darkmeton Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εχω ενα Fujitsu Siemens με X700 πανω που βγαζει εξοδο s-video. Πηρα κ γω ο αμοιρος καλωδιο S-video --> S-video μιας κ εχει κ υποδοχη η τηλεοραση κ πηγα να το συνδεσω αλλα ... τιποτα.. δοκιμασα κ με fn+f4 (που αλλαζει σε projector η κατι τετοιο) αλλα και παλι τιποτα..εχω εγκαταστησει τους drivers που δινει η siemenes στο επισημο site της για το συγκεκριμενο laptop. Δεν εχω βαλει τους τελευταιους της ΑΤΙ. μηπως φταιει αυτο ή κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις? Στον Desktop που τον συνδεω στην Τν κ εχω GeForce το δειχνει αυτοματα χωρις ρυθμισεις... PLZ HELP.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerline Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το οτι έχει έξοδο σε σχήμα s-video, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δίνει σήμα s-video, ή οτι η τηλεόρασή σου έχει είσοδο σήματος s-video, άσχετα αν έχει τέτοιο βύσμα. Δοκίμασε, αν σου δίνει τέτοια επιλογή, με το καλώδιο που ήδη έχεις, να αλλάξεις το σήμα σε composite ή RGB στην έξοδο της κάρτας, καθώς και να σιγουρευτείς οτι είναι σε μορφή PAL. Υπάρχει και η περίπτωση να βγαίνει σε NTSC και η τηλεόρασή σου να μην υποστηρίζει τέτοιο σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmeton Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Σωστος..παντως η τηλεοραση ειναι Bravia οποτε ημαρτον αν δεν δεχεται laptop.. . Θα κοιταξω αυτο με τα σηματα κ 8α σου πω..ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerline Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εφ'όσον είναι bravia, θα έχει και είσοδο D-Sub λογικά. Απ'όσο ξέρω αρκετά φορητά έχουν έξοδο D-Sub. Δοκίμασε να τη συνδέσεις και έτσι, αν παίζει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmeton Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 οκ τελικα κατι με το software εφταιγε..τωρα παιζει μια χαρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.