Προς το περιεχόμενο

Vivodi MaXx,cable TV!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο;Το έχει βάλει κανείς;Εντυπώσεις από ταχύτητα,χρόνος που χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί και πόσο μείνατε χωρίς ίντερνετ;

Ενδιαφέρομαι να το ενεργοποιήσω γιατί μόλις τώρα πέρασαν δίκτυο μπροστά από το σπίτι μου και είδα στο site ότι υποστηρίζομαι!!!

Κάτι ακόμα...λέει ότι ισχύει η φορητότητα....θα παραμείνει το νούμερό μου 21093... ή θα γίνει πχ 21193...;

Ορίστε και τα 2 sites για πληροφορίες:

http://www.cabletv.gr/

http://www.vivodi.gr/

Δημοσ.

apo 1/3 arxizoun na ginontai dektes oi aitiseis. mexri tote kaneis den kserei tpt.

Egw exw full llu 2048/256 kai to psinw para polu na valw to sugkekrimeno. Oxi tpt allo dld, alla ta idia xrimata tha plirwnw, me sumferei.

Oso gia tin foritotita, esu exeis grammi apo ote, logika tha meinei 210, eksallou auto simainei foritotita, ama allaksei ena noumero ti soi foritotita einai.

Gia tous uparxontes xristes dslphone kai telephonet upirxe ena provlima me tin diatirisi tou arithmou tous alla mallon luthike. (toulaxiston emena den me noiazei, den asxolithika katholou giati den exw dsl-phone kai tha parw 2 kanouria noumera).

Auta, gia ola ta upoloipa, me ton neo mina...

Δημοσ.

Μήπως ξέρεις αν είναι θετικό το ότι είμαι ήδη χρήστης της εταιρείας μέσω DSL στο θέμα της ενεργοποίησης(δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει αρκετά γρήγορα ή θα βασιστώ στον κωλΟΤΕ);

Δημοσ.

runner1 είσαι Νεα Σμύρνη ε; Μόλις άνοιξαν οι ουρανοί και για μας...

Επειδή στο adslgr όμως τους βλέπω λίγο προβληματισμένους ακόμα, αφού η προσφορά της vivodi έχει αρκετες ασάφειες (το θεικό είναι ότι υπόσχετε δωρεάν ταινίες μέχρι 31/4 όταν οι αιτήσεις ξεκινάνε 1/3! μα καλά τι χρόνο αναμονής πιστεύεται ότι θα έχετε;

Αν κοιτάξει κανείς τις προσφορές της On και Forthnet με ρεαλισμό (δεν καλύπτουν ακόμα Νεα Σμύρνη βέβαια, αλλά μέχρι το Μαιο λογικά θα δούμε και εμείς το φως το αληθινό) θα δει ότι δεν απέχουν και πολύ, ενω πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν έχει δείξει τα δοντάκια της και η HOL...

Προσωπικά αναμένω τις εξελίξεις μέσα στο επόμενο τρίμηνο υπομονετικά...

Δημοσ.
i prosfora fainetai poli kali! arage pote tha erthei kai pros nikaia pleura? eida oti ipostirizetai o peiraias. tin protimo apo tin ontelecoms pou den kseroume ti kapno foumarei.

Έχεις πάρει ποτέ στο support της Vivo? Αν το προτιμάς αυτό....

Δημοσ.

Όντως Νέα Σμύρνη είμαι.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τις περιοχές....έχουν βάλει κόμβους σε κάτι άκυρες περιοχές (πολλές εταιρείες και άφησαν την Νέα Σμύρνη τόσο πίσω!!!).Να πω να είναι μία πόλη χωρίς κόσμο/πελατεία να πω ΟΚ αλλά αυτό φυσικά δεν ισχύει!

Εδώ πέρα η τραγική Telepassport έχει διαφημιστεί απίστευτα στην Νέα Σμύρνη αλλά και μέσω του ΠΓΣΣ και πάλι εδώ και τόσα χρόνια δνε έχει βάλει έναν κ*λοκόμβο!!!!!

