Προς το περιεχόμενο

πώς ανακαλούμε το product key

962fm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα , ειμαι νεοσ στο forum και ζητω βοηθεια το συντομοτερο παρακαλω επειδη με πιεζει ο χρονος......λοιπον , το ερωτημα ειναι: πως γινεται μετα απο εγκατασταση γνησιων xp pro ell. και επικυρωση απο τη microsoft να ανακαλεσω το product key και να βαλλω ενα αλλο? ευχαριστω , εξαρχης:confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια καλησπερα , ειμαι νεοσ στο forum και ζητω βοηθεια το συντομοτερο παρακαλω επειδη με πιεζει ο χρονος......λοιπον , το ερωτημα ειναι: πως γινεται μετα απο εγκατασταση γνησιων xp pro ell. και επικυρωση απο τη microsoft να ανακαλεσω το product key και να βαλλω ενα αλλο? ευχαριστω , εξαρχης:confused:

Καλά θα μας τρελάνεις κάθε γνήσιο έχει το δικό του Key πως θα το αλλάξεις εσύ και τι key θα βάλεις;

Μου φαίνετε πως πας για λουκέτο...........:?

Αν έχεις πρόβλημα με

XP update for genuine copy

ρίξε μια ματιά εδώ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115035

Αν είναι για WgaTray επειδή δεν έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω η ίδια η MS γράφει πως θα το καταργήσεις.

(Πριν 10 λεπτά αυτή τη δουλειά έκανα).

Καλά θα μας τρελάνεις κάθε γνήσιο έχει το δικό του Key πως θα το αλλάξεις εσύ και τι key θα βάλεις;

Μου φαίνετε πως πας για λουκέτο...........:?

καταρχήν,ευχαριστώ που ασχολήθηκες...., όμως , αν αυτός είναι ο τρόπος υποδοχής νέων μελών , τότε ας φάω λουκέτο......α !!!! δεν μου είπες όμως , από εσένα θα είναι το λουκέτο ,για να ξέρω όταν με ρωτάνε για το site να τους λέω να προσέχουν έναν άγριο.....χαλαρώστε παίδες.

... τότε ας φάω λουκέτο......α !!!! δεν μου είπες όμως , από εσένα θα είναι το λουκέτο ,για να ξέρω όταν με ρωτάνε για το site να τους λέω να προσέχουν έναν άγριο.....χαλαρώστε παίδες.

Αν δεν σου κάνει τέτοια παρατήρηση (s)mod/admin, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πάρεις στα σοβαρά. ;)

/sc

Αν δεν σου κάνει τέτοια παρατήρηση (s)mod/admin, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πάρεις στα σοβαρά. ;)

/sc

ευχαριστώ , φίλε , απλώς μια βοήθεια έψαχνα και όχι να τσακωθώ με κάποιον. Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια , πάντα πιστός στις αρχές του forum.:)

συγνωμη για το offtopic,σε γνησιο cd των xp εχασα το product key(συγκεκριμενα η μικρη μου αδερφη χαλασε το αυτοκολλητακι) μπορω να κανω κατι? το μονο που μου εχει μεινει πλεον ειναι ενας 8ψηφιος κωδικος πανω στο χαρτακι απο το cd! με νομιμο τροπο παντα..

Vago αν μιλας για νομιμα, παιρνεις την ms ειχα διαβασει, τους διαβαζεις τα ψηφια στο δαχτυλιδι του cd εγκαταστασης και σου δινουν το product key.

Για ανομα δε ξερω.

Τη παραπανω πληροφορια την ειχα βρει σε ενα ξενο φορουμ απο καποιο που λεγετai hal 9000 , λολ συμπτωση. (; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...