miha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σας δεν ξέρω αν πρέπει εδώ να βάλω αυτό το ποστ αλλά το έχω ανάγκη πολύ... :-D κατέβασα τα windows xp και είναι ένα αρχείο *.UIF (νομίζω εικονικός δίκος) με το nero Πως θα το γράψω σε cd για να μπορεί να κάνει εκκίνηση απο το cd, και γενικά να δουλέψει κανονικά το Install? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wannaplay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 file mou mllon xreiazesai kapio allo programma opws tp poweriso,magiciso h akoma kai to alcohole mporei na sou kanei.afou vevaia patas apo to nero anoigma kai de sto anagnwrizei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 όχι το διαβάζει το nero λογικά ,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο Nero. Αν πάλι δεν γίνετε με το nero πείτε μου ένα πρόγραμμα εύκολο στην χρήση, για να το κάνω αυτό το cd να τελειώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Magic ISO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 πρόγραμμα είναι αυτό?να το κατεβάσω για να κάνω το cd?γιατι πρέπει να κάνω format σήμερα. Παιδιά επειδή ξέρω σχετικά λίγα απο software , πείτε τα μου λίγο πιο αναλυτικά γιατί πρέπει σε λίγο να κάνω format,και πρέπει να κάνω το cd των xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ναι,πρόγραμμα είναι. θα το χρησιμοποιήσεις,για να "κάψεις" το image σε cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ! το κατέβασα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω New και μετά UDF CD? Bootable CD? τι? θα bootάρει απο το cd Κανονικά όμως? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 "Burn Cd" θα επιλέξεις,και μετά το αρχείο σου φυσικά. Μην ξεχάσεις να βάλεις και cd στο writer ε;!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ok φίλε μου σ'ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.