kurtsxaar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 καλησπέρα παιδιά, εχω πρόβλημα με τις γραματοσειρές στο corel 9.Μπορώ να γράψω εεληνικά μόνο με το arial greek και το times new roman greek.Ενώ εγω θέλω να γράψω με καλλιγραφικούς χαρακτήρες.Γιατί δεν το υποστηρίζει και μου βγάζει κάτι αλαμπουρνέζικα?Ενώ στο word μπορώ να γράψω κανονικά.Μήπως δεν έχω ελληνικές γραμματοσειρές άλλες?Που μπορώ να βρω για να κατεβάσω? Βοηθείστε με παρακαλώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ross Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αν θέλεις να γράψεις με ελληνικούς καλλιτεχνικούς χαρακτήρες να έχεις ενεργοποιημένη την αγγλική γλώσσα και όχι την ελληνική. Για καλλιτεχνικές και βυζαντινές γρανμματοσειρές ψάξε και εδώ http://www.athos.edo.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurtsxaar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το θέμα είναι ότι θέλω να γράψω ελληνικά και όχι αγγλικά.πχ στην γραμματοσειρά monotype corsiva αν επιλέξω αγγλικα γράφει κανονικά αγγλικά ενώ αν επιλέξω ελληνικά οπου θέλω και να γράψω μου βγάζει αλαμπουρνέζικα...δεν ξέρω τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurtsxaar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ross Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Στο corel 12 δουλεύει μια χαρά η συγκεκριμένη γραμματοσειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Οι γραμματοσειρές πρέπει να είναι unicode και απ' ό,τι φαίνεται αυτές που σε ενδιαφέρουν δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 γενικά με τις εφαρμογές τις τελευταιας 2ετιας, υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τις παλιες ελληνικές γραμματοσειρές οπως magenta, appligraph kai unibrain (MG, AG και UB). πρέπει να μετατραπούν σε unicode για να δουλέψουν σωστά. αυτό γίνεται είτε αγοράζοντας εφαρμογή με περίπου 30-40 ευρώ, με την οποία τις μετατρέπει μια μια (κάθε γραμματοσειρά αποτελείται απο 4 αρχεία, normal, bold,italic, bold italic, αρα 10 γραμματοσειρές=40 μετατροπές) η με άλλη εφαρμογή που στοιχίζει πάνω απο 300 (και δεν βρίσκεται εύκολα δια της πλαγίας οδού) και τις μετατρέπει μαζικά αν βάλεις Corel 8-9 πχ μαλλον θα σου δουλέψουν κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.