Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Mηχάνημα κωπηλατικής, κωπηλατική, κολύμβηση κλπ είναι η καταστροφή της γυναίκας: κάνει πλάτες και παράγει.... αρνητική λίμπιντο στους άντρες. Εκτός αν έχει κανένας από εσάς κανένα σέξι είδωλο που να τραβάει κουπί. Την πλάτη, τους ώμους και τους κοιλιακούς υπάρχουν 1000 ασκήσεις με απλούς αλτήρες για να τα βελτιώσει, αλλά δεν είναι ανάγκη να εστιάσει εκεί. Η κωπηλατική μπορεί να ασκεί και τα πόδια αλλά κυριαρχεί στην πλάτη και άμα κάνει η Πασχαλιά φτερά θα είναι για τα μπάζα. Φαντάζομαι πως ως γυναίκα θα έχει το πρόβλημα στους τρικέφαλους και στην περιφέρεια.
omnislash Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δε παχαίνεις από τη γυμναστική αλλά από το φαΐ. Για αρχή κόψε το βραδινό και κάνε οτιδήποτε αερόβιο (ποδήλατο,τρέξιμο...) Το δοκιμασα αυτό που λες , μια μέρα δεν έφαγα ε από τα συνεχή γουργουρητά του στομαχου δεν μπόρεσα να κοιμηθώ.Οταν λες τρέξιμο εννοείς σπριντ ή χαλαρό;Περπάτημα απλό δεν κάνει τπτ;
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Όχι πολλά πράγματα. Και θέλει περισσότερη ώρα για να κάνεις κάτι αναλογικά με ένα τρέξιμο. Εκτός αν δν σταματήσεις να περπατάς, αυτό στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 οmnislash αυτό που κανένας χοντρός (με το συμπάθειο) δεν καταλαβαίνει, είναι πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αδυνατίσει, είναι να μην τρώει σα το ζώο. Φάε και βραδυνό και ότι γουστάρεις, αρκεί να τρως σαν άνθρωπος. Τα υπόλοιπα είναι μυθολογία, άσε που οι μισοί θα σου πουν ότι έχουν θυροειδή. Παραδόξως από όσους χοντρούς σου πουν ότι έχουν θυροειδή, θα παρατηρήσεις ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν τον θυροειδή που παχαίνει. Κανείς δεν έχει αυτόν που αδυνατίζει. Αν δεν μπορείς να φας λογικές ποσότητες τουλάχιστον προσπάθησε να μην τρως άχρηστες αηδίες (γλυκάκια, πατατάκια, γουρουνάκια κλπ.). Φάε μόνο "καθαρά" πράγματα κι ας είναι και σε ποσότητες. Περπάτημα απλό μόνο αν είναι πέραν του 5ώρου και συστηματικά θα έχει αποτέλεσμα.
MasterX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καλό μηχάνημα για αερόβια άσκηση είναι το ελλειπτικό (αυτό που μοιάζει σαν να κάνεις σκι).. Γυμνάζει όλο το σώμα.
kx5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Έχει αγοράσει κανείς διάδρομο από supermarket ή praktiker? Αυτούς που κοστίζουν 100~300 ευρώ. Για τα λεφτά τους είναι αξιόπιστοι, γεροί ή θα πρέπει να πάω σε κάτι πιο ακριβό από ειδικευμένο κατάστημα?
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καλό μηχάνημα για αερόβια άσκηση είναι το ελλειπτικό (αυτό που μοιάζει σαν να κάνεις σκι).. Γυμνάζει όλο το σώμα.cross, νομιζω λεγεται.
Cromb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Το δοκιμασα αυτό που λες , μια μέρα δεν έφαγα ε από τα συνεχή γουργουρητά του στομαχου δεν μπόρεσα να κοιμηθώ.Οταν λες τρέξιμο εννοείς σπριντ ή χαλαρό;Περπάτημα απλό δεν κάνει τπτ; Ξεκίνα χαλαρά ελαττώνοντας σταδιακά το φαγητό.Καλύτερα να τρως μικρές ποσότητες και σε πολλά γεύματα.Άρχισε να τρως πιο υγιεινά και κόψε σιγά σιγά ποτά-τηγανητά-γλυκά κλπ.Για να δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα το περπάτημα δεν αρκεί. Ξεκίνα τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς για αρχή και σιγά σιγά αυξάνεις διάρκεια. Για πιο δραστικές λύσεις πήγαινε σε έναν γιατρό διαιτολόγο που θα σου δώσει ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής. Η διατήρηση επίσης είναι δύσκολη υπόθεση. Εγώ παίζω ποδόσφαιρο (2 προπονήσεις + αγώνας τη βδομάδα), αρκετό ποδήλατο,snowboard και μόλις δε προσέχω για λίγο διάστημα τη διατροφή μου, αμέσως παίρνω κιλά. Γενικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η διατροφή.Η καλύτερη λύση που προτείνω είναι ο διαιτολόγος.Μαζί θα δείτε πόσα κιλά πρέπει να χάσεις, τι σ αρέσει να τρώς, θα φτιάξετε το πρόγραμμά σου και με λίγη (ή πολλή) θέληση θα χάσεις όσα κιλά θές.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω ενα αλλο προβλημα!Δεν μπορω με τιποτα να παρω κιλα οσο και αν προσπαθω!!Μ αρεσει η γυμναστικη και κανω 2-3 φορες την εβδομαδα αλλα οχι τιποτα τρελο!Κοιλιακους, μονοζυγο, καμψεις! Αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει πως να παρω κιλα με εναν υγειινο τροπο θα τον παραδεχομουν.Παρεπιπτοντως ειμαι 1.80 υψος και μολις 56 κιλα.
