chvet Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Έχω την εξής απορία. Είχα ένα δώσει σε κάποιον παλιά ένα *.gif clipart το οποίο είχε ένα ωραίο background με ένα κείμενο. Του ζήτησα λοιπόν να μου αλλάξει απλά το κείμενο, δηλαδή αυτό που έγραφε να το βγάλει και να βάλει ένα άλλο κείμενο που ήθελα εγώ. Το έκανε τέλεια. Εγώ προσπάθησα με την σβήστρα κλπ που μου είπε ένας φίλος, αλλά "σκότωσα" το background. Με ποιο τροπο μπορώ με το Photoshop να κάνω edit κάποιο *.gif ή *.jpg αρχείο και να επεξεργάζομαι το κείμενο χωρίς να μου χαλάει η εικόνα ? Εάν είναι psd είναι πανεύκολο επειδή είναι διαφορετικά τα layers, αλλά όταν είναι *.gif τότε δεν ξέρω πως γίνεται, πάντως σίγουρα κάποιο κόλπο θα υπάρχει. Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
spiteo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Φορτωσε την .gif εικονα Επιλογη: Menu > Eικονα > Kατασταση > RGB Αριστερο menu , επιλογη: Μαγικης γομας Πατα στο σημειο που θελεις να σβησεις, ρυθμισε τα πλαισια : Ανοχη , Αδιαφανεια οπως σε βολευει Σωσε σε .gif __________________________________________ http://www.betgr.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.