lalanis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=174414&highlight=service+toshiba
thanasis73 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 παιδια ειχα δουλειες και αυριο θα το παω θα τα πουμε ..............
liapinio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Πραγματικα αυτος ο card reader στα toshiba θελει πολυ προσοχη.Βασικα δεν κουμπωνει καπου οποτε αν δεν το βαλετε με προσοχη μπορει να μην βγαινει.Εγω παντα τον βαζω πολυ προσεχτικα και παλι για να τον βγαλω χρειαζεται τσιμπιδακι.Προσοχη λοιπον...
thanasis73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 τα νεα ειναι οπως τα περιμενα,δεν εγινε τιποτα με το που πηγα το λαπτοπ στην ιντεαλ και ειδαν τα συρματακια πειραγμενα μου ειπαν οτ δεν γνεται τιποτα οσο αναφορα την εγγυηση,και οτι δεν με συμφερει να φτιαχθει γιατι ειναεπανω στη mb και τα γνωστα...με λιγα λογια τζιφος .... αυτα τα λιγα και ασχημα ,, βεβαια δεν ειναι και πολυ ασχημο το οτι δεν μου διαβαζει mia καρτα απλα με ενοχλει 1,οτι ειναι καινουργιο και 2,οτι ειναι πραγματι μια παγιδα αυτο το πορτ που ο οποιοσδηποτε μπορει να κανει το λαθος ... τελοσπαντων, ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους και τα λεμε θανασης
iceman79 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 ego exo ena acer ferrari4000 kai o card reader den diavazei oles tis kartes. An einai pano apo 512 giok!!! kai giafto phra usb card reader. kai xoris na toy kano zhmia!!! Tzampa ta ekstra lefta gia ton ensomatomeno reader. Allh8eia exei kaneis to idio notebook? sas kanei ta idia? (na shmeioso oti exo katevaseo ton kainourgio driver apo to site, alla fanazomai oti apla den mporei na diavasei megales kartes)
arxaggelos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Πραγματικα αυτος ο card reader στα toshiba θελει πολυ προσοχη.Βασικα δεν κουμπωνει καπου οποτε αν δεν το βαλετε με προσοχη μπορει να μην βγαινει.Εγω παντα τον βαζω πολυ προσεχτικα και παλι για να τον βγαλω χρειαζεται τσιμπιδακι.Προσοχη λοιπον... egw exw to 906 pou vasika einai oloidio, kai to exw vrei to kolpo, travaw th SD me to nyxi kai glistraei eksw, an kai genika den thn polyvazw. syndew th mhxanh giati to programma ths canon einai pio eyxrhsto sth diaxeirish. mono kapoia stigmh pou xrhsimopoihsa mia SD gia data transfer epeidh mou eixe xalasei to flasaki mou xreiasthke...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.