Costinio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Θέλω να συμπιέσω avi videos από την φηφική μου. Ξέρετε κάποιο freeware πρόγραμμα για να τα συμπιέσω? Αν γίνεται κιόλας να συμπιέζει πολλά βίντεο μαζί κι όχι ένα ένα, ακόμα καλύτερα! 8) Μη μου πείτε κανα windows movie maker, ψάχνω κάτι πιο σοβαρό σαν το virtual dub πχ.
Costinio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μόλις το έβαλα parsifal, καλό προγραμματάκι είναι αλλά όταν πάω να συμπιέσω το avi μου λέει Unsupported audio type. Το ίδιο σφάλμα μου έδινε και το Virtual Dub οπότε άφηνα τον ήχο ασυμπίεστο. Άρα λείπει κάποιο codec. Στα properties του avi λέει audio format: CCITT u-Law
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αν έχεις εγκατεστημένο τον ffdshow codec: Start -> Programs -> ffdshow -> Audio decoder configuration. Στην αριστερή στήλη, επιλέγεις Codecs και στις επιλογές που θα εμφανιστούν δεξιά, στη γραμμή "mulaw/Alaw" από "disabled" βάλε "libavcodec" μήπως και φτιάξει...
Costinio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Έβαλα το k-lite codec pack. To ffdshow είναι ήδη ρυθμισμένο όπως λες!
question mark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Τελικά τι έκανες; Γιατί και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Εχω ένα αρχείο .avi που είναι περίπου 2.5 GB και θέλω να το κάνω περίπου 700MB. Χρησιμοποιώ το agk αλλά δε γίνεται τίποτα. Στο ffdshow το mulaw/Alaw είναι libavcodec, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω τη συμπίεση μου βγαίνει ένα μήνυμα το ffdshow και είτε επιλέξω use είτε not use δουλειά δε κάνει...
Αδμιν Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν νoμιζω να το εχω αναφερει ξανα, μονο καμια 40αρια φορες αλλα δοκιμαστε και το Avidemux. Εχει τους δικους του codecs.
question mark Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς ούτε το Avidemux έκανε δουλειά...
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Για δείτε μήπως με το Avi ReComp κάνετε δουλειά. Η μόνη συμπίεση όμως που κάνει είναι σε xvid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.