lordeco Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 pedia to trello...exo dsl.....to sistima den me vlepei kai oi texnikoi sti nikea lene den me exoyn balei se dslam.,.,,,,mipos exo io sto modem kai perno dsl apo toyrkia?.....xaxaxaxaxa kati trexei den pezei allios Τελικά έχεις ή δεν έχεις DSL σταθερά και μόνιμα? Ή έχεις όσο παταει η γάτα.....? Ή έχεις όποτε περνάει η γάτα...? Η OteNet σε βλέπει? Σου δώσανε κωδικούς?
eclipse_heart78 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 pedia...mexri tora exo dsl pou ote arneite oti eimai se dsl,,,,,,,exo omos,,,,,to issomnia kai oi diaxeiristes as me paroyn gia tsek,,,,,,,,,,,mono ayto pleon mporo........................... eimai se apognosii!!!!!! exo net,,,,,,,,as me paroyn se kinito
eclipse_heart78 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 den ksero an dimosieyete i ora tis epistolis,,,,sto paron site?!....pantos me endiaferei,,,,mpeno apo to spiti moy,,,,,rxo telinous 1130 dsl rooter,,,,,,,den einai dinaton na einai dial-up......alla exo dsl.kai kodikoys provider apo to patriko,,,,,,,se kathe periptosei thelo epoikoinonia me to site!,,,,,,opos episis na episiman tin ora,,,,,,,,einai tora poy teliono 2+28.....alla den exo dsl!!!!!!!!10/03/07............eleos!
lordeco Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Το φάντασμα του Ζορρό-DSL κυκλοφορεί στις γραμμές τα DSLAM και τα port του ΟΤΕ και συνδέει τον κόσμο. Είναι η μόνη εξήγηση. Ευχαριστούμε Ζορρό. Free DSL for the people.
eclipse_heart78 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 meta apo 80 meres kai me polles kataggelies se periodika kai eggrafos parapona ston ote,,,,,,epitelous exo net!,,,,,,diladi eimai episima se dslam mias kai me eide kata kapion omos tropo to sistima tou ote!......TO NEO!..giati den me vlepei tora to palio.,,,kai anagnorisi kliseis paradeigma den exo!.....fisika simera mexri tis 11+15 proi den me eixe dei akoma!,,,,,11+45 me eide!,,,,......
eclipse_heart78 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 me piran apo to periodiko ram kai moy eipan se kataggelia-epistoli pou eixa steilei oti o ote toys apantise oti exo dsl!.....THELO NA DOSO SIGXARITIRIA sto periodiko ram kai ton arxisintakti toy kyrio xatzisavva gia tin amesi epemvasi tou sto thema mou.......den exo kana simvoleo me to periodiko!...eno me ton ote exo!!!,,,ipopsin sas ayto...me oti simenei,,,,oyte sindromitis tou eimai!
lordeco Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Επιτέλους φιλε eclipse, τέλος καλό, όλα καλά. Αλλά και 80 μέρες για ενεργοποίηση DSL σε κεντρική περιοχή δεν είναι και λίγες !!! Ίσως να έπαιξε ρόλο και το περιοδικό RAM, όπως λές και σύ. Μήπως ο ΟΤΕ θέλει τελικά κάποιου είδους πίεση με κάποιο τρόπο για να έπιλύσει τα προβλήματα που μας δημιουργεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.