paschalia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ποιο οργανο θα παιρνατε για επιπλεον (ή κ μονο) γυμναστικη κατ'οικον ?
ata1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Για διάδρομο έχω ακούσει ότι δεν είναι και τόσο αθώοι και ότι μεταφέρουν κραδασμούς στο σώμα. Για κωπηλατικό ψήνομαι και εγώ. Χρειάζονται τπτ προφυλάξεις παιδιά(ζώνη για τη μέση κτλ)? Μην πάμε να κάνουμε ένα καλό και βγουν δέκα προβλήματα!
Japan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που στέκεσαι πάνω και κάνει δονησεις έχει πλάκα. Κάθε φορά που πάω Praktiker το "δοκιμαζω".
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ποιο οργανο θα παιρνατε για επιπλεον (ή κ μονο) γυμναστικη κατ'οικον ? Ένας απλός οριζόντιος πάγκος (ίσως με λίγα κουμπώματα-σκάλες για περισσότερες ασκήσεις) με δύο αλτηράκια κι έναν μεγάλο αλτήρα (όχι σταθερού βάρους) με μια ποικιλία βάρους από πλάκες 250gr (για ασκήσεις με βάρος ακριβείας σε καρπούς για παράδειγμα) εώς 10kg είναι υπερ-αρκετά. Μπορείς να κάνεις όποια άσκηση θέλεις, χωρίς πολυτέλειες. Αρχικά εγώ είχα αγοράσει συνολικά σε πλάκες 80kg αλλά μετά το δίμηνο δεν είναι αρκετά -εκτός ότι είναι μπελάς να βάζεις και να βγάζεις πλάκες- και έτσι στην συνέχεια πήρα σιγά-σιγά άλλα 80kg. Eσύ που είσαι γυναίκα χρειάζεσαι πολύ λιγότερα, νομίζω 40kg στο σύνολο είναι μια χαρά. Το πακέτο έχει γύρω στα 300-400 ευρώ και καλύτερα να μην τα αγοράσεις ως τέτοιο αλλά να τα αγοράσεις ως ξεχωριστά κομμάτια για να μπορέσεις να επιλέξεις ποιότητα. Επιπρόσθετα ένα ρόλερ για κοιλιακούς δεν στοιχίζει και πολύ, γύρω στα 35 ευρώ. Ένας απλός πάγκος σε σχέση με ένα πολυμηχάνημα θα σου δώσει ελευθερία κίνησης και ποικιλία ασκήσεων, ένα πολυμηχάνημα θα σου δώσει κυρίως ασφάλεια από μικροτραυματισμούς, ευκολία στην άμεση άσκηση και οικονομία στον χώρο αλλά με μεγάλη διαφορά στο κόστος. Και με τα δύο πάντως να ξέρεις ότι μπορείς να ασκήσεις όποιο μέρος του σώματος θες. Αν δεν πρόκειται για μόνο αερόβια άσκηση καλύτερα να μην επιλέξεις ένα όργανο που θα ασκείς μόνο ένα σημείο στο σώμα σου. Ωραίος ο διάδρομος, αλλά με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις και ένα ποδήλατο με το οποίο πας βόλτα στην παραλία στις 7 το πρωί (το συνιστώ ανεπιφύλακτα). Δεν συγκρίνεται με τίποτα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 σχοινακι __ Συμφωνώ και επαυξάνω.Το πλέον λειτουργικό και αποτελεσματικό για μέσα στο σπίτι.Και ίσως μηχάνημα κοιλιακών.
Cromb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Πάρε ένα Stepper και δυο αλτήρες. Το stepper είναι οτι πρέπει για μια γυναίκα.Θα σου ρθει και φτηνα.
argver Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 κατα την γνομη μου ι καλιτερη γημναστικη εινε αφτη που χρισιμοπιης το βαρος του σοματος σου μονο . και ηπαρχουν πολλα στιλ γιμναστικης για να διαλεξης πιο σου τεριαζει.
omnislash Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εμείς που έχουμε λίγα παχάκια στην κοιλιά τι χρειάζεται.Χωρίς να αποκτήσω επιπλέον βάρος.Διάδρομος ή κατι άλλο;γιατί όταν στα 15 μου πήγαινα γυμναστήριο και έκανα κοιλιακούς κωπηλατική κλπ έγινα τετράπαχος.Απ΄οτότε το κοψα το άθλημα
Cromb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δε παχαίνεις από τη γυμναστική αλλά από το φαΐ. Για αρχή κόψε το βραδινό και κάνε οτιδήποτε αερόβιο (ποδήλατο,τρέξιμο...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.