MasterX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γυμναστική και διατροφή, αλλά σταθερά. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!! Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει και γω, αλλά δυσκολεύομαι να το εφαρμόσω.... :( Είμαι 1.78 και γύρω στα 62 κιλά... πολύ δύσκολα παίρνω... Γενικά τρώω αρκετά... Δυστυχώς η δουλειά μου δεν μου αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν μπορώ να γυμναστώ με ένα σταθερό ρυθμό... 3 φορές την εβδομάδα θα ήταν ικανοποιητικό... Επίσης δεν μπορώ να κάνω πολλά γεύματα... Τώρα προσπαθώ να βάλω ένα σύστημα και στα 2... Θα δείξει... Πάντως δεν κάνεις τίποτα σε ελάχιστο χρόνο... Αυτά τα πράγματα πετυχαίνουν μόνο με αργό και σταθερό ρυθμό.... Όποιος προσπαθει να αδυνατίσει σε 1-2 μήνες ή να βελτιώσει το σώμα του δεν το πετυχαίνει ετσι σύντομα... Θέλει υπομονή και πολλούς μήνες-χρόνια.... Αυτό το πιστεύω και αποδεικνύεται περίτρανα από όλες τις περιπτώσεις που ξέρω...
Stel1os06q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καλό μηχάνημα για αερόβια άσκηση είναι το ελλειπτικό (αυτό που μοιάζει σαν να κάνεις σκι).. Γυμνάζει όλο το σώμα. Πράγματι το ελλειπτικό είναι πάρα πολύ καλό για αρεόβια άσκηση! Υπερτερει απέναντι στο ποδήλατο σε 2 σημαντικά πράγματα! Το πρώτο το ότι χρησιμοποιόντας τις λαβές για τα χέρια θέτεις σε κίνηση και τους μυς από τη μέση και πάνω άρα και γυμνάζεις και το υπόλοιπο σώμα σου! Το 2ο και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως στο ελλειπτικό και έχουμε εξάλλειψη του μεγαλύτερου των κραδασμών που μεταφέρονται στα γόνατα από το ποδήλατο! Χαρακτητιστικό είναι πως απότι γνωρίζω στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια τα ελλειπτικά έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα ποδήλατα! Πάντως είτε μιλάμε για ποδήλατο είτε για ελλειπτικό σημαντικό είναι να διαλέξουμε κάποιο με όσο το δυνατόν βαρύτερο δίσκο ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κραδασμούς! Έχει αγοράσει κανείς διάδρομο από supermarket ή praktiker? Αυτούς που κοστίζουν 100~300 ευρώ.Για τα λεφτά τους είναι αξιόπιστοι, γεροί ή θα πρέπει να πάω σε κάτι πιο ακριβό από ειδικευμένο κατάστημα? Καλύτερα να δώσεις κάποια λεφτά παραπάνω και να πας σε κάποιο καλύτερο διάδρομο! Οι διάδρομοι αυτοί αγνοούν τελείως το τι σημαίνει απορόφηση κραδασμών ενώ αν μιλάμε για ηλεκτρικούς και όχι μηχανικούς έχουν και πολύ μικρά μοτερ (αμφίβολης αξιοπιστίας) που τους δίνουν χαμηλές ταχύτητες που συνήθως βρίσκονται κάτω από τον ιμάντα του δαπέδου κάτι το οποίο οι μεγάλες εταιρίες του χώρου το έχουν εγκαταλείψει εδώ και χρόνια και πλέον τα τοποθετούν μπροστά γιατί απ'όσο ξέρω καταπονούντουσαν πολύ! Τέλος απ'όσο έχω δει έχουν συνήθως μόνο μηχανική κλίση και όχι ηλεκτρονική! Κοινώς αν την ώρα που τρέχεις θέλεις να αλλάξεις κλίση πρέπει να κατέβεις από το διάδρομο και να γυρίσεις τις πίσω βάσεις :neutral: ! Αν έχεις ηλεκτρονικη τότε την ώρα που τρέχεις απλά πατάς το ανάλογο κουμπάκι! Συνήθως πάντως σε αυτά τα λεφτά όμως μιλάμε για μηχανικούς διαδρόμους (ποδοκίνητους κοινώς ) που είναι πολύ κουραστικοί και επιβαρύνουν τις αρθρώσεις! Πάντως καλό είναι η αγορά διαδρόμου να συνοδεύεται και από την αγορά κάποιου καλού παπουτσιού τρεξίματος! Αρκετή δουλειά πάντως μπορεί να κάνει κανείς και με ένα μονόζυγο και ένα σετάκι αλτήρες ή για κάποιον που ψάχνεται πολύ-> http://www.compex.us/products/index.php !
BIGDADDY Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Σαν πωλητής ειδών γυμναστικής προτείνω ένα διάδρομο η ένα πολυοργανο. Αν θες οποιαδήποτε πληροφορία P.M me!!!
SpY Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 gia na gymnaseis olo to swma theleis enan diadromo kai ena polymixanima typou:
Delirium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μονόζυγο, όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις μόνος σου 8) Ουπς, paschalia, κορίτσι είσαι ! :oops: ! Εχμ, τότε ποδήλατο [δε φαντάζεσαι τι/πόσο θετικά αποτελέσματα έχει -> το είδα καλά, στις Ολλανδέζες ]
paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις κ τις πληροφοριες. Πολυμηχανημα θεωρω οτι ειναι υπερβολη σαν οργανο για το σπιτι. Μεταξυ διαδρομου , ποδηλατου κ στεπερ (?) τι ειναι καλυτερο ?
