Προς το περιεχόμενο

Help! provlima me tv-out se laptop me x700

darkmeton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα Fujitsu Siemens με X700 πανω που βγαζει εξοδο s-video. Πηρα κ γω ο αμοιρος καλωδιο S-video --> S-video μιας κ εχει κ υποδοχη η τηλεοραση κ πηγα να το συνδεσω αλλα ... τιποτα.. δοκιμασα κ με fn+f4 (που αλλαζει σε projector η κατι τετοιο) αλλα και παλι τιποτα..εχω εγκαταστησει τους drivers που δινει η siemenes στο επισημο site της για το συγκεκριμενο laptop. Δεν εχω βαλει τους τελευταιους της ΑΤΙ. μηπως φταιει αυτο ή κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις? Στον Desktop που τον συνδεω στην Τν κ εχω GeForce το δειχνει αυτοματα χωρις ρυθμισεις... PLZ HELP..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οτι έχει έξοδο σε σχήμα s-video, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δίνει σήμα s-video, ή οτι η τηλεόρασή σου έχει είσοδο σήματος s-video, άσχετα αν έχει τέτοιο βύσμα. Δοκίμασε, αν σου δίνει τέτοια επιλογή, με το καλώδιο που ήδη έχεις, να αλλάξεις το σήμα σε composite ή RGB στην έξοδο της κάρτας, καθώς και να σιγουρευτείς οτι είναι σε μορφή PAL. Υπάρχει και η περίπτωση να βγαίνει σε NTSC και η τηλεόρασή σου να μην υποστηρίζει τέτοιο σήμα.

Εφ'όσον είναι bravia, θα έχει και είσοδο D-Sub λογικά. Απ'όσο ξέρω αρκετά φορητά έχουν έξοδο D-Sub. Δοκίμασε να τη συνδέσεις και έτσι, αν παίζει κάτι τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...