Προς το περιεχόμενο

Τρελό Problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αίτηση για 1mbit ΟΤΕ 2/3/2007

Το λαμπάκι πράσινο σήμερα 3/3/2007 ( Είχα βύσμα)

Κοιτάω στο modem μου (Zyxel 661 δοκιμασμένο άπειρες φορές) και έχει πάρει κανονικά IP (Forthnet). Πρώτη σελίδα λέω που να μπω που να μπω, ας μπω στο Insomnnia. Τζίφος. Θα έχει κάτι η σελίδα λέω. Ας μπω google. Μπήκε σφαίρα. Ας κάνω ένα download από tucows, σφαίρα και αυτό...(Τουλάχιστον για τα δεδομένα της 1mbit. Δεν μπαίνω λέω και στο http://www.forthnet.gr να δω τα mail μου. Τζίφος. Μην τα πολυλογώ σε άλλα site μπαίνει σε άλλα όχι. Πχ μπαίνω στο speedtest της forthnet αλλά όχι στο main site. Μπαίνω οτενετ άλλα όχι hol. . Παίρνω στην forthnet μπας και έχει κάτι πανελλαδικά αλλά όπως μου είπανε τίποτα. Μίλαγα με τεχνικό για μισή ώρα αλλά και πάλι δεν βγάλαμε άκρη.

Δεν είναι πρόβλημα dns μιας και αν pingarw με όνομα βλέπω την Ip αλλά τρώω time out. Δεν είναι λειτουργικό (το ίδιο κάνει σε Win και Linux) δεν είναι firewall στο router (το έβγαλα off). To μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το loopback Test στο router μου έβγαλε fail. Να πω ότι είναι θέμα OTΕ λογικά δεν θα έμπαινε καθόλου στο net. Το γαμώτο είναι ότι δεν μπορώ και να βρω κάποια demo από άλλη εταιρία να δοκιμάσω(πήρα Otenet αλλά θα με πάαααρουν αυτοί κάποια στιγμή να μου το πουν. Καμιά ιδέα...Έχω φρικάρει εντελώς......

Edit1. Αν βάλω τον proxy server της Forthnet μπορώ να μπω!!!!!!

Δημοσ.

dokimase firmware update.dokimase karfota dns.klise oti firewall iparxei.zita demo apo forthnet ama thes.den paei kapou allou to mialo mou.dokimase me dns allou isp.

se kapoies periptoseis mikreneis to mtu size apo 1500 se 1492 px kai pezoun ola.den thimame apo pouallazei.enalaktika dokimase me pppoe kai llc.

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε σήμερα. Κάπως, άγνωστο πως ακόμα είχε κρατήσει sesion ανοιχτό με παλαιότερη ip στην forthnet και μπερδευόταν ο router τους. Τουλάχιστον αυτό μου είπαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...