Προς το περιεχόμενο

Ενοχλητικο μυνημα σε vista με ie 7

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εχω τα ελληνικα vista και οταν παταω σε forum το εικονιδιο για εισαγωγη εικονας μου βγαζει το παρακατω ενοχλητικο μυνημα που δεν μπορω να απενεργοποιησω.Καμμια βοηθεια ??? Ευχαριστω.

post-2288-129062942653_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πατησα "απενεργοποιηση αποκλεισμου αναδυομενων παραθυρων" αλλα παλι δεν με αφηνει...:mrgreen: :mrgreen: Ευχαριστω παντως.:-D :-D

Έχει ήδη δωθεί απάντηση σε αυτό το πρόβλημα μέσα από το forum του insomnia. Θα σου δώσω όμως direct link

Καλη η απαντηση αλλα αν υπαρχει κι αλλη θα ηταν καλιτερη.

Απλά κάνε κλικ πάνω στην κίτρινη μπάρα με το μήνυμα..

Εκανα αλλα δεν κανει κατι.

Δοκίμασε το εξής:

Έναρξη εκτέλεση και δώσε διαδοχικά τις παρακάτω εντολές:

regsvr32 urlmon.dll

regsvr32 Shdocvw.dll

regsvr32 Oleaut32.dll

regsvr32 Actxprxy.dll

regsvr32 Mshtml.dll

Δεν ξέρω αν δουλεύει σε Vista. Σε Xp έπιανε το κόλπο.

Ευχαριστω.Την δευτερη και τελευταια εντολη δεν την δεχετε.Τις αλλες τις πηρε χωρις να παψει οως το ενοχλητικο μυνημα.Στις δυο εντολες που δεν παιρνει λεει οτι...

post-2288-129062942654_thumb.jpg

Εκεί που επέλεξες για τα popup (στην πινακίδα privacy νομίζω) δες το επίπεδο ασφάλειας. Αν είναι στο high κατέβασε το μια κλίμακα. Επίσης μπορείς να προσθέσεις και την σελίδα που θέλεις στην λίστα με τις έμπιστες.

μηπως ειναι το phishing filter που έχει?

Αυτο δεν ειναι μονο στα emai ??? Πως το βγαζουμε απο τον ie ?? Ευχαριστω.

Αυτο δεν ειναι μονο στα emai ??? Πως το βγαζουμε απο τον ie ?? Ευχαριστω.

Στον ΙΕ πήγαινε Εργαλεία > Φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος" > Ρυθμίσεις του φίλτρου ηλεκτρονικού "ψαρέματος" > στην καρτέλα 'Για προχωρημένους' βρες το Φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος" και τσέκαρε το Απενεργοποίηση αυτόματου ελέγχου τοποθεσιών web > OK.

Στον ΙΕ πήγαινε Εργαλεία > Φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος" > Ρυθμίσεις του φίλτρου ηλεκτρονικού "ψαρέματος" > στην καρτέλα 'Για προχωρημένους' βρες το Φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος" και τσέκαρε το Απενεργοποίηση αυτόματου ελέγχου τοποθεσιών web > OK.

Ευχαριστω αλλα ειναι ηδη απενεργοποιημενο.Αλλα...στο εικονιδιο Φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος" υπαρχει ενα κιτρινο σηματακι σαν αυτο που φανερωνει καποια διενεξη...:neutral: :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...