Προς το περιεχόμενο

Κεραια για tv tuner hubrid?

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηρα προσφατα την Hauppauge WinTV HVR 1100 η οποια εχει δεκτη για ψηφιακα και αναλογικά σηματα. Επειδη ομως δεν εχω βυσμα για την κεραια της ταρατσας στο δωματιο και δεν σκεφτομαι προς το παρον τα μαστορεματα με τοιχους σκεφτομαι μηπως παρω καμια μικρη κεραια εσωτερικου χωρου.. Δοκιμασα να βαλω μια απο κανονικη μικρη 14αρα τηλεοραση αλλα δεν κανει δουλεια. Καμια προταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα μαγαζια με ηλεκτρονικο εξοπλισμο πουλαν μικρες κεραιες με ενισχυτη που κανουν αρκετα καλη δουλεια....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ σαν την εξωτερικη...

Πεσμου λιγο σε παρακαλω η καρτα μπορει να κανει συλληψη σε Divx-Xvid(εχει δικο της αποκωδικοποιητη)αν ξερεις θα μου ειναι πολυ χρησιμο....

Σκεφτομαι να παρω μια γι αυτο ρωταω....

μου φαινεται θα φωναξω ηλεκτρολογο καλυτερα...για την συλληψη που λες ακομα δεν την εχω δοκιμασει. ενω την εχω εγκατστησει κανονικά δεν εχω καθολου σημα για να την χρησιμοποιησω. απο τα χαρακτηριστικα της τα αρχεια εγγραφης ειναι σε .mpg

Βασικά δεν είναι τπτ δύσκολο να τραβήξει το καλώδιο της κεραίας. Από την άλλη αν ο υπολογιστής είναι κοντά σε παράθυρο και όχι σε κλειστό χώρο οποιαδήποτε ψηφιακή κεραία με ενισχυτή κάνει την δουλειά της. Σίγουρα όσο όχι η εξωτερική, εννοείται αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...