Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το ακριβώς αντίθετο. Ο ίδιος χρησιμοποιεί τα κανάλια για να περάσει τα μηνύματά του όποια κι αν είναι αυτά.

Πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι τον κρίνετε στηριζόμενοι μόνο στις εκάστοτε τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ενώ θα είχατε πιο ολοκληρωμένη άποψη διαβάζοντας την στήλη του στο Θέμα που είναι και ο μοναδικός λόγος που αγοράζω αυτή την φυλλάδα.

Κατά τ' άλλα, με καλύπτει ο αγαπητός blueviper.

ΟΚ, παιρνω πίσω το ανόητος γιατί δίαβασα ένα συγκεκριμενο σχόλιο του στη σουρλουλού.

Κατα τ αλλα, εμμένω στις απόψεις μου, πιστεύω ότι there's a time and a place for everything. Και η Τατιανα δεν είναι ένα από αυτά.:twisted:

Δημοσ.

Για το ίδιο σχόλιο που μάλλον εννοεί και η Κεριντβεν, λίγο έλειψε να γράψω respect για Χατζηστεφάνου.

Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω με blueviper.

Και ειδικά στο θέμα του St Martins. Από πού προκύπτει ότι είναι απαίδευτος? Αντιθέτως θα έλεγα.

Δημοσ.

Διαβάζοντας τη σουρλουλού, πιστεύω ότι γίνεται κατανοητό γιατί η Τατιάνα είναι ΤΟ μέρος για τον Χατζηστεφάνου.

Δημοσ.

^ Ενδεχομένως, με τη διαφορά ότι η ένσταση που προτείνεται εδώ (αν κατάλαβα καλά, διότι δεν παρακολουθώ Τατιάνα) είναι ότι τι νόημα έχει να βγαίνεις και να αναφέρεις το Βογιατζή -αίφνης- σε μια εκπομπή σαν κι αυτή.

Δημοσ.

1ον για την ειρωνία του πράγματος που τόσο λατρεύει ο Χατζηστεφάνου.

2ον γιατί έστω κι ένας από τους τηλεθεατές της Τατιάνας να τσιμπήσει και να ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω για Βογιατζή κτλ, πάει να πει ότι πέτυχε τον σκοπό του.

Οι παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις γιατί δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του ε.

Δημοσ.

Χμ καταλαβαίνω τι εννοείς και μάλλον έχεις δίκιο, χωρίς κι εγώ να είμαι απολύτως σίγουρη (όπως είπα, έχω χρόνια να δω Τατιάνα). Αλλά κρίνοντας λιγάκι από τα προαναφερθέντα άρθρα στη σουρλουλού, η εξήγησή σου είναι λογική.

Δημοσ.
2ον γιατί έστω κι ένας από τους τηλεθεατές της Τατιάνας να τσιμπήσει και να ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω για Βογιατζή κτλ, πάει να πει ότι πέτυχε τον σκοπό του.

Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στα αυτιά της τηλεθεάτριας εκείνη τη στιγμή, τα λόγια του θα μπορουσαν να ειναι στα τσεχικα. Το ίδιο αποτελεσμα θα είχαν.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στα αυτιά της τηλεθεάτριας εκείνη τη στιγμή, τα λόγια του θα μπορουσαν να ειναι στα τσεχικα. Το ίδιο αποτελεσμα θα είχαν.

Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως 1 στους 100.000 θα τσίμπησε.

Του πούστη, ένας (1).

Δημοσ.

Την παροιμία για την σύζυγο του Καίσαρα την ξέρετε έτσι?

Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα πόσο γαμάτος και διαβασμένος είναι κάποιος ή πόσο αντιήρωας το παίζει με το να θυσιάζει το τεράστιας χωρητικότητας μυαλό του σε ελεεινές εκπομπές. Ένας σοφός μπάτσος είχε πει κάποτε σε ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκη "είστε πάρα πολύ έξυπνος, πράγμα που δεν σας εμποδίζει καθόλου να είστε και πάρα πολύ ηλίθιος".

Δεν έχω κανέναν λόγο να θεωρώ πως ο τύπος είναι κάτι παραπάνω από ένα σκουλήκι που χρησιμοποιεί τόσο τον ευτελισμό όσων υποστηρίζει πως έχει κάνει όσο και την προβολή των σεξουαλικών του προτιμήσεων (οικουμενική τηλεοπτική τακτική) για να βγάλει απλώς μερικά φράγκα παραπάνω.

Στοιχηματίζω πως όταν τον στείλω στο Νταχάου δεν θα έχει καθόλου αλληλογραφία.

Δημοσ.
Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα πόσο γαμάτος και διαβασμένος είναι κάποιος ή πόσο αντιήρωας το παίζει με το να θυσιάζει το τεράστιας χωρητικότητας μυαλό του σε ελεεινές εκπομπές. Ένας σοφός μπάτσος είχε πει κάποτε σε ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκη "είστε πάρα πολύ έξυπνος, πράγμα που δεν σας εμποδίζει καθόλου να είστε και πάρα πολύ ηλίθιος".

Στοιχηματίζω πως όταν τον στείλω στο Νταχάου δεν θα έχει καθόλου αλληλογραφία.

Χωρίς να διαφωνώ συνολικά (αν και δεν ξέρω τι παίζει με την αλληλογραφία στο Νταχάου), θα ήθελα απλώς να πω, πως αυτό (το με μπολντ) είναι η πεμπτουσία της μεταφοράς της έννοιας του μεταμοντερνισμού στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εδώ έτσι μεταφράζεται η έννοια. Δεν έχει πιο κει, πιο πέρα ή πιο βάθος.

Κι ο άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί.

Δημοσ.

Άστα.... ένα θα σου πω, βρές το και κατέβασέ το απο το blue white....

Έλεγε για παντρεμένους που τον παίρνουν, και περιέγραφε σκηνικά από προσωπική του εμπειρία.

έλεγε "να είσαι μέσα στον άλλον και να χτυπάει το κινητό του και να μιλάει με τη γυναίκα του για τα ψώνια του super market....)

και λέει ο Θέμος "τι δηλαδή, πάρε Dixan και τέτοια?"

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντα έτσι μιλάει. Δεν είπε και τίποτα πρωτότυπο (τον είδα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...