PepeLePew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από ένα search που έκανα σε διάφορες εταιρίες για το πότε θα βάλουν ιδιόκτητα δίκτυα στην περιοχή μου (Αιγάλεω – Κέντρο Αγίας Βαρβάρας) :( βλέπω ότι όλες ( On Telecoms, Forthnet ,Tellas, Vivodi.) λένε ακριβώς την ίδια ημερομηνία. Σε έλεγχους που έκανα και σε άλλα τηλέφωνα φίλων, Καλλιθέα , Κορυδαλλό, Αιγάλεω βλέπω ότι σε όλους η ημερομηνία που η περιοχή τους καλύπτεται από ιδιόκτητο δίκτυο είναι πάνω κάτω ίδια σε όλες τις εταιρίες. Με το μικρό μου IQ κατέληξα σε 2 εκδοχές. 1. Έχουν κάνει συμβόλαιο με τον πΟΤΕ και ξεκινάει σε όλες από τότε. 2. Φέρνουν όλοι από 1 άτομο για να σκάψει οπότε τους έρχεται πιο φτηνά…. :mrgreen: Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που σας λέω και τα σχόλια δικά σας… :confused:
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 apo tin theoria sti praxi tha deis oti tha allaxei auto.isos na skapsei mia eteria gia oles kai na petaxoun tis optikes mazi isos grafoun oles to idio gia na min xereis ti tha pareis isos bgenei apo kati allo.isos epidi kapoia mixanimata sistegazontai me tou ote opote isos gia auto.apira isos.
PepeLePew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ίσως υπάρχει κάποιος εκ των έσω να μας πει αν ξέρει
kgliat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από ένα search που έκανα σε διάφορες εταιρίες για το πότε θα βάλουν ιδιόκτητα δίκτυα στην περιοχή μου (Αιγάλεω – Κέντρο Αγίας Βαρβάρας) :( βλέπω ότι όλες ( On Telecoms, Forthnet ,Tellas, Vivodi.) λένε ακριβώς την ίδια ημερομηνία. Σε έλεγχους που έκανα και σε άλλα τηλέφωνα φίλων, Καλλιθέα , Κορυδαλλό, Αιγάλεω βλέπω ότι σε όλους η ημερομηνία που η περιοχή τους καλύπτεται από ιδιόκτητο δίκτυο είναι πάνω κάτω ίδια σε όλες τις εταιρίες. Με το μικρό μου IQ κατέληξα σε 2 εκδοχές. 1. Έχουν κάνει συμβόλαιο με τον πΟΤΕ και ξεκινάει σε όλες από τότε. 2. Φέρνουν όλοι από 1 άτομο για να σκάψει οπότε τους έρχεται πιο φτηνά…. :mrgreen: Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που σας λέω και τα σχόλια δικά σας… :confused: Στο σπίτι μου μπροστά (Αιγάλεω - αρχές Σμύρνης) περνάνε καλώδια ταυτόχρονα HOL-Forthnet..Μάλλον υπάρχουν συμφωνίες...τι να πω...
random Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Απο τη Forthnet που μονο αυτη παρακολουθώ, η ημερομηνία ειναι σαν το μαρτύριο του Τάνταλου: μολις φτασει η τελευταία εβδομάδα, προσθέτουν αλλους 2-3 μήνες, και παλι απ την αρχή
PepeLePew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Απο τη Forthnet που μονο αυτη παρακολουθώ, η ημερομηνία ειναι σαν το μαρτύριο του Τάνταλου: μολις φτασει η τελευταία εβδομάδα, προσθέτουν αλλους 2-3 μήνες, και παλι απ την αρχή Καλά αυτό δεν το συζητώ. Αν το προσέξεις όμως θα δεις ότι αν πχ στην Forthnet πάει 1 μήνα μετά,θα πάει και στην Tellas και στην Vivo κτλπ. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ipomoniiiiiiiiiiiiii gia olous.,kapia stigmi tha exete.
PepeLePew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ipomoniiiiiiiiiiiiii gia olous.,kapia stigmi tha exete. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Θέλω γρήγορο INternet τώραααααα :-D :-D
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 internet nai grigora tha dixei .exaratate to ti dexesai san grigoro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.