Προς το περιεχόμενο

Αδέσποτα, ας κάνουμε κάτι για αυτά! Ποιός ειναι ο σωστός φιλόζωος;

valantis315

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το ράμπο.

α) Το αν αγαπάει κάποιος τα ζώα δεν έχει τόσο να κάνει με το αν τους ρίχνει ξύλο για να μην γαβγίζουν. Αλλά βέβαια όποιος έχει την μύγα...

β) Την ανωτερότητά σου να την βγάζεις απέναντι σε ομοίους σου, όχι κοκκορεύοντας σε αγνώστους σε ενα φόρουμ πως ρίχνεις βρωμόξυλο στο σκύλο σου και πως την είδαμε όλοι μισάνθρωποι. Όταν τα παιδιά σου κάνουν μαλακίες δηλαδή τι σκατά θα κάνεις; Βρωμόξυλο;

γ) Τα

δ) Get laid.

:rolleyes:

Σωστος....!!!!!

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα.

και εγω αμα δεν ειχα οικογενεια πισω θα σε εβρισκα και θα σε σαπιζα στο ξυλο αληταμπουρο.

Δημοσ.

Χαίρομαι που αρκετοί από εσας φάνηκαν πόσο κομπλεξικοί είναι και πόσο "αγαπάνε" τα ζώα (δηλαδή τους εαυτούς τους). Για τους μαγκάκους που λένε ότι θα γίνει άρση απορρήτου να τους βοηθήσω λίγο και να τους πω ότι είμαι από το ρέθυνο. Και το πόσο καλοί "φιλόζωοι" (σκατόψυχοι) είναι φάνηκε από τις δηλώσεις τους. Τώρα αν η άρση σας βοηθήσει παραπάνω από όσο σας βοήθησα εγώ ... ΝΟΤ!

Στα σοβαρά τώρα. Ευτυχώς που βρέθηκαν 2-3 λογικοί άνθρωποι να απαντήσουν και να ψιλουποστηρίξουν την άποψη του ότι όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι φιλόζωοι - και προσέξτε ε, το φιλόζωοι πάει μονάχα σε ζώα που έχουν χαριτωμένα ματάκια, τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα θανατώσουν - όπως και όλοι μας άλλωστε - είναι άτομα που το μόνο που θέλουν να ικανοποιήσουν είναι η κακία τους (προς όλους τους άλλους που υποτίθεται ότι δεν είναι). Είναι όπως οι ολυμπιακοί που γίνονται ολυμπιακοί μόνο για να έχουν ένα λόγο να μισούν και να θέλουν να δείρουν κάποιους άλλους. Τόσο απλό. Επειδή λοιπόν εγώ με αυτούς έχω το θέμα - δηλαδή αυτούς που αν ξέρουν ή αν βλέπουν ότι ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει ή κακοποιείται δεν τους πολυνοιάζει, αλλά άμα βλέπουν σκυλιά, γατιά, αρκουδάκια και γενικά ότι έχει γλυκά ματάκια να κακοποιούνται ή να μην έχουν να φάνε τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Έσεις λοιπόν που είστε πιο λογικοί και έχετε καποια μέτρα και σταθμά σκεφτείτε το πόσο δίκιο έχουν αυτοί και πόσο άδικο έχω εγώ.

Λοιπόν σας αφήνω γιατι πάω σε ένα φίλο μου κινέζο να μου πει τη συνταγή για το σκύλο στιφάδο που έχει φτιάξει πρόσφατα.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ΥΓ Το χειρότερο από όλα είναι ότι ορισμένοι - μην πω οι περισσότεροι - εξισώνετε την συμπεριφορά που πρέπει να έχει κάποιος στα σκυλιά και στις γάτες (και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν είναι όλα τα ζώα του πλανήτη αυτά) με τη συμπεριφορά που πρέπει (ή είναι λογικό ότι θα έχει) προς τους ανθρώπους. Ο άλλος έφτασε στο σημείο να πει και για εργάτες - αφεντικά. Και πάλι θα το πω. Το σκυλί γνωρίζει την διαφορά ανθρώπου - σκύλου. Ρωτήστε τον να σας εξηγήσει με γαβ - γαβ όσοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε στα ελληνικά.

Δημοσ.

Χαίρομαι που αρκετοί από εσας φάνηκαν πόσο κομπλεξικοί είναι και πόσο "αγαπάνε" τα ζώα (δηλαδή τους εαυτούς τους). Για τους μαγκάκους που λένε ότι θα γίνει άρση απορρήτου να τους βοηθήσω λίγο και να τους πω ότι είμαι από το ρέθυνο. Και το πόσο καλοί "φιλόζωοι" (σκατόψυχοι) είναι φάνηκε από τις δηλώσεις τους. Τώρα αν η άρση σας βοηθήσει παραπάνω από όσο σας βοήθησα εγώ ... ΝΟΤ!

