Προς το περιεχόμενο

500GB_samsung HD501LJ

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na vreite tin pragmatikh xwritikothta toy diskou sas pollaplasiaste thn onomastikh me 0,93

genika i istoria thymizei trofodotika,panta oi etaireies ta kovoun kai ta ravoun opws tis symferei

Δημοσ.

Σωστός ο Spartacos. 0.93 και κάτι ψιλά είναι ο λόγος του [10 εις την 9η] (Giga στο δεκαδικό σύστημα αρίθμησης) προς [2 εις την 30η] (Giga στο δυαδικό).

Δημοσ.
Οχι δεν ισχυει αυτο που λες φιλε toufas...

Απλα βαζουν 500.000.000.000bytes /1024=488.281.250KB/1024=467.837MB/1024=465,66GB!!!

Δλδ ακριβως οσο πρεπει!!

αρα τα ονομαστικα gb δεν ειναι κανονικα gb

σωστα;ειναι ας πουμε ενα κολπο marketing;

Δημοσ.

Ε, δεν πρέπει να πηγαίνει το μυαλό μας συνέχεια στις «κακές εταιρείες» που μας εξαπατούν. Μόνο με συμφωνία όλων των εταιριών μεταξύ τους θα σταματήσει αυτό. Όσο υπάρχει έστω και μία που διαφημίζει δισεκατομμύρια bytes αντί για GB, οι υπόλοιπες θα «σύρονται» από αυτό το γεγονός στο να κάνουν το ίδιο...

Δημοσ.

κι εμένα λειτουργεί αψογα..απλά εχω το εξής πρόβλημα.δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση των Vista..μου βγάζει ενα μυνημα οτι ο σκληρός δεν ειναι κατάλληλος για την εγκατάσταση..διάβασα διάφορα φόρουμ και λένε οτι ειναι πρόβλημα λειτουργικού.Ο σκληρός εχει φορμαριστεί κανονικά με partition magic.κανείς καμια ιδέα;

Δημοσ.

Malov me to partition-magic ev ekaves sosth douleia. Xreiazetai eva partition Primary gia to leitourgiko (to prwto partition). Mhpos exeis kavei movo eva megalo Extended partition ?

Gevika opoio leitourgiko ths MS kai va bazeis prepei pavta va prosexeis ta partitions.

Bebea eimaste ligo offtopic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...