prostypos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Αν σας βγάζει ο δρόμος περάστε μιά βόλτα από http://prosfores-typou.blogspot.com/ Η ενημέρωση είναι καθημερινή γλυτώνετε χρόνο κόπο και τον ίσως αντιπαθητικό περιπτερά σας. Σχόλια παρατηρήσεις απαραίτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Θα μπορούσε να φανεί ενδιαφέρον το θέμα του. Ειδικά αν κάνεις και κάποια μικροπαρουσίαση των θεμάτων κλπ. Αλλά και όπως έχει, δεν είναι κακό. Αυτό που δε μου άρεσε στην (πολύ μικρή ομολογουμένως) ματιά που του έριξα, είναι ότι δεν υπάρχει μορφοποίηση στο κείμενό σου. Παράγραφοι, κενές γραμμές, bullets. Κάτι τέλος πάντων ώστε να μπορεί ο άλλος με μια ματιά να μπορεί να βρει αν κάτι τον ενδιαφέρει ώστε να το διαβάσει. Αυτά τα λίγα! Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 συμπαθέστατη προσπάθεια και συγχαρητήρια για τη δουλειά. απλώς μία μικρή μορφοποίηση για πιο άνετο και ξεκούραστο διάβασμα θα ήταν ευπρόσδεκτη. καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καλή η προσπάθεια φίλε μου αλλά όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω μια μικρή μορφοποίηση του κειμένου θα ήταν ότι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilios_x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 καλη φάση......μπραβο,πολυ εξυπνο.... εγω αυτο που εκανα ήταν να μπαινω στο site καθε εφημεριδας...:S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Καλό πολύ καλό. Φτιάξε λίγο τις παραγράφους και θασαι κύριος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r0Ck Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αψογος. Συνεχισε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prostypos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Η σελίδα ενημερώνεται καθημερινά, είμαι σε επαφή με εφημερίδες γιά ενημέρωση των προσφορών αρκετές ημέρες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Πολύ καλή δουλειά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migolakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 mpraaaavooo!!!!!!!!!!!!sunexise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Έγινε bookmark και απο μένα! Πάντα έψαχνα κάτι τέτοιο. Για τη μορφοποίηση συμφωνώ κι εγώ. Είναι αρκετά κουραστική έτσι η ανάγνωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apxwv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 πολύ καλύτερο έγινε τώρα..... θα μπαίνω κάθε μέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Φιλε φοβερο συγχαρητηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Πολύ χρήσιμο. Συνέχισε να το βελτιώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μπράβο!!! Πολύ καλό και χρήσιμο blog... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.