Stam28303 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά, κάτι έκανα και στους φακέλους μου που τους έχω να εμφανίζονται ως μικρογραφίες δεν μου εμφανίζονται οι τίτλοι των φακέλων.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? όσοι ξέρουν να μου πουν σας παρακαλώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRECTORAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά, κάτι έκανα και στους φακέλους μου πουτους έχω να εμφανίζονται ως μικρογραφίες δεν μου εμφανίζονται οι τίτλοι των φακέλων.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? όσοι ξέρουν να μου πουν σας παρακαλώ.. Το ίδιο και αν εμφανίζονται σαν λεπτομέρειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam28303 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Oxi!! Μονο ως μικρογραφίες μου το κάνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam28303 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Παρεμπιπτόντων, λίγο πριν πίραζα τα ασύγχρονα πλίκτρα (αν έχει καμια σχέση αυτο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam28303 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης όταν πατάω μετονομασια μου εμφανίζονται και μετα παλι δεν φαίνονται οι τίτλοι... Δε ξέρει κανείς ρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRECTORAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης όταν πατάω μετονομασια μου εμφανίζονται και μετα παλι δεν φαίνονται οι τίτλοι... Δε ξέρει κανείς ρε παιδιά??? δεν βρήκα τπτ man μέχρι στιγμής.Αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα έναρξη,πίνακα ελέγχου,επιλογές φακέλων,προβολή,επαναφορά προεπιλογών.Αν δεν πιάσει system restore μια μέρα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam28303 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ πολυ! Θα το κανω και θα σου πώ.. Δεν έπιασε.. Restore απο F8 στην εκκίνηση και μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRECTORAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Έναρξη,προγράμματα,βοηθήματα,εργαλεία συστήματος,system restore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sy1via Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγώ ακριβώς την ίδια βλακεία έκανα. Έπαιζα με τα ασύγχρονα πλήκτρα. Για την ακρίβεια έπαιζα με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου, όπου βρήκα τα ασύγχρονα πλήκτρα. Και μετά απ’ αυτό τα ονόματα εξαφανίστηκαν από τους φακέλους σε προβολή μικρογραφιών. Δεν χάνονται οι τίτλοι, απλά δε φαίνονται. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δε θυμάμαι πότε το έκανα, οπότε δεν μπορώ να κάνω restore. Και κάτι άλλο. Έχω ακούσει ότι στο restore ορισμένες φορές χάνονται και δεδομένα. Πρέπει να κρατήσω backup; Γιατί σίγουρα αυτή τη βλακεία την έκανα πριν από πολύ καιρό. Μπορεί και 3 βδομάδες. Θα χάσω τα δεδομένα των 3ων εβδομάδων;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ΟΧΙ Sy1via, μισό, μην παρασύρεσαι από το κάρβουνο που έριξαν οι προηγούμενοι. Το έχω αναφέρει ξανά σε άλλο σημείο του Insomnia, το να εμφανίζονται ή όχι τα ονόματα στις μικρογραφίες αφορά ενσωματωμένη λειτουργία των Windows και ΔΕΝ πρόκειται για σφάλμα! Πριν κάνεις κλικ στην προβολή μικρογραφιών κράτα πατημένο το Shift και ο Windows Explorer θα αλλάξει τον τρόπο προβολής ονομάτων (εμφάνιση ή όχι). Η ρύθμιση αποθηκεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ενδιαφέρον. Πρόκειται για non-documented λειτουργία; Η μόνη αναφορά που βρήκα στο site της Microsoft φαίνεται να είναι αυτή εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.