chakra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα, Πρσφατως επεσε στα χερια μου μια μητρικη: http://www.motherboard.cz/mb/gigabyte/GA-8IPE1000.htm παρεα με εναν p4 στα 3,2 νομιζω. Το παλικαρι που τα ειχε, λεει πως ειναι καμενα κ επεξεργαστης κ μητρικη. Τελος παντων ειπα να τα τεσταρω να σιγουρευτω οτι ειναι καμενα. Συνδεω το τροφοδοτικο μου βαζω κ την καρτα μου,ανοιγει αλλα δεν εχει εικονα. Λοιπον,τωρα βαζω τον δικο μου p4 2,4 στη μητρικη του.Βαζω κ την καρτα γραφικων μου(geforce 4 ti).συνδεω τροφοδοτικο κ τα λοιπα κ τον ανοιγω.Αρχιζει κ λειτουργει αλλα παλι δεν εχω εικονα. Τι μπορει να συμβαινει?Μηπως καηκε το agp slot? Αρα ο επεξεργαστης του ειναι οκ?δεν μπορω να σιγουρευτω ομως για τον επεξεργαστη του διοτι δεν το σηκωνει η μητρικη μoy(qdi p2e/333), δεν υποστηριζει hyperthreating. Γνωριζει κανεις τιποτα? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε για να δεις αν ενα υλικο ειναι καμμενο βαζεις σιγουρα και ελεγμενα ολα τα υπολοιπα υλικα που ειναι απαραιτητο να δουλεψει . Τωρα θα πρεπει να βαλεις το Mboard του φιλου σου με υλικα που ειναι ελεγμενα οτι ειναι οκ (δικα σου πχ) (vga,ram τροφοδοτικο,cpu,οθονη) αφου πρωτα εχεις κανει και reset το bios. Μετα με τον ιδιο τροπο δοκιμαζεις την cpu. Αυτος ειναι ο μονο σιγουρος τροπος για να βγαλεις συμπερασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μολις εβαλα την cpu του στον δικο μου.ανοιξε αλλα,Παλι δεν ειχε εικονα.Και δεν εκανε κ τουτ η μητρικη μου.ΚΑΜΕΝΟ το κοβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.