Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε toshiba

thanasis73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους

Σε ενα α100-912 εβαλα μεσα στον αναγνωστη καρτων μια καρτα χωρις ανταπτορα και σφηνωσε και στην προσπαθεια μου να βγαλω την καρτα κατεστρεψα δυο συρματακια απο την θυρα

με συνεπεια να μην διαβαζει τισ καρτες

το λαπτοπ ειναι ολοκαινουργιο -μεσα στην εγγυηση (εννοειται),

υπαρχει περιπτωση να καλυφθει απο την εγγυηση?

το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι δικο μου -του αδερφο μου

νομιζωι οτι to card reader einai επανω στη mboard (νομιζω) και δεν θελω καν να σκεφτομαι οτι αν θελω το λαπτοπ οπως πριν πρεπει να πληρωσω καινουργια mboard.

το δευτερο λαθος ειναι που εκανα ειναι οτι το στα νευρα μου επανω το ξεβιδωσα ,χαθηκε η εγγυηση?

θα το παω στην αντιπροσωπεια μηπως και με καλυψει??????

την αποδειξη αγορας πρεπει να εχω μαζι μου -?

εχει καποιος σχετικη εμπειρια?

Δημοσ.

αν έβγαλες καμιά βίδα που ήταν πίσω από αυτοκολλητάκι-ετικέτα, ή φαίνεται να έχει φύγει η μπογιά από τις βίδες (από την δύναμη του κατσαβιδιού), τότε πιθανότατα να έχει χαθεί η εγγύηση.

αν δεν συνέβη κάτι από τα παραπάνω, παίξτο τρελός και πες ότι έτσι ήταν μάλλον από την αρχή και εσύ τώρα το χρειάστικες και το πρόσεξες.

Δημοσ.

γιατι το εκανες αυτο ? με ποια λογικη δεν μπορω να καταλαβω.

το καλυτερο ειναι να μην το πας που θενα διοτι μπορει να δουν οτι εβαλες χερι και μετα παει ολη η εγγυηση.Παντως σε σονυ βαιο που ειχα ανοιξει 10 φορες μια χαρα εγγυηση ειχα οταν μου επεσε και καηκε η οθονη αλλα ειναι και σονυ απο τοσιμπα γενικα σε βαρια περιστατικα μην περιμενεις πολλα εμενα σκληρος μου ειχε κολλησει και τον πληρωσα... 9 μηννων λαπτοπ.

Δημοσ.

καλυτερα παρε τους τηλ να δεις ποσο κοστιζει ο card reader του λαπτπ

και αν δεν σε συμφερει αγορασε εσυ εναν εξωτερικο

καλυτερα να μην πεις ψεματα

επισης μπορεις να πεις πως κολλησε μεσα μια καρτα,πηγες να την βγαλεις και μαλλον προξενισες ζημια,αν το καλυπτει η εγγυηση

παρε τους τηλ η πηγαινε απο εκει

Δημοσ.

Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα παθει κι εγω σε ενα hp που ειχα. Αρχικα χρειαστηκε μιρκο ξεβιδωμα κατω απο την βαση και με ενα τσιμπιδακι καταφεραμε να το ανασυρουμε απο την σχισμη σε ελαχιστα λεπτα.

Δημοσ.
γιατι το εκανες αυτο ? με ποια λογικη δεν μπορω να καταλαβω.

Φίλε fsbmaniac συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούν όλοι να έχουν τις ίδιες γνώσεις Η/Υ. Ίσως αφού την έβαλε την κάρτα να μη χρειαζόταν να προσπαθήσει να τη βγάλει, αλλά να πήγαινε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία ή στο κατάστημα αγοράς του. Δεν το έκανε και προσπάθησε να τη βγάλει. Λογικό είναι. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι της αντιπροσωπείας να σου πει αν χάνεις την εγύηση ή όχι. Δυστυχώς, δεν έχουν όλες οι εταιρείες τις ίδιες απόψεις περί εγγύησης.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς για την εγγύηση. Για να μην σε καλύπτει η εγγύηση θα πρέπει η οποιαδήποτε ενέργεια σου πάνω στο μηχάνημα να έχει σχέση αίτιου - αιτιατού με την συγκεκριμένη ζημιά. Αν σου πουν οτιδήποτε άλλο πες τους ότι ρώτησες δικηγόρο. Θα καταλάβουν.

Δημοσ.

Για σκεφτείτε λίγο τι συζητάμε.