kx5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω ενα αλλο προβλημα!Δεν μπορω με τιποτα να παρω κιλα οσο και αν προσπαθω!!Μ αρεσει η γυμναστικη και κανω 2-3 φορες την εβδομαδα αλλα οχι τιποτα τρελο!Κοιλιακους, μονοζυγο, καμψεις!Αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει πως να παρω κιλα με εναν υγειινο τροπο θα τον παραδεχομουν.Παρεπιπτοντως ειμαι 1.80 υψος και μολις 56 κιλα. Πάμε μια μέχρι την Ορεστιάδα να ξεσκιστούμε στο αγριογούρουνο, σουβλάκια (θεϊκά), μπύρες και ποτά. Θα σε γυρίσω πίσω 20 κιλά βαρύτερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Το εχω κανει σε βαθμο να μην μπορω να παρω ανασα απο το φαι επι μια βδομαδα και δεν πηρα ουτε κιλο παραπανω!
kx5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Τότε φίλε μου η λύση είναι κρεατίνη. Θα φουσκώσεις στα σίγουρα σαν κείκ στο φούρνο. Τώρα κατά πόσο είναι υγιεινό... :roll: Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε διαιτολόγο.
Cromb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Το εχω κανει σε βαθμο να μην μπορω να παρω ανασα απο το φαι επι μια βδομαδα και δεν πηρα ουτε κιλο παραπανω! Αυτή είναι η απόλυτη ευτυχία φίλε μου... και θες να την αλλάξεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ο πιο γρήγορος τρόπος να πάρεις κιλά είναι τα γλυκά. Κι εγώ πριν καμιά δεκαπενταετία ήμουν 1.81 60kg μέχρι που επισκέφθηκα μια χιώτισα και με έκανε μπαλόνι σε ένα μήνα. Δε θέλει και παραπάνω. Εκείνη την σεζόν χρειάστηκε να γραφτώ σε ομάδα μεσαίων αποστάσεων στο Ρέντη. Καλύτερα βέβαια γιατί το μπάσκετ που με είχε γράψει ο πατέρας μου μου καθόταν στο λαιμό. Όλοι φωνάζαν "φάουλ-φάουλ!" σα τις αδερφές.
ClouD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω ενα αλλο προβλημα!Δεν μπορω με τιποτα να παρω κιλα οσο και αν προσπαθω!!Μ αρεσει η γυμναστικη και κανω 2-3 φορες την εβδομαδα αλλα οχι τιποτα τρελο!Κοιλιακους' date=' μονοζυγο, καμψεις! Αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει πως να παρω κιλα με εναν υγειινο τροπο θα τον παραδεχομουν.Παρεπιπτοντως ειμαι 1.80 υψος και μολις 56 κιλα.[/quote'] Δεν τρως σωστά. Είναι τόσο απλό. Ήμουν 1.87 / 73 κιλά για 6 χρόνια. Λίπος σχεδόν ανύπακρτο. Είμαι 1.87 / 83 κιλά μέσα σε ένα χρόνο περίπου. Λίπος πάλι σχεδόν ανύπαρκτο. Πολλά γεύματα, να μην περνάνε 3 ώρες χωρίς να φας κάτι, πολλές πρωτεϊνες (γάλα,γαλακτοκομικά, ασπράδια από αυγά, κοτόπουλο, ψάρια, γαλοπούλα) και ρίχνε και παραπανίσιο φαγητό, αλλά κάντο σταθερά. 4 ημέρες σωστό φαγητό και μία λάθος δεν θα σε βγάλουν πουθενά. Παράλληλα γυμνάσου για να μην το κάνεις λίπος. Όχι απαραίτητα με σίδερα στην αρχή, ασκήσεις με το σωματικό βάρος είναι αρκετό για να φτάσεις μυϊκό ιστό που να ικανοποιεί την αναλογία βάρους/ύψους. Γυμναστική και διατροφή, αλλά σταθερά. Aigeas Δεν τρώω γλυκά, αλλά φαγητό/σαβούρα μπορώ (και το έκανα στο παρελθόν) να φάω απίστευτα πολύ και απίστευτα συχνά χωρίς να βάζω κιλά. 73 κιλά πλάσμα δεν γίνεται να τρώει 1,5 οικογενειακή πίτσα και μετά από 2,5 ώρες να πηγαίνει για δεύτερο γύρο. Αντίστοιχα, ο πιο γρήγορος τρόπος να πάρεις κιλά είναι να φοράς μόνιμα στολή κατάδυσης από αυτές που χρησιμοποιούσαν πριν κάμποσες δεκαετίες :Ρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.