Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια ο σκληρος ειναι μολις 2 μηνων.Maxtor 250gb.Μαλλον θα χρειαστω πολλα dvd ε?Αυτο θα κανω. Ευχαριστω Αρχικά, sorry για τα πιο πάνω post μου, λίγη πλακίτσα κάναμε, δεν παίζαμε με τον πόνο σου. Απο τη στιγμή που είναι μόλις δύο μηνών, μπορείς να τον πας πίσω, εφ'όσον είναι ακόμα στην εγγύηση. Αρκεί να κάνεις πρώτα ένα καλό back-up. Δεν χρειάζεται να κρατήσεις όλο το περιεχόμενο του σκληρού σε back-up, μόνο όσα πράγματα σε ενδιαφέρουν ή και σου είναι απαραίτητα.
Delirium Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Eisai pantos tyxeros Chakra: fantasou, na ekane kati san "ntrigki-ntrigki mana mou!" . . . . :shock: . . . .
Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εφιάλτης! Να σε υποδέχεται ο υπολογιστής σου το πρωϊ, κάνοντας χτυπηματάκια του σκληρού σε ρυθμό Ντέμη Ρούσου! Αν συμβεί ποτέ, θα τον κάνω αλήθεια ριγανάτο το σκληρό!
chakra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Βρηκα σκληρο να κανω backup.Αν τα πατησω ολα ενα format θα φτιαξει ρε παιδια?Η' τζαμπα θα το κανω?
tommy_angelo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εμένα ο δίσκος δεν μου έκανε ούτε τσούκου τσούκου ούτε τίποτα και εντελώς ξαφνικά κάηκε.
Powerline Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Βρηκα σκληρο να κανω backup.Αν τα πατησω ολα ενα format θα φτιαξει ρε παιδια?Η' τζαμπα θα το κανω? Αν είναι απλά θέμα τρομαχτικής έκτασης fragmentation, ναι θα φτιάξει. Αν όμως αποδειχτεί πρόβλημα στο μηχανικό μέρος, απλά θα κερδίσεις λίγο χρόνο. Συμβουλή μου είναι να κρατήσει, σε όποια μορφή μπορείς, τα αρχεία που σου είναι απαραίτητα και κάπου αλλού, σε περίπτωση που ο σκληρός παραδώει το πνεύμα.
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 pare to backup sou kai stile ton disko piso gia antikatastasi. auth tha diapistosoun an ontos einai problima kai tha ston allaksoun. idalos tha ston stiloun pisw me ena formataki kai tha eisai ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.