Nighthawk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μην κάνει κανείς το λάθος ν΄αγοράσει κανένα από τα διαφημιζόμενα σε προσφορά φτηνά USB Sticks. Η ταχύτητά τους είναι απαράδεκτη και είναι σαν να πετάτε τα λεφτά σας είναι η ταπεινή μου γνώμη. Επικοινώνησα μαζί τους μόλις πριν απο λίγα λεπτά με την ηλ. φόρμα επικοινωνίας και τους έγραψα ακριβώς τα παρακάτω: Αξιότιμοι κύριοι, Κάνοντας χρήση μιας προσφοράς που μου ήρθε μέσω ηλ.ταχυδρομείου στην παραπάνω αναφερόμενη δ/νση, παρήγγειλα δυο USB Sticks χωρητικότητας 2gb στην τιμή των 17,5 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) έκαστο. Η παράδοση στο σπίτι μου ήταν ιδιαίτερα γρήγορη κι ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Την ικανοποίησή μου όμως διαδέχτηκε αμέσως μετά η μεγάλη απογοήτευση για την ποιότητα του προΐόντος που μου παραδόσατε. Δεν αναφέρομαι βέβαια ούτε στην ποιότητα του πλαστικού, ούτε σε τίποτα άλλο που έχει να κάνει με την εμφάνιση του προΐόντος μιας και δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από και προς τη μνήμη του USB Stick είναι επιηκώς απαράδεκτη και δεν σας τιμά καθόλου να πουλάτε και να διαφημίζετε τέτοια προΐόντα. Έκανα δοκιμές σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές πριν επικοινωνήσω μαζί σας για να σιγουρευτώ γι' αυτά που γράφω. Από τώρα και στο εξής σας διαβεβαιώ ότι θα σας αντιμετωπίζω με αυξημένη κριτική διάθεση και θα ανακοινώσω την παρούσα επιστολή μου και στα διάφορα φορουμς όπου συχνάζω και θα πληροφορήσω όλους τους γνωστούς μου για την "ατυχή" συναλλαγή μου μαζί σας. Με τιμή Περιμένω την αντίδρασή τους και θα σας ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassid Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, μηπως δεν το εβαλες σε USB2.0; ή μηπως δεν εχεις περασει σωστα καποια drivers για τα usb; δοκιμασες αλλο usb μηπως δουλευει κανονικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotetsi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο... τι περίμενες από stick 2GB που κοστίζει μόλις 17.5 ευρώ; Ό,τι πληρώνεις παίρνεις φίλε Nighthawk κι αυτό είναι γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δηλαδη ποσο πρεπει να δωσουμε για να εχει τα βασικα, δηλαδη usb2 interface, 50Ε? Μην τρελαθουμε τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μπορεις να δώσεις ένα Link απο ένα τέτοιο προιόν; Απλά θέλω να δω τα χαρακτηριστικά του. Για να μη φανει δυσφήμιση μην δώσεις το eshop Που το αγόρασες αλλα απο κάπου αλλού, οπουδήποτε. Στην ανάγκη κάνε copy/paste τα χαρακτηριστικά του ή δώσε απλα μοντέλο και θα βρούμε εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ρίξτε μια ματιά και εδώ για να δείτε πως ενώ τα ονόματα μιάζουν έχουν διαφορετικές επιδόσεις και κόστος : 1) DataTraveler Elite (ήταν το πρώτο μου flash / 1gb) http://www.kingston.com/flash/dt_elite.asp?id=2 # Fast — Data Transfer rates of up 24MB/sec. read and up to 14MB/sec write** 2) DataTraveler II http://www.kingston.com/flash/dt_ii.asp?id=2 Fast - Data transfer rates of up to 11MB/sec. read and up to 7MB/sec write** 3) DataTraveler http://www.kingston.com/flash/datatraveler.asp?id=2 δεν είδα αναφορά στην ταχύτητα --- - Όλα (εννοώ όλα τα προϊόντα - όλων των κατασκευαστών) έχουν την ετικέτα USB2 αλλά δεν σημαίνει πως έχουν και τις ίδιες επιδώσεις. - Στο παρελθόν είχα πάρει το (1ο) και μετά αγόρασα της OCZ (4gb) έχοντας πάλι προσέξει τις λεπτομέριες στην περιγραφή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Κατανοώ και συμμερίζομαι την απογοήτευσή σου αλλά το εν λόγω κατάστημα ανέφερε κάτι διαφορετικό για την ταχύτητα των sticks από ό,τι ο κατασκευαστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παντως με 17.5 ευρω ακομη και ετσι ειναι καλη τιμη.