κοντά σε καλοριφέρ ή το έχεις ζεστάνει πρόσφατα και το έχεις αφήσει σε μία όχι-κρύα θερμοκρασία δωματίου, θα λειτουργεί σαν να έχει μικρότερο ιξώδες και θα ρέει πολύ πιο γρήγορα από ότι κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emyloty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει διαφορα στη γευση του βιολογικου μελιου και του κανονικου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snoopie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Το αγνό μέλι έχει πάντα καλύτερη γεύση. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το link: www.meli-lakmos.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Είμαι τυχερός που ο θείος μου έχει μελίσσια καθώς κι ένας γείτονας μου και χρόνια τώρα τρώω αληθινό μέλι. Το ξεσκίζω βέβαια, 3 λίτρα το μήνα για πλάκα, ειδικά το χειμώνα με τα τσάγια. Ό,τι γεύση και να είναι, όταν τρως κάτι τόσο υγιεινό και καθαρό, αυτά είναι λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 5½ χρόνια φτυάριζε, πού έφτασε πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 μιας και λατρης του μελιου..και επειδη θα παω προς καρπενησι πλευρα τον δεκεμβρη δοξα τον θεο αν ειμαστε καλα. και παντα προμηθευομαι πολυ μελι για ολη την χρονια εαν καποιος θελει να του παρω ελατισιο μελι ας μου στειλει Pm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Από πού προμηθεύεσαι αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Από πού προμηθεύεσαι αν επιτρέπεται; απο ενα μαγαζι στον τυμφρηστο..τωρα θα σε γελασω πως λεγεται.δεν νομιζω να εχει αλλο βεβαια..χεχε καλα και αυτος το παιρνει απο αλλου μην νομιζεις..αλλα απο οτι εχω ψαξει το εχει ποιο φθηνα απο ολα τα μαγαζακια.. εαν ηξερα και κανεναν εκει θα πηγαινα απ ευθεις σε μελλισοκομο αλλα δεν γνωριζω μιας που ειναι το εξωχικο της κοπελας μου εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα