Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική κατ'οίκον

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το να πάρεις διάδρομο για εμένα είναι σπατάλη χρημάτων, μια και μπορείς να πας σε κάποιο στάδιο για τρέξιμο. Οπότε καλήτερα να πάρεις κάτι άλλο που να μη το βαρεθείς και γρήγορα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω έχω αποφασίσει να πάρω διάδρομο. Οχι να δώσω όμως πολλά λεφτά.

Ίσα το θέλω για να τρέχω μέσα στο σπίτι.

Έχετε να προτείνετε κάτι ποιοτικό και φθηνό? Δώστε κανα λίνκ.

Διάδρομος και μονόζυγο και νομίζω δεν χρειάζετε τίποτα άλλο γiα γυμναστική στο σπίτι.

Το praktiker πουλάει διάδρομους?

Δημοσ.
Ποιοτικο και φτηνο ταυτοχρονα; Μηπως ζητας πολλα; :-p

ποιοτικό = να μην χαλάσει στα πρώτα 10 χιλιόμετρα :)

Δημοσ.
εγω έχω αποφασίσει να πάρω διάδρομο. Οχι να δώσω όμως πολλά λεφτά.

Ίσα το θέλω για να τρέχω μέσα στο σπίτι.

Έχετε να προτείνετε κάτι ποιοτικό και φθηνό? Δώστε κανα λίνκ.

Διάδρομος και μονόζυγο και νομίζω δεν χρειάζετε τίποτα άλλο γiα γυμναστική στο σπίτι.

Το praktiker πουλάει διάδρομους?

Αν είναι να πάρεις διάδρομο, να πάρεις ηλεκτρικό. Εγώ έχω μηχανικό και είναι αρκετά δύσκολος. Βασικά είναι πολύ κουραστικό και δεν κάνεις ακριβώς περπάτημα, αλλά βάζεις και κάποια δύναμη για να κινηθεί ο τάπητας.

Αν θες "προσομοίωση" κανονικού περπατήματος ή τρεξίματος, τότε ηλεκτρικό. Ένας καλός θα σου στοιχίζει πάνω από 700-800 ευρώ.

To praktiker ναι πουλάει διαδρόμους.

Δημοσ.

Αντί για διάδρομο, με λίγα λεφτά, μπορείς να αγοράσεις ένα ποδήλατο γυμναστικής, από αυτά που κάνεις και κοπηλασία στα χέρια.

Εγώ πιστεύω, όπως έγραψε και ο Fidelio, ότι για το σπίτι ένα μονόζυγο και προσθέτω και ένα ποδήλατο γυμναστικής είναι μιά χαρά για γυμναστική στο σπίτι.

Δημοσ.
ποιοτικό = να μην χαλάσει στα πρώτα 10 χιλιόμετρα :)

Επ , μην παρεις διάδρομο αν η θεωρητικά προσδοκώμενη ομαλή λειτουργία του, θες να είναι στα 15-20 χιλ :PΑντε βρες ένα πάρκο καλύτερα , μια αλάνα κάτι.

Δόγμα: Επίσης ο διάδρομος δεν προσομοιώνει ακριβώς το τρέξιμο στον φυσικό χώρο. Να το εξηγήσω λίγο μπακαλίστικα -> ο δρομέας στον διάδρομο μένει στάσιμος δεν προωθεί το σώμα του μπροστά όπως συμβαίνει στην φυσική κινηση, που σημαίνει οτι κάποιες μυικές ομάδες δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Μαζί με κάποια άλλα benefits/βιολογικές προσαρμογές το τρέξιμο στον φυσικό του χώρο ΔΕΝ συγκρίνεται !!!

Νταξει θα μπορούσες να τον πάρεις εναλακτικά αμα τρέχεις πολύ και τον θες για την περίπτωση του καιρου κτλ , αλλά και πάλι . . τέλος πάντων κατα την γνώμη είναι λίγο άκυρο να δώσεις κανα 1000αρικο για να τρέχεις μέσα σε κλειστό χώρο. Μην βαριέσαι , πήγαινε έξω και δοκιμασε, δεν θέλω δικαιολογίες οτι δεν έχεις καπου κοντα χωρο - σε προλαβαίνω γιατί αυτό ΔΕΝ παίζει ακόμα και κάτω απο την ομονοια να μενεις!

(εχεχε , έλα τώρα μεταξύ μας , και οι δύο ξέρουμε γιατί θες να πάρεις διαδρομο )

:- p

power plate αλλά, για τιμή δεν γνωρίζω...

:-( . . .Χαπι σορρυ , αλλά το power plate (το έχουμε ξανασυζητήσει; δεν θυμαμαι με ποιον ) είναι η ίδια η παρακμή πάνω στο ζήτημα της ασκησης ή της ενασχόλησης με την φυσική κατάσταση γενικότερα. Είναι ένα απο τα σημεία των καιρών :- p

ps Γενικότερα διαφωνώ παιδιά με την άσκηση σε κλειστό χώρο , μόνο επικουρικά το βλέπω το θέμα και για τα μονοζυγα και τα ποδήλατα και τους παγκους κοιλιακών κ.ο.κ ΕΞΩ , στον φυσικό χώρο βρείτε μια δραστηριότητα που σας ταιριάζει αλλά δοκιμάστε πρώτα . :- p

Δημοσ.

:-( . . .Χαπι σορρυ , αλλά το power plate (το έχουμε ξανασυζητήσει; δεν θυμαμαι με ποιον ) είναι η ίδια η παρακμή πάνω στο ζήτημα της ασκησης ή της ενασχόλησης με την φυσική κατάσταση γενικότερα. Είναι ένα απο τα σημεία των καιρών :- p

ps Γενικότερα διαφωνώ παιδιά με την άσκηση σε κλειστό χώρο , μόνο επικουρικά το βλέπω το θέμα και για τα μονοζυγα και τα ποδήλατα και τους παγκους κοιλιακών κ.ο.κ ΕΞΩ , στον φυσικό χώρο βρείτε μια δραστηριότητα που σας ταιριάζει αλλά δοκιμάστε πρώτα . :- p

Γενικά συμφωνώ ότι είναι καλύτερη η "φυσική" άσκηση, σε εξωτερικό χώρο αλλά, ο τόπικ στάρτερ ζήτησε τη γνώμη μας για μηχανήματα άσκησης σε εσωτερικό χώρο. Όσο για το power plate, το αδικείς νομίζω...

για δες εδώ

Δημοσ.
power plate αλλά, για τιμή δεν γνωρίζω...

χαχαχχαχχα. γεια σου ρε χαπι. Χαπι αμα δεν πας να βαρεσεις χιλιομετρα σωμα δεν κανεις.

Μην ψαρωνετε με τις μαλακιες αυτες.

Δημοσ.

το praktiker έχει ηλεκτρικούς διάδρομους? τιμές ?

και μην λέτε οτι η σωστή γυμναστική γίνετε μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Οι χιλιάδες που πάνε στα γυμναστήρια κάνουν λάθος δηλαδή?

Απλώς προτιμώ ενα mini gym στο σπίτι επείδη δεν θέλω να τους δίνω τον χρόνο όσα ζητούν .

Δημοσ.
χαχαχχαχχα. γεια σου ρε χαπι. Χαπι αμα δεν πας να βαρεσεις χιλιομετρα σωμα δεν κανεις.

Μην ψαρωνετε με τις μαλακιες αυτες.

Να σου πω έτσι ήθελα να το θέσω απο την αρχή , αλλά ένεκα της απροσωπης επικοινωνίας δεν ήθελα να πάρω με τα μουτρα τον συνομιλιτή μου :- p

Εντάξει δεν θέλω και όλας να αποθαρρύνω τον οποιοδήποτε που αποφάσισε να σηκωθεί απο τον καναπέ του.

Χάπι δεν λέω για σένα , γενικά μιλάω. :-)

Όσο για το power plate, το αδικείς νομίζω...

για δες εδώ

Εντάξει το λινκ δεν το διάβασα όλο, μόνο στα πετακτά διάβασα κάποιοα πράγματα τα οποία όμως είναι περισσότερο θέμα προωθησης του προινόντος παρα κάτι το ουσιαστικό. Θα το διαβάσω όμως όλο μπας και βγάλω και γω μια άκρη για αυτά που υποστηρίζει που πολύ φοβαμαι οτι . . . , αλλά να ξέρεις οτι θα έχω πολύ καλή διάθεση και συμπόνια για να μείνω ουδέτερος στην αποπειρά τους :- p

Γενικά αυτά τα μέσα προπονησης ή άσκησης κτλ πέρα απο το pawer plate , πολυόργανο του τζακ νορις (χαχαχα), μασαζοκορσέδες, vibrators και τα συναφή που βλέπουμε κατα καιρούς έχουν ένα κοινό αλλά πολύ μεγάλο μειονέκτημα ! :

ΔΕΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ - δηλαδή δεν υποστηρίζουν απο μόνα τους αυτα τα όργανα/μέσα κάποια δραστηριότητα που να συνάδει με την φύση της κίνησης του ανθρώπινου σώματος. Υπάρχει μια βασική αρχή για όσους ασχολούνται με την άσκηση και παρακαλώ να την προσέξουν όσοι ενδιαφέρονται . Είναι η λεγόμενη αρχή της εξιδίκευσης , πολύ απλά αυτο σημαίνει οτι αμα κάνεις ποδήλατο ενδεχωμένος και αν προπονηθείς σωστά θα είσαι καλός ΜΟΝΟ στο ποδηλατο , αν τρέχεις θα είσαι καλός ΜΟΝΟ στο τρέξιμο . . . αν κάνεις pawer plate θα είσαι καλός ΜΟΝΟ στο . . power plate. Δηλαδή σε τι ακιρβώς; οκ , στο να δονείτε το σώμα σου σε σχετική ακινησία! :shock:

Δυστυχώς κοροιδεύουν τον κόσμο με τις υποσχέσεις τους ή ακόμα χειρότερα με την ύπουλη ώθηση που δίνουν σε ένα νέο είδος/πυροτέχνημα και το τραγικό είναι οτι το ντύνουν με ένα ωραίο επιστημονικό πέπλο , αν τώρα το υπογράψει και ένας διάσημος αθλητής τότε πιάσαμε ένα μεγάλο κομάτι της αγοράς.

ps Δεν έχουν αλλαξει εδώ και αιώνες οι βασικές φυσικές δραστηριότητες που δίνουν έναν εναλακτικό τρόπο ζωής , καλύτερη υγεία κτλ Το μόνο που έχει αλλάξει και βελτιωθεί είναι οι μεθοδοι να βελτιώνεσαι στις συναφέις με την φύση του σώματος κινήσεις , δραστηριότητες , αθλήματα.

Δημοσ.
Απλώς προτιμώ ενα mini gym στο σπίτι επείδη δεν θέλω να τους δίνω τον χρόνο όσα ζητούν .

Ναι έτσι , ναι ! Αλλά τον διάδρομο μπορείς να τον αποφύγεις , στο σπίτι βάλε κάποια βασικά όργανα για την προπονηση δύναμης , anyway ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...