Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη???

nickritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
και ο γειτονας θα καλουσε την αστυνομια γιατι ο Manuel δεν ξερει καλο πιανο! :P :P

Πρώτα παρακαλώ ακούστε και μετά κρίνετε :mrgreen:

Δημοσ.

1. Τηλεφωνάκι μητέρα-πατέρα-αδελφές, φίλους καρδιακούς και μεγάλους έρωτες για το αντίο.

2. Μουσικούλα στα αυτιά να παίζει το The Passenger από Iggy Pop.

3. Ανοίγουμε μπουκαλάκι http://www.laphroaig.com/

4. Σεξ. Σεξ με παραπάνω από μία γυναίκα, με καλή παρέα, με συνδυασμούς κλπ. Μετά το σεξ πάλι σεξ. Μέχρι το τέλος.

Τα έχει συνοψίσει κοινώς ο Jagger drugs, sex και rock & roll. Απλά δεν έχουμε την πολυτέλεια όλοι να κάνουμε αυτό το πράγμα για όλη μας τη ζωή. Αν έχει μείνει μόνο μια ώρα τι μένει να κάνεις;

Δημοσ.

Θα αναρτούσα τη ναζιστική σημαία στο Reichstag.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Lucifer θεε,παρε την παε!!!!!!!!!!

δικο μου παιδι εισαι,έλα να φτιάξουμε τα Schutzstaffel

ξανα, με εσένα ως Reichsführer-SS

:mrgreen: :mrgreen:

και μένα υπουργό προπαγάνδας aka Joseph Goebbels

Επισκέπτης
Δημοσ.
εγω θα προσπαθουσα να επιζησω. Δεν γουσταρω να πεθανω.

Έρχεται κομήτης στη γη λέμε. Ο Μπρους Γουϊλις δε μας έσωσε αυτή τη φορά. There's nothing you can do. Διάλεξε τι θα κάνεις.

Δημοσ.

καταρχήν θα έσπαγα ενα eshop. τηλεφωνάκι σύντομο σε ορισμένους, και μετά και μετά θα τελείωνα ένα πακέτο τσιγάρα σε ένα λόφο πάνω από την πόλη ώστε να δώ επιτέλους αυτό που ονειρεύομαι: την τροχιά ενός μετεωρίτη προτού να σκάσει στην πόλη.

Δημοσ.

Υπάρχει νομίζω μια ταινία που διαπραγματεύεται κάτι παρόμοιο Last Night του 1998 αν την έχει δει κάποιος ας πει...

Δημοσ.
Θα αυτοκτονούσα.

Γιατί τέτοια ηττοπαθής στάση:evil: :evil:

Αφύ σε λίγη ώρα θα πέθαινες, έτσι κι αλλιώς, γιατί να αυτοκτονήσεις;:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Θα έβρισκα τον παιδικό μου έρωτα και θα την βίαζα. (Πολύ κακός δεν είμαι?)

Μετά θα έκανα και εξομολόγηση να πάω στον παράδεισο όμως για να είμαι με την καλή μου... (που πιθανώς και αυτή πρώτα θα έκανε μια καλή εξομολόγηση)

Δημοσ.

Θα αυτοκτονούσα.

Γιατί τέτοια ηττοπαθής στάση

Αφύ σε λίγη ώρα θα πέθαινες' date=' έτσι κι αλλιώς, γιατί να αυτοκτονήσεις;

[/quote']

ισως για να εχει τον ελεγχο του θανατου του...

να μη δει το τελος... :-P

Δημοσ.

Θα εκανα οτι μπορουσα ωστε να προλαβω να παρω το τσου λου με το θρυλο στο fm 2007 πριν πεθανω(μονο ετσι θα εμενα ησυχος):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...