Αρκει βεβαια να αναφερει καπου για τη μειωμενη ταχυτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Όταν λες μειωμένη ταχύτητα, σε πόσα λεπτά το γεμίζεις? Για να έχω μια εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 me ta 17.5 euro pou edoses gia to stick ton 2GB den pisteuo na perimenis na exi kai taxitita... an einai dinaton einai logiko oti i timi einai ipervolika xamili gia na einai kai grigoro... aloste pliroses tin posotita ton 2GB kai oxi tin taxitita tis mnimis ton 2GB. gia rikse mia matia na dis poso exei ena stick tis prokopis ton 2GB... http://OCZ RALLY 2GB ego pou plirosa 53 euro gia ta 2GB mporo na apeto taxitita, me 17.5 euro... den apetis tipota, apla simvivazese... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nighthawk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μόλις τώρα έλαβα την απάντηση του εν λόγω καταστήματος και σας την παραθέτω αυτούσια: "Γεια σας. Ποτέ δεν διαφημίσαμε ότι το USB Stick ήταν το πιο γρήγορο της αγοράς , αλλά αναφέραμε στην σελίδα του προϊόντος οτι είχε ταχύτητα επιπέδου USB2.0 που σημαίνει οτι είναι αργό. Εξάλλου ηταν ευνόητο από την τιμή του. Σας ευχαριστούμε" Πληροφοριακά σας δηλώνω ότι δεν ειναι το πρώτο USBStick που δοκιμάζω, ούτε το μόνο που έχω. Άρα κάτι ξέρω από ταχύτητες και από διαύλους USB1, 1.1 ή 2.0. Σύμφωνα με τους κυρίους αυτούς η ταχύτητα USB 2 θεωρείται πως είναι αργή (480MB/sec). Εγώ την ταχύτητα αυτήν τη θεωρώ κάτι παραπάνω από ικανοποιητική μιας και δεν είμαι απ' αυτούς που πειραματίζονται με τα μηχανήματα και δεν κολλάω σε λεπτομέρειες. Εν τούτοις σας πληροφορώ ότι κατάφερα χωρίς υπερβολές να μεταφέρω τα 656ΜΒ που έχω αυτήν τη στιγμή μέσα στο Stick σε χρόνο 15 λεπτών. Να μην τρελαθούμε κιόλας.... Αυτά χαρακτηρίζεται τουλάχιστον καραγκιοζιλίκι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 43 ΜΒ/sec λοιπόν Αν σου πω ότι τα 2GB Trascent τα γεμίζω σε 2-3 λεπτά? Είναι τραγικό. edit 43mb/min Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Τώρα είδα οτι αναφέρεται στον τίτλο το κατάστημα. ΚΑΚΩΣ διότι τα στοιχεία που έχεις παρουσιάσει είναι ελλειπή και πραγματικά δεν έχεις λόγο να κάνεις αυτό για το οποίο τους απείλησες κιολας. Αν όντως αναφέρει στο site τους την ταχύτητα και είναι μεγαλύτερη απο την πραγματική τότε ναι έχεις δίκιο, αν δεν το αναφέρει όμως έχεις άδικο και είναι μεγάλο λάθος σου το να τους δυσφημείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas133 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Για ποιό λόγο εκανες αυτό το post? Για να δείξεις τι? οτι το ενλόγω stick είναι μάπα? ή ότι το μαγαζί δεν διαφήμησε οτι είναι αργο? Εχω βαρεθει να διαβάζω τέτοια post στείλε μου pm να σου στειλω με Pay Pal τα λεφτά σου και Get A Life!!!!! Το θέμα έχει καταντησει αηδία ποιά βαρέθηκα να διαβαζω 3 χρονια να λεμε οτι μαλακία θελουμε χωρις να εχουμε σκοπο να κανουμε κατι, γιατι αν ειχαμε σκοπο να κανουμε κατι θα τους έπαιρνες τηλεφωνο και θα τους έλεγες να το στείλεις πίσω και να κόψουν πιστωτικο αντι αυτου τους στέλνεις mail λεγοντας τους να σου πούν γιατι ειναι αργο το stick και γιατι δεν το διαφήμιζαν.... ΗΜΑΡΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nighthawk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Φίλε andreas133, Δεν συνηθίζω να κάνω ανακοινώσεις χωρίς σκοπό. Αν διάβασες το πρώτο μου γράμμα εδώ προειδοποίησα τους αναγνώστες να αποφύγουν την προσφορά. Αν μετά το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε, δεν είναι δική μου ευθύνη. Δεν είναι τα λεφτά που με καίνε, αλλά το σπάσιμο της αργής ταχύτητας. Απλώς την έπαθα και δεν θέλω να την πάθουν κι άλλοι. Ευχαριστώ για την προσφορά σου να μου στείλεις τα λεφτά μου, αλλά δεν τα έχω ανάγκη κι από ζωή.... μια νύχτα απ' τη δική μου ολόκληρη δική σου.....;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.