obelix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 exei ksanakanei tetoies prosores egw phra ena p4 1.7 prin 6 xronia kai emeina en8oysiasmenos kai ebgale mexri thn teleytaia draxmh
oblivious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καλύτερη εικόνα για τηλεόραση πότε θα έχω; Όταν έχω οθόνη με ενσωματωμένο tv-tuner ή pci κάρτα tv; Η LG αυτή λέει τίποτα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168511
kostg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι η προσφορά αυτή είναι πολύ καλή για ένα μέσο χρήστη. Όλα τα ψιλά γραμματάκια αναφέρονται εδώ: http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=9892&ct=34&la=1 και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα...
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 επειδή χτες ρώτησα όσον αφορά τα vista. Μου είπαν οτί μας το δίνουν απλά με εγκατεστημένα τα vista χωρίς cd και μετά τις 20 Μαρτίου θα ρωτήσουμε τη Microsoft για τα cd. Ισχύει αυτό που είπαν ή .............@@@@@....
kage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 κ τοτε γιατι αγοραζεις licence?καθε licence αντιστοιχει σε ενα cd...πες τους τοτε αν δεν τα περασετε θα μ κοψετε κανα 100ε p exoun ta vista?k οταν κανεις φορματ μετα πως θα τα περναγες?ρωτα σε κανα αλλο μαγαζι ή στο τηλ π δινει η αλτεκ @kostg pou einai auta ta grammata p les?
k_antoni Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Τον υπολογιστή τον πήρε ενας γνωστός μου. Ο υπολογιστής είχε ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης. Όταν ζήτησε όμως την το τηλεχειριστήριο από την altec του πανε ότι το πουλάνε 100ε !!!! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Άμα αληθεύει, πρόκειται για κλασική ελληνική λαμογιά... Θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με λεπτομέρειες...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Eπιεικως απαραδεκτοι. Αλλα δεν εχουν ολα τα tv tuners κοντρολ!
k_antoni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 θα χω νεώτερα αύριο... με προβλημάτισε πάντως αυτό που πες... δεν ξέρω tv tuner bulk...
dterzakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος στα MediaMarkt δίνουν (-έδιναν) και μία δωροεπιταγή 300 ευρώ με την προσφορά!! Μία φίλη μου δουλεύει εκεί πήρε 2:-)
pc_admin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Και δωρο μια χορευτρια να κανει στριπτιζ... Εγω ποτε δεν θα αγοραζα τετοιο pc (προσφορα) γιατι απλα επιλεγω ακριβως τι θα εχει αυτο που θα στησω και να βαλω αυτα που θελω κι ας δωσω κατι παραπανω. Ακου και Games με vga 7100 .. ουτε καν 7300 ! Αν ειναι ετσι και με 440mx παιζεις Games.. pacman! Α και καφε κανει ? lol
PETROS13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 η φίλη μου που το πήρε τι παιχνίδια να παίξει?? πάντως ακόμα δεν δίνουν τα Vista. πάει από βδομάδα σε βδομάδα...+ για ότι software είχαν, δεν έδωσαν καν το cd, ούτε καν της κάρτας τηλεόρασης....σε εώτηση που έκανε η φίλη μου στην ALTEC της είπαν πως αν κάνει Format θα της πουν διεύθυνση να κατεβάσει τους drivers από εκεί....
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 το πηρε ενας φιλος μου και δεν εχει μεσα το προγραμμα της πινακλ στο καρφουρ δινουν μαζι και ενα εκτυπωτη-σκανερ hp
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 εγω το κατεβασα αλλα θελει το serial που ειναι γραμμενο στο cd που να το βρω κυριοι της ΑΛΤΕΚ?
PETROS13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 πρέπει να πάρεις στην Altec για να σου δώσουν το cd..
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 πρεπει να ντρεπονται νομιζω το τηλεχειριστηριο λειπει, το cd λειπει και σου λεει κατεβασε το απο το ιντερνετ αυτοι που παιρνουν την προσφορα κατα 99% δεν εχουν ιντερνετ πρεπει να περιμενουν κανα μηνα να συνδεθουν και μετα να το κατεβασουν και να ψαχνουν στο ασταλαβιστα για σεριαλς? ή να αγορασουν κανα μοντεμ 56αρι να κατεβασουν 400μβ το προγραμμα? με το τηλεκοντρολ το γινεται? που το βρισκεις? κι αυτο με μοντεμ ερχεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.