Στα σοβαρά τώρα. Ευτυχώς που βρέθηκαν 2-3 λογικοί άνθρωποι να απαντήσουν και να ψιλουποστηρίξουν την άποψη του ότι όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι φιλόζωοι - και προσέξτε ε, το φιλόζωοι πάει μονάχα σε ζώα που έχουν χαριτωμένα ματάκια, τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα θανατώσουν - όπως και όλοι μας άλλωστε - είναι άτομα που το μόνο που θέλουν να ικανοποιήσουν είναι η κακία τους (προς όλους τους άλλους που υποτίθεται ότι δεν είναι). Είναι όπως οι ολυμπιακοί που γίνονται ολυμπιακοί μόνο για να έχουν ένα λόγο να μισούν και να θέλουν να δείρουν κάποιους άλλους. Τόσο απλό. Επειδή λοιπόν εγώ με αυτούς έχω το θέμα - δηλαδή αυτούς που αν ξέρουν ή αν βλέπουν ότι ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει ή κακοποιείται δεν τους πολυνοιάζει, αλλά άμα βλέπουν σκυλιά, γατιά, αρκουδάκια και γενικά ότι έχει γλυκά ματάκια να κακοποιούνται ή να μην έχουν να φάνε τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Έσεις λοιπόν που είστε πιο λογικοί και έχετε καποια μέτρα και σταθμά σκεφτείτε το πόσο δίκιο έχουν αυτοί και πόσο άδικο έχω εγώ.

Λοιπόν σας αφήνω γιατι πάω σε ένα φίλο μου κινέζο να μου πει τη συνταγή για το σκύλο στιφάδο που έχει φτιάξει πρόσφατα.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Μη λες ενα Ρεθυμνο σκετο πες και περιοχη,βοηθησε λιγο.Κουμπε,Καλλιθεα,Περιβολια,Παλια Πολη???Μη μας κουραζεις.

Δημοσ.

Μη λες ενα Ρεθυμνο σκετο πες και περιοχη,βοηθησε λιγο.Κουμπε,Καλλιθεα,Περιβολια,Παλια Πολη???Μη μας κουραζεις.

περιβόλια.

By the way ρε παιδιά κάντε επιλογή για αυτόματη μετατροπή από greeklish σε ελληνικά πρίξιμο είναι.

Δημοσ.

περιβόλια.

By the way ρε παιδιά κάντε επιλογή για αυτόματη μετατροπή από greeklish σε ελληνικά πρίξιμο είναι.

facepalm-3.jpg

κανονιστε να τρεχουν την ΣΟ του insomnia στην ασφαλεια...

Δημοσ.

- και προσέξτε ε, το φιλόζωοι πάει μονάχα σε ζώα που έχουν χαριτωμένα ματάκια, τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα θανατώσουν - [...] Επειδή λοιπόν εγώ με αυτούς έχω το θέμα - δηλαδή αυτούς που αν ξέρουν ή αν βλέπουν ότι ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει ή κακοποιείται δεν τους πολυνοιάζει, αλλά άμα βλέπουν σκυλιά, γατιά, αρκουδάκια και γενικά ότι έχει γλυκά ματάκια να κακοποιούνται ή να μην έχουν να φάνε τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. [...]

Πέρα από αυτά τα δυο, στα οποία εν μέρει συμφωνούμε, εξήγησέ μου λίγο γιατί στέκεσαι μόνο στα άκρα. Για σένα δηλαδή όλοι οι φιλόζωοι κάθονται με τις ώρες και παίζουν με το σκυλάκι τους και αν δουν έναν άπορο στον δρόμο θα τον αρχίσουν στις κλωτσιές;

Και πάλι θα το πω. Το σκυλί γνωρίζει την διαφορά ανθρώπου - σκύλου. Ρωτήστε τον να σας εξηγήσει με γαβ - γαβ όσοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε στα ελληνικά.

Παραφράζοντας παλιότερο quote του αγαπητού μας μοντεράτορα, αυτή την υποτιθέμενη ανωτερότητά σου και το ποιός γνωρίζει τι θα ήθελα πάρα πολύ να σε δω να προσπαθείς να τα εξηγήσεις σε ένα κοπάδι ύαινες στην Κένυα.

Αλλά είπαμε. Όπως και ο άλλος επιλέγει να είναι φιλόζωος μόνο με σκυλιά γατιά και αρκουδάκια, έτσι και εσύ επιλέγεις να το παίζεις ανώτερος μόνο εκεί που σε παίρνει. Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, no?

Problem, troll?

Δημοσ.

Στην Αφρικη το παιδακια ψωφανε απο την πεινα και εσεις ανοιγετε 20 θεματα την ημερα για ζωα.Ρε δεν πατε με τα καλα σας μου φαινεται.

Το εχω ξαναπει ζωο ειναι και το κουνουπι που σκοτωνεις,αυτο ομως δεν το λυπασαι ή κανω λαθος?

Και εγω θα ηθελα να ειχαν ολοι την παιδεια που εχουνε στις αλλες χωρες και να μην υπαρχουν αδεσποτα ζωα αλλα φτασατε στο αλλο ακρο να θεωρειται ενα ζωο ιδιο με τον ανθρωπο και να λετε οτι προτιμοτερο ειναι να παταγε τον ανθρωπο το αυτοκινητο παρα την γατα.Ελεος δηλαδη.

Ξερω τοσους ανθρωπους που ταιζουν αδεσποτα αλλα να δωσουν λεφτα σε εναν απορο,ουτε καν.Αλλαζουν δρομο μολις τον δουν.

Fry_SideEye.jpg

Δημοσ.

Eνταξει ,αυτο το δερνω τον σκυλο μου .που ξερεις οτι θα προκαλεσει αντδρασεις και κοσμο να σε βριζει προς το τρολινγκ παει..ειδικα αν ειναι σε thread για φιλοζωους.Ειναι σαν να πας στο σαιτ δεν ξερω ποιας ομαδας και να βριζεις τους οπαδους της .Ε ,το ξερεις οτι θα σε βρισουν,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...