EKTELESTES Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 προτείνω ανεπιφύλακτα ΠΟΔΗΛΑΤΟ και απορώ γιατί οι περισσότεροι προτείνουν διαδρόμους κλπ. (σωστός ο Delirium ) Ούτε κραδασμούς έχεις, ούτε τραυματισμούς και...κάνεις και την βόλτα σου και όποιος νομίζει οτι το ΠΟΔΗΛΑΤΟ είναι "γυναικεία" άσκηση, ας δοκιμάσει ΣΠΡΙΝΤ και μεγάλες σκάλες....
Cromb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις κ τις πληροφοριες. Πολυμηχανημα θεωρω οτι ειναι υπερβολη σαν οργανο για το σπιτι. Μεταξυ διαδρομου , ποδηλατου κ στεπερ (?) τι ειναι καλυτερο ? Το καλύτερο είναι το στεπερ.Υπάρχουν και κάποια με παράλληλη κίνηση των χεριών.Προτίμησε ένα τέτοιο.
Stel1os06q Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 προτείνω ανεπιφύλακτα ΠΟΔΗΛΑΤΟ και απορώ γιατί οι περισσότεροι προτείνουν διαδρόμους κλπ. (σωστός ο Delirium ) Ούτε κραδασμούς έχεις, ούτε τραυματισμούς και...κάνεις και την βόλτα σου και όποιος νομίζει οτι το ΠΟΔΗΛΑΤΟ είναι "γυναικεία" άσκηση, ας δοκιμάσει ΣΠΡΙΝΤ και μεγάλες σκάλες.... Πολύ καλή άσκηση και φυσικά όχι μόνο για γυναίκες! Κραδασμοί πάντως στο γόνατο υπάρχουν και για αυτό προτιμώ τα ελλειπτικά που είναι και πιο πλήρης γυμναστική! Ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις κ τις πληροφοριες. Πολυμηχανημα θεωρω οτι ειναι υπερβολη σαν οργανο για το σπιτι. Μεταξυ διαδρομου , ποδηλατου κ στεπερ (?) τι ειναι καλυτερο ? Το θέμα είναι πόσα λεφτά θες να διαθέσεις! Στέπερ καλό παίρνεις και με 50 ευρώ, ποδήλατο καλό με 100+ ευρώ ενώ διάδρομο πάμε αρκετά παραπάνω αν θες κάτι καλό με 300+ ευρόπουλα! Ότι και να πάρεις πάντως ένα στεπερ για συμπλήρωμα και ιδιαίτερα για γυναίκα είναι πολύ καλό!
MasterX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ποδήλατο με πλάτη (καθιστό) όμως που δεν επιβαρύνει τη μέση....
SpY Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως paschalia μόνο με (ποδήλατο,στεπερ η διαδρομο) δεν κάνεις και πολλά πράματα. Δεν μιλάω για διατροφή γιατί αυτό εννοείται. Πρέπει να γυμνάσεις πλάτη, στήθος, ώμους δικέφαλους, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους, γλουτούς, προσαγωγούς, επαγωγούς, γάμπες Πάντως το να κάνεις αυτό που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες δλδ να ψωμολυσανε και να την βγάζουν με κάτι γιαουρτάκια είναι λάθος
Fidelio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ....και μπαίνω μέσα να κραξω αυτούς στην vivodi και βλέπω λίγο πιο κάτω το mpla mpla section!!!!!! Ψάχνω λίγο να δω και διαπιστώνω οτι αναβίωσε εδώ και ένα χρόνο περίπου . . . χαχα τι θυμηθηκα! Έιπα να ξεκινήσω στο μπλα μπλα με το περιβόητο ερώτημα : ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ? λολ ....λοιπον , (τρίξιμο δακτύλων) για το σπίτι : αρκέι να αγοράσετε ΕΝΑ μονόζυγο , τα υπόλοιπα με το βάρος του σώματος , και αμα γουστάρετε με το DVD της πετρουλάκη! Αν και αμφιβάλω αν τα αγοράκια θα κάνουν γυμναστική,.... σοβαρά τώρα ενα μονοζυγο αρκεί. χμμ...βαριέμαι για περισσότερα , καλή φάση ρε σεις, ρε το μπλα μπλα πσ: ...τέλος διαπιστώνω λουσιφερ πως είσαι μοντερατορας? Πω πω . . .λολ ..για δες πως τα φέρνει η ζωή
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, με βρήκανε χαμερπή και υπομονετικό και εύπιστο και μου το πασάρανε. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω, είναι λίγοι οι τζεντάι στο μπλαμπλα.
TonyMontana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 βρες ένα ωραίο γκόμενο και αγοράστε το βιβλίο που περιγράφει το καμα σούτρα. οτιδήποτε άλλο όργανο γυμναστικής βάλεις στο σπίτι θα καταντήσει "καλόγερος" για τα ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Σκύμνος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως πήρα διάδρομο (από τους καλούς) και ένα πάγκο για κοιλιακούς. Κάνω κάθε μέρα αφού έχω χρόνο (μία ώρα να πας και να έρθεις από το gym). Τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, θα φανούν σε λίγο (ελπίζω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.