geo99rge Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 παιδια καλησπερα, οπως λεει ο τιτλος ζητειται προγραμμα για προσωπικα βιντεο. εχω τη δοκιμαστικη εκδοση του intervideo 2 και 3 αλλα δεν μου δειχνει εγχρωμη εικονα, η καμερα συνδεεται με s-video απο καρτα τηλεορασης και συνδεση ηχου με line-in απο το pc συμειωση πριν το format δουλευε κανονικα.! αν θελετε στηλτε pm, ή οτι προγραμμα αντιστοιχω και οδηγιες θελετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 asxeto ligo me to topic alla prepei na rwthsw. kai gia na mhn anoigoume polla post. giati sta torrents otan katebazei kamia fora ena arxeio menei sta 2 teleutaia mb kai katebazei sunexeia epanhllhmena auta ta 2mb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον παιδια δοκιμασα και καποια αλλα προγραμματακια που βρηκα στο topic αλλα τζιφος δεν γινεται τιποτα μαλλον φταιει ή το καλωδιο ή η καρτα tν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 to kalodio sou s-video fteei. Kane akios tin sindesi me ta vismatakia aspro-kokinno hxou kai kitrino video in kai tha sou paixei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlaStiK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Είσαι σίγουρος οτι στις ρυθμίσεις capture του προγράμματος είναι επιλεγμένο το PAL και όχι το αμερικάνικο NTSC? Μερικές φορές μπαίνει σε NTSC και τα δείχνει ασπρόμαυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 φιλε μου τις εχω αλλαξει τις ρυθμισεις, αλλα μπορει να το αλλαζει μονο του? θα κανω απεγκατασταση στην καρτα και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.