karasarinis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα.εχω εναν σκληρο δισκο samsung 160gb που ηταν με τον υπολογιστη και εναν maxtor diamond max 10 plus 80 gb που πηρα ξεχωριστα πριν 6 μηνες απο το e-shop.τον δουλεψα πολυ λιγο κυριως για αποθηκευση αρχειων και τωρα χρειαστηκε να περασω λογισμικο.ο σκληρος δουλευε με αρκετο θορυβο οταν φορτωνε και μερικες φορες κατι περιεργα "κρακ" σαν να εβρισκε κατι μεσα. ο δισκος ειναι ακομα σε εγυυηση ωστοσο εχει μειωθει λιγο ο θορυβος και εχω κατι μερες να ακουσω το περιεργο "κρακ" και οσα s.m.a.r.t τεστ εχω κανει ολα ειναι κανονικα. ετρεξα και ενα προγραμμα της maxtor αλλα και αυτο τα ιδια.δεν εντωπισε προβλημα. υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει δουλεια στο σκαναρισμα του σκληρου και να εντοπιζει διαφορα προβληματα εκτος απο τα διαφορα s.m.a.r.t τεστ? ευχαριστω εκ των προτερων!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ε αφου προβλημα δεν υπαρχει! Απλη ειναι η λυση... κρατα ενα μπακαπ και ευχυσου να μην ξαναακουσεις το κρακ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.