nadware1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Σας ενημερώνω ότι στα Careffur υπάρχει το συγκεκριμένο προϊόν με 19,90 στα 2Gb και 9,90 το 1Gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 H Oktabit dinei ta 2 GB (Kingston pali) me 12E Thats for clients only though kai isxiei gia mikro xroniko diasthma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Είχα πάρει το 1 giga και κάηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 H Oktabit dinei ta 2 GB (Kingston pali) me 12E Thats for clients only though kai isxiei gia mikro xroniko diasthma. i oktabit mporei na to dinei toso alla apo oti xero den poulaei lianiki. diorthose me an kano lathos. edit: sorry, tora to eida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 i oktabit mporei na to dinei toso alla apo oti xero den poulaei lianiki. diorthose me an kano lathos. edit: sorry, tora to eida Akrivws, den einai katastima gia polisi lianikhs alla eisagwgeas-promi8eyths proiontwn. Opws px h Quest, Makedonika periferiaka klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nadware1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Είχα πάρει το 1 giga και κάηκε... ίσως είσαι απλά άτυχος. Εγώ έχω 512 κ είμαι οκ, με πολύ δυνατή χρήση! Με εγγύηση δεν βρήκες άκρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ καλή τιμή! Το δικό μου το έβαλα στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς και αφού στέγνωσε δουλέυει μια χαρα.Κρίνετε απο αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.