johnfocus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 μπήκα στο youtube και τυχαια πηγα σε ενα βιντεακι για την ιστορία της Μακεδονίας και με φρίκη διαπίστωσα ότι υπάρχουν ένα σωρο συκοφαντικά βιντεάκια σχετικά με την ιστορία της,την οποία οι Σκοπιανοί(όπως ακριβώς λέγονται γιατί ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι είναι) έχουν κάνει παραλλαγή και ονομάζονται Μακεδόνες.Μπορεί να είμαι από Θεσσαλία μεριά αλλά κατ'άλλα είμαι Ελληνάααααρρρραααααςςςςςς και μου τη σπάει που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και οι δικοί μας(υπουργείο εξωτερικών ή οποιαδήποτε άλλη αρμόδια υπηρεσία) κοιμούνται όρθιοι.Αρκεί να μπείτε στο Youtube και να κανετε search Macedonias ή Alexander.Α ρε Κολοκοτρώνη που χρειάζεστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Και οι Σκοπιανοι Μακεδονες ειναι, οπως και οι Τουρκοκυπριοι ειναι Κυπριοι. Η Μακεδονια ειναι και τα Σκοπια, οπως και το δικο μας εδαφος. Δεν νομιζω οτι ουτε οι Σκοπιανοι ουτε εμεις μπορουμε να πουμε οτι μονο τα δικα μας εδαφη ειναι Μακεδονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μερος της αρχαιας Μακεδονιας ηταν οντως και το κρατος των Σκοπιων. οπως και η νοτιοδυτικη Βουλγαρια η παρακατω ειναι απο wikipedia Αυτο ομως απεχει πολυ απο την προπαγανδα που κανουν οι γείτονες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Kαλά χαλάρωσε τα δικά μας μπουμπούκια που φτιαχνουν βίντεο με τα ανδραγαθήματα μας τι είναι. Ειπαμε μια είναι η λύση.Καθε περαιτέρω διεύρυνση της ΕΕ να αποφασίζεται με δημοψήφισμα .Να πάρει αυτήν την απόφαση η βουλή και σου λέω γω αν θα συνεχίσουν αυτή την πολιτική μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Τι δουλειά έχει η Ε.Ε. με το παρόν θέμα, μόνο εσύ ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Απ την πόλη των Σκοπίων και βορειότερα δε μπορούμε να μιλάμε για Μακεδονία γεωγραφικά κατα κύριο λόγο. Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβομακεδόνες Σέρβικης και κατα κύριο λόγο Βουλγάρικης καταγωγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Τι δουλειά έχει η Ε.Ε. με το παρόν θέμα, μόνο εσύ ξέρεις... σκοπός τους είναι να μπουν στην ΕΕ.Αν η διεύρυνση τους περνάει από εμάς δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί Ελληνες που να ψηφίσουν να μπουν ως Δημοκρατία της Μακεδονίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfocus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Και οι Σκοπιανοι Μακεδονες ειναι, οπως και οι Τουρκοκυπριοι ειναι Κυπριοι. Η Μακεδονια ειναι και τα Σκοπια, οπως και το δικο μας εδαφος. Δεν νομιζω οτι ουτε οι Σκοπιανοι ουτε εμεις μπορουμε να πουμε οτι μονο τα δικα μας εδαφη ειναι Μακεδονια Με συγχωρείς φίλε αλλά με την ίδια λογική και οι ινδίες και η περσία αλλα και όλα τα κράτη του περσικού κόλπου είναι Ελληνικά.Αν μπεις να δεις το βιντεο θα διαπιστώσεις οτι μιλάει σκοπιανά,για ποια Μακεδονία μου λες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Απ την πόλη των Σκοπίων και βορειότερα δε μπορούμε να μιλάμε για Μακεδονία γεωγραφικά κατα κύριο λόγο.Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβομακεδόνες Σέρβικης και κατα κύριο λόγο Βουλγάρικης καταγωγής. υπαρχουν 7 χωρία που μιλάνε βαρδασκιανά στη Φλώρινα και δε μιλαέι κανείς.Δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα και αυτοί;Kαι δεν υπα΄ρχει Σλαβομακεδόνας.Για μένα προκειται για τερατογένεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Με συγχωρείς φίλε αλλά με την ίδια λογική και οι ινδίες και η περσία αλλα και όλα τα κράτη του περσικού κόλπου είναι Ελληνικά.Αν μπεις να δεις το βιντεο θα διαπιστώσεις οτι μιλάει σκοπιανά,για ποια Μακεδονία μου λες???? Αυτό που σου λέει είναι ότι η Μακεδονία είναι γεωγραφική τοποθεσία. Ο χώρος της αρχαίας Μακεδονίας μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στην FYROM/Δημοκρατία της Μακεδονίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Απλά, πιθανόν να ενοχλούσε τη Γερμανία ιδιαίτερα αν πχ η Τσεχία αποφάσιζε να ονομαστεί Βοημία και να οικιοποιείται την ιστορία της Βοημίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Απλά, πιθανόν να ενοχλούσε τη Γερμανία ιδιαίτερα αν πχ η Τσεχία αποφάσιζε να ονομαστεί Βοημία και να οικιοποιείται την ιστορία της Βοημίας. Το Βασίλειο του Βελγίου έχει ολόκληρο νομό που ονομάζεται Λουξεμβούργο - δίπλα από το Πριγκηπάτο του Λουξεμβούργου. Για την οικιοποίηση της ιστορίας, δεν το συζητάω, είναι ηλιθιότητά τους. Αντί να μας κερδίσουν ως σύμμαχο, εκτρέφουν τον ακραίο εθνικισμό μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Να σου πω την αλήθεια, με μια ονομασία του στυλ Σλαβομακεδονία δε διαφωνώ. Ορίζει επακριβώς αυτό που είναι. Σλάβοι που κατοικούν σε μια περιοχή της Μακεδονίας για αιώνες. Edit: Βρήκες χώρες τώρα να φέρεις παράδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parasight Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 κατ'άλλα είμαι Ελληνάααααρρρραααααςςςςςς Το λες και μόνος σου :roll: Εμένα δε θα μου άρεσε να με χαρακτηρίσουν έτσι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmtray2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Η Γαλλια , εθεσε βετο στην εισοδο της Αγγλιας στην ΕΕ , ΑΝ η Αγγλια εφερε το ονομα Μεγαλη Βρεττανια και αυτο λογω της επαρχιας της Βρεττανης που ειναι Γαλλικο εδαφος ... ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΕΔΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΤΑΝΗ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.