Έγινε μία ενέργεια η οποία οδήγησε στο να μην δουλεύει το Card Reader. Αυτό βγάζει από την εγγύηση σίγουρα το CR ή ακόμα και την Mobo αν σε αυτή είναι ενσωματωμένο το CR.

Άρα τι αιτία και αιτιατό συζητάμε.

Τώρα αν χαλάσει η οθόνη και βέβαια πρέπει να ισχύει η εγγύηση, εκτός αν αποδεδειγμένα ο λάθος χειρισμός στο άνοιγμα επηρέασε και την οθόνη.

Βέβαια τρελός μπορεί να το παίξει και το παίζει ο καθένας μας, αφού αυτή είναι μία φυσική συνέπεια στην τρέλα που έχουν και οι εταιρείες.

Γενικά είμαστε ψιλοτρελοκομείο... Χεχεχε

Δημοσ.

Εγώ αναφερόμουνα στο άνοιγμα του υπολογιστή και το "σπάσιμο" της εγγύησης, τίποτα άλλο. Απλώς έχω κουραστεί να ακούω το παραμύθι ότι "άνοιξες το υπολογιστή έχασες την εγγύηση".

Δημοσ.

καλησπερα φιλε thanasi73.και εγω το ιδιο εκανα σε ενα α-100-906.το πηγα ομως στην αντιπροσωπεια και μου εβγαλαν την καρτα και μου ειπαν οτι το cardreader ειναι πανω στην mboard οποτε δεν συμφερει να το φτιαξεις αλλα να αγορασεις ενα εξωτερικο.το ολο θεμα στοιχησε 50ε αλλα εγω δεν τον ξεβιδωσα...........κατα την γνωμη μου παρε τηλ. στην αντιπροσωπεια και πες τους την αληθεια και πραξε αναλογως..............

Δημοσ.

να σας πω την αποψη μου και εγω,

οταν μου κολησε η καρτα ημουν σε ενα χωριο σε κατι ερημιες που να περιμενω για να παω στην αντιπροσ ,αφηστε που δεν ειναι δικο μου (αδερφου)-

ο αλλος μου ζηταγε την καρτα της μηχανης ....

δεν ειναι παντα τα πραγματα απλα-οπως ακουγονται σιγουρα εκανα μαλακια αλλα εχω πολλα ελαφρυντικα ,δεν εχει σημασια βεβαια,

απλα για την ιστορια ,και για να μην την πατησει καποιος αλλος θα σας πω το εξης :οταν προσπαθησα να την βγαλω δεν χρησιμοποιησα καθολου δυναμη παρολα αυτα ξεκολησε ενα συρματακι-pin μαλλον ετσι το λενε - δεν ξερω πως να το πω.

συμπερασμα?

1,δεν θεωρω οτι ειναι υποχρεωμενοι να μου επισκευασουν την ζημια-

2 ομως ειναι μεγαλη μαλ......να μου πουν οτι το λαπτοπ εχασε την εγγυηση του γιατι ξεβιδωσα 5 βιδες.

ερωτηση δεν θα μπορουσαν να περασουν την ζημια στην εγγυηση?ελλατοματικο card reader ασ πουμε δεν μπορει να συμβει ?καμια φορα και αυτο?

Δημοσ.

το ιδιο εχω παθει στο δικο μου tecra a7 εβαλα μια μνημη απο τη μηχανη σονυ χωρις ανταπτορα και τωρα δεν μου διαβαζει τις μνημες της σονυ αλλα συνεχιζει να διαβαζει ολες τις αλλες απο το κινητο και αλλου τυπου.σε ερωτηση στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι αν δεν εχει ανοιχτει το μηχανημα και το δει τεχνικος οτι υπο προυποθεσεις μπορει να γινει παραγγελια νεας μητρικης γιατι ο ανταπτορας για τις μνημες ειναι κλειστος(μαγνητικα θωρακισμενο)και αλλαζει μονο μαζι με τη μητρικη.το θεμα ειναι ομως οτι θα σου δωσουν νεα μητρικη η καμια επισκευασμενη(refurbished)?.προτιμησα τη λυση να αγορασω ενα εξωτερικο card reader με 10 ευρω

Δημοσ.

σωστος ο προβληματισμοσ σου περι νεας η μεταχειρισμενης μητρικης ,

και εγω με σονυ την πατησα!!!!!!!!! δεν εχει σημασια βεβαια-και εμενα τις διαβαζει τις υπολοιπες καρτες -

με προβληματισες ,,μηπως δεν πρεπει να παω στην αντιπρ καθολου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...