Προς το περιεχόμενο

προσφορά ALTEC pc

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδή χτες ρώτησα όσον αφορά τα vista. Μου είπαν οτί μας το δίνουν απλά με εγκατεστημένα τα vista χωρίς cd και μετά τις 20 Μαρτίου θα ρωτήσουμε τη Microsoft για τα cd. Ισχύει αυτό που είπαν ή .............@@@@@....

Δημοσ.

κ τοτε γιατι αγοραζεις licence?καθε licence αντιστοιχει σε ενα cd...πες τους τοτε αν δεν τα περασετε θα μ κοψετε κανα 100ε p exoun ta vista?k οταν κανεις φορματ μετα πως θα τα περναγες?ρωτα σε κανα αλλο μαγαζι ή στο τηλ π δινει η αλτεκ

@kostg pou einai auta ta grammata p les?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον υπολογιστή τον πήρε ενας γνωστός μου. Ο υπολογιστής είχε ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης. Όταν ζήτησε όμως την το τηλεχειριστήριο από την altec του πανε ότι το πουλάνε 100ε !!!! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Άμα αληθεύει, πρόκειται για κλασική ελληνική λαμογιά... Θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με λεπτομέρειες...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος στα MediaMarkt δίνουν (-έδιναν) και μία δωροεπιταγή 300 ευρώ με την προσφορά!! Μία φίλη μου δουλεύει εκεί πήρε 2:-)

Δημοσ.

Και δωρο μια χορευτρια να κανει στριπτιζ...

Εγω ποτε δεν θα αγοραζα τετοιο pc (προσφορα) γιατι απλα επιλεγω ακριβως τι θα εχει αυτο που θα στησω και να βαλω αυτα που θελω κι ας δωσω κατι παραπανω.

Ακου και Games με vga 7100 .. ουτε καν 7300 ! Αν ειναι ετσι και με 440mx παιζεις Games.. pacman!

Α και καφε κανει ? lol

Δημοσ.

η φίλη μου που το πήρε τι παιχνίδια να παίξει??

πάντως ακόμα δεν δίνουν τα Vista. πάει από βδομάδα σε βδομάδα...+ για ότι software είχαν, δεν έδωσαν καν το cd, ούτε καν της κάρτας τηλεόρασης....σε εώτηση που έκανε η φίλη μου στην ALTEC της είπαν πως αν κάνει Format θα της πουν διεύθυνση να κατεβάσει τους drivers από εκεί....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το πηρε ενας φιλος μου και δεν εχει μεσα το προγραμμα της πινακλ

στο καρφουρ δινουν μαζι και ενα εκτυπωτη-σκανερ hp

Δημοσ.

πρεπει να ντρεπονται νομιζω

το τηλεχειριστηριο λειπει, το cd λειπει και σου λεει κατεβασε το απο το ιντερνετ

αυτοι που παιρνουν την προσφορα κατα 99% δεν εχουν ιντερνετ

πρεπει να περιμενουν κανα μηνα να συνδεθουν και μετα να το κατεβασουν και να ψαχνουν στο ασταλαβιστα για σεριαλς?

ή να αγορασουν κανα μοντεμ 56αρι να κατεβασουν 400μβ το προγραμμα?

με το τηλεκοντρολ το γινεται?

που το βρισκεις? κι αυτο με μοντεμ ερχεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...