Δημοσ.

Έλα να γίνουμε πολλοί οι Νεοσμυρνιώτες μάγκες!!!

Πριν 3-4 μέρες(μετά την Καθαρά Δευτέρα πάντως στάνταρ) μας έβαλαν στο δίκτυο!

Εγώ που έχω Otenet(την οποία θα στείλω στο διάβολο βέβαια) και θέλω να βάλω CableTV έχετε υπόψη σας γενικά όταν αλλάζεις δίκτυο τι παίζει?Διακόπτεται το Ίντερνετ??Πόσες μέρες?

Πάντως forthnet kai on telecoms δεν παίζουν στην περιοχή μας,HellasOnLine παίζει!

@kallair Ψάχτο για τη Νίκαια,φίλος από κει έχει vivodi 2mbit

Δημοσ.

Η HOL και η Altec ακόμη δεν έχουν βγάλει κάτι αντίστοιχο, οπότε εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμη. Αν και οι προσφορές ακούγονται πολύ καλές, δεν θέλω να μείνω τώρα χωρίς τηλέφωνο/ιντερνετ μέχρι να μου γίνει η ενεργοποίηση. Μέχρι την εξεταστική πρέπει να τα έχω και τα δύο. Οπότε το καλοκαιράκι θα ξεκινήσω την έρευνα αγοράς κι εγώ.

Δημοσ.

lipon pedia exw mpouxtisi sths pseutike prosfore kai twra auto kai twra to allo PSEUTES exw 2 filous pou kanane aitisi kai akoma perimenoun .... tous exou me sumboleo kai tous dinoun 1024 kai tous lene oti molis ta kataferoun tha alaksi h speed ... apatewnes lamogia

SAVE aleko

Δημοσ.

Πηρα βιβοντι τηλέφωνο και τους ρώτησα για cable tv και μου είπαν το εξής πονηρό και απίθανο!

Ότι η γραμμή μου που θα ενεργοποιηθεί θα είναι από 2 έως 20 mbps και ότι αυτό καθορίζεται μετά την ενεργοποίηση!Δηλαδή της λέω μπορεί να ενεργοποιηθώ και να μου πείτε μετά ότι κύριε η γραμμή σας δεν πάει πάνω από 2mbps?Και μου λέει ναι!!!!!!!!

Και τρελένομαι και της λέω τί απάτη είναι αυτή?Κι από που καθορίζεται τί ταχύτητα σηκώνει η γραμμή μου και μου λέει δεν ξέρω!

Δηλαδή της λέω σε άλλους providers που πήρα και ζήτησα τα πακέτα τους με υψηλές ταχύτητες γιατι δεν μου είπαν ότι δεν γνωρίζουμε τί ταχύτητα θα έχετε?

Έλεος και ντροπή...

Καλά συγνώμη είναι δυνατόν η γραμμή μου να μην σηκώνει πάνω από 2mbps?Είχα 4mbps με βιβο τόσο καιρό.Θα το γυρίσω σε cable tv και θα μου πουν αφού με ενεργοποιήσουν, κύριε συγνώμη αλλά η γραμμή σας δεν σηκώνει πχ πάνω από 2mbps?Αυτό το θεωρώ απάτη.Πιστεύετε ότι η γραμμή δεν θα σηκώνει 4mbps και πάνω?

Έλεος?Και πως θα παίζει το cabletv χωρίς μεγάλη ταχύτητα?Μας κοροιδεύουν?

Δημοσ.

Για να δούμε...μετά το στραπάτσο με την Tellas , πάμε σε vivodi! Φυσικά σε νέα γραμμή , τουλάχιστον θα είμαι με την 1mbit της forthnet. Μόλις ενεργοποιηθεί βλέπουμε για φορητότητα.

