simpson Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Πολλες φορες οταν ανοιγω το PC ,δεν καταφερνει να εμφανισει ουτε τουσ ελεγχους του BIOS..Υστερα απο καποια RESET καταφερνει να ξεκινησει...Συνηθωσ το αντιμετωπιζα με βγαλσιμο της μπαταριας της μητρικης για επαναφορα των αρχικων ρυθμισεων των BIOS...βεβαια και τα WINDOWS χρειαζονται format ...αλλα θα επρεπε να επηρεαζεται και τα BIOS??Θα λυθει το προβλημα με ενα FORMAT??Exω ADSL συνδεση ...υπαρχει οι περιπτωση ΙΟΥ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω για το λόγο για τον οποίο αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα αλλά σίγουρα δε θα λυθεί κάνοντας format ούτε είναι το αποτέλεσμα κάποιου ιού. Στο hardware βρίσκεται το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerline Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Τα LEDάκια του κουτιού, ανάβουν υποθέτω. Σε έναν AMD που έχω, κάπως παλιό μηχάνημα, είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα μέχρι πρότεινος, και δεν μπορούσα με τίποτα να βρώ τη λύση. Συνήθως είναι θέμα ενεργοποίησης υλικού, δηλαδ.η η μητρική, κάθε φορά που βάζεις μπρός τον υπολογιστή, κάνει μία διαδικασία, μέρος της οποίας είναι η επικοινωνία με όλα τα μέρη του hardware. Εαν υπάρχει πρόβλημα σε κρίσιμο σημείο, (επεξεργαστής, μνήμη, κάρτα γραφικών, σκληρός) συνήθως χτυπάει καποιο beep code. Εαν το υλικό που δεν ανταποκρίνεται, ή έχει βλάβη δεν είναι κρίσιμο (κάρτα ήχου, modem, κάρτα δικτύου κ.τ.λ.), ανάλογα πάντα και με το μοντέλο της μητρικής, υπάρχει η πιθανότητα απλά να σταματήσει στο σηεμίο εκείνο η διαδικασία και να μην προχωρήσει. Για την ιστορία, το πρόβλημά μου ήταν στην on-board κάρτα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.