Λοιπόν , ακόμη και χωρίς φορητότητα , θέλει 1,5 μήνα για ενεργοποίηση πάντα σύμφωνα με το τηλεφωνικό τους κέντρο.

Μέχρι 31/03

μηνιαίο πάγιο στη μισή τιμή, μόνο €33 για 12 μήνες (από €65)

ΔΩΡΕΑΝ όλες τις διαθέσιμες ταινίες στο Video-on-Demand έως 30/04/2007 (επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη συλλογή ταινιών για κάθε γούστο: κωμωδία, παιδικά, περιπέτεια, επιστημονική φαντασία, θρίλερ, αισθησιακά κ.ά.).

ΔΩΡΕΑΝ όλα τα διαθέσιμα τηλεοπτικά κανάλια.

ΔΩΡΕΑΝ εξοπλισμό (ασύρματο modem/router και αποκωδικοποιητής).

ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση (από €53,55).

*Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Φυσικά όμως πληρώνει κάποιος το τέλος ενεργοποίησης (60€). Το τηλέφωνο είναι VoIP .Τώρα για το εύρος της γραμμής μάλλον παίζει ρόλο η απόσταση απο το κέντρο , η υποδομή κτλ...

Θα δείξει...

Δημοσ.
Πηρα βιβοντι τηλέφωνο και τους ρώτησα για cable tv και μου είπαν το εξής πονηρό και απίθανο!

Ότι η γραμμή μου που θα ενεργοποιηθεί θα είναι από 2 έως 20 mbps και ότι αυτό καθορίζεται μετά την ενεργοποίηση!Δηλαδή της λέω μπορεί να ενεργοποιηθώ και να μου πείτε μετά ότι κύριε η γραμμή σας δεν πάει πάνω από 2mbps?Και μου λέει ναι!!!!!!!!

Και τρελένομαι και της λέω τί απάτη είναι αυτή?Κι από που καθορίζεται τί ταχύτητα σηκώνει η γραμμή μου και μου λέει δεν ξέρω!

Δηλαδή της λέω σε άλλους providers που πήρα και ζήτησα τα πακέτα τους με υψηλές ταχύτητες γιατι δεν μου είπαν ότι δεν γνωρίζουμε τί ταχύτητα θα έχετε?

Έλεος και ντροπή...

Καλά συγνώμη είναι δυνατόν η γραμμή μου να μην σηκώνει πάνω από 2mbps?Είχα 4mbps με βιβο τόσο καιρό.Θα το γυρίσω σε cable tv και θα μου πουν αφού με ενεργοποιήσουν, κύριε συγνώμη αλλά η γραμμή σας δεν σηκώνει πχ πάνω από 2mbps?Αυτό το θεωρώ απάτη.Πιστεύετε ότι η γραμμή δεν θα σηκώνει 4mbps και πάνω?

Έλεος?Και πως θα παίζει το cabletv χωρίς μεγάλη ταχύτητα?Μας κοροιδεύουν?

loipon, epeidi polla akougontai, tha sou pw egw ti exw katalavei, kai fantazomai oti auto isxuei.

To cable tv einai adsl2+, kai sunepws i megisti taxutita pou tha pianeis eksartatai apo tin apostasi sou apo to dslam kai apo tin poiotita twn kalwdiwn. ta 24 mbps pou dinei thewritika mporeis na to piaseis mono an vriskesai se apostasi 1 km kai katw apo to dslam. Twra, gia na upologiseis se ti apostasi vriskesai apo to dslam pare to attenuation sou kai diairese to me 13.81 an den kanw lathos. to apotelesma einai i apostasi se km apo to dslam.

An twra mexri stigmis epianes 4mbps kathara, dld 400-440KB giati twra na piaseis 2Mbps? pisteuw oti kaneis lathos, ektos vevaia kai an arxisoun na sumvainoun alla pragmata, opws na fortwthei polu to diktuo tis vivo. Ola ki ola 1.2Gbps exei me to ekswteriko...

Auta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...