1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 που εισαι γεωργιου να μιλησεις για τα χαλια μας...... ενας αρσενικος υπηρχε στην τηλεοραση τον κοψανε και αυτον. http://www.youtube.com/watch?v=cgyhsF53484
Ceridwen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Το ακριβώς αντίθετο. Ο ίδιος χρησιμοποιεί τα κανάλια για να περάσει τα μηνύματά του όποια κι αν είναι αυτά.Πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι τον κρίνετε στηριζόμενοι μόνο στις εκάστοτε τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ενώ θα είχατε πιο ολοκληρωμένη άποψη διαβάζοντας την στήλη του στο Θέμα που είναι και ο μοναδικός λόγος που αγοράζω αυτή την φυλλάδα. Κατά τ' άλλα, με καλύπτει ο αγαπητός blueviper. ΟΚ, παιρνω πίσω το ανόητος γιατί δίαβασα ένα συγκεκριμενο σχόλιο του στη σουρλουλού. Κατα τ αλλα, εμμένω στις απόψεις μου, πιστεύω ότι there's a time and a place for everything. Και η Τατιανα δεν είναι ένα από αυτά.:twisted:
fireflies Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Για το ίδιο σχόλιο που μάλλον εννοεί και η Κεριντβεν, λίγο έλειψε να γράψω respect για Χατζηστεφάνου. Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω με blueviper. Και ειδικά στο θέμα του St Martins. Από πού προκύπτει ότι είναι απαίδευτος? Αντιθέτως θα έλεγα.
Rising1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Διαβάζοντας τη σουρλουλού, πιστεύω ότι γίνεται κατανοητό γιατί η Τατιάνα είναι ΤΟ μέρος για τον Χατζηστεφάνου.
fireflies Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ^ Ενδεχομένως, με τη διαφορά ότι η ένσταση που προτείνεται εδώ (αν κατάλαβα καλά, διότι δεν παρακολουθώ Τατιάνα) είναι ότι τι νόημα έχει να βγαίνεις και να αναφέρεις το Βογιατζή -αίφνης- σε μια εκπομπή σαν κι αυτή.
Rising1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 1ον για την ειρωνία του πράγματος που τόσο λατρεύει ο Χατζηστεφάνου. 2ον γιατί έστω κι ένας από τους τηλεθεατές της Τατιάνας να τσιμπήσει και να ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω για Βογιατζή κτλ, πάει να πει ότι πέτυχε τον σκοπό του. Οι παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις γιατί δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του ε.
fireflies Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Χμ καταλαβαίνω τι εννοείς και μάλλον έχεις δίκιο, χωρίς κι εγώ να είμαι απολύτως σίγουρη (όπως είπα, έχω χρόνια να δω Τατιάνα). Αλλά κρίνοντας λιγάκι από τα προαναφερθέντα άρθρα στη σουρλουλού, η εξήγησή σου είναι λογική.
Ceridwen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 2ον γιατί έστω κι ένας από τους τηλεθεατές της Τατιάνας να τσιμπήσει και να ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω για Βογιατζή κτλ, πάει να πει ότι πέτυχε τον σκοπό του. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στα αυτιά της τηλεθεάτριας εκείνη τη στιγμή, τα λόγια του θα μπορουσαν να ειναι στα τσεχικα. Το ίδιο αποτελεσμα θα είχαν.
Rising1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στα αυτιά της τηλεθεάτριας εκείνη τη στιγμή, τα λόγια του θα μπορουσαν να ειναι στα τσεχικα. Το ίδιο αποτελεσμα θα είχαν. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως 1 στους 100.000 θα τσίμπησε. Του πούστη, ένας (1).
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Την παροιμία για την σύζυγο του Καίσαρα την ξέρετε έτσι? Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα πόσο γαμάτος και διαβασμένος είναι κάποιος ή πόσο αντιήρωας το παίζει με το να θυσιάζει το τεράστιας χωρητικότητας μυαλό του σε ελεεινές εκπομπές. Ένας σοφός μπάτσος είχε πει κάποτε σε ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκη "είστε πάρα πολύ έξυπνος, πράγμα που δεν σας εμποδίζει καθόλου να είστε και πάρα πολύ ηλίθιος". Δεν έχω κανέναν λόγο να θεωρώ πως ο τύπος είναι κάτι παραπάνω από ένα σκουλήκι που χρησιμοποιεί τόσο τον ευτελισμό όσων υποστηρίζει πως έχει κάνει όσο και την προβολή των σεξουαλικών του προτιμήσεων (οικουμενική τηλεοπτική τακτική) για να βγάλει απλώς μερικά φράγκα παραπάνω. Στοιχηματίζω πως όταν τον στείλω στο Νταχάου δεν θα έχει καθόλου αλληλογραφία.
fireflies Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα πόσο γαμάτος και διαβασμένος είναι κάποιος ή πόσο αντιήρωας το παίζει με το να θυσιάζει το τεράστιας χωρητικότητας μυαλό του σε ελεεινές εκπομπές. Ένας σοφός μπάτσος είχε πει κάποτε σε ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκη "είστε πάρα πολύ έξυπνος, πράγμα που δεν σας εμποδίζει καθόλου να είστε και πάρα πολύ ηλίθιος". Στοιχηματίζω πως όταν τον στείλω στο Νταχάου δεν θα έχει καθόλου αλληλογραφία. Χωρίς να διαφωνώ συνολικά (αν και δεν ξέρω τι παίζει με την αλληλογραφία στο Νταχάου), θα ήθελα απλώς να πω, πως αυτό (το με μπολντ) είναι η πεμπτουσία της μεταφοράς της έννοιας του μεταμοντερνισμού στην Ελλάδα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, εδώ έτσι μεταφράζεται η έννοια. Δεν έχει πιο κει, πιο πέρα ή πιο βάθος. Κι ο άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί.
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Έπρεπε να τον δείτε χθές στο Θέμο....... γιατι???τι το συνταρακτικο εκανε/ειπε?
gtsamour Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Άστα.... ένα θα σου πω, βρές το και κατέβασέ το απο το blue white.... Έλεγε για παντρεμένους που τον παίρνουν, και περιέγραφε σκηνικά από προσωπική του εμπειρία. έλεγε "να είσαι μέσα στον άλλον και να χτυπάει το κινητό του και να μιλάει με τη γυναίκα του για τα ψώνια του super market....) και λέει ο Θέμος "τι δηλαδή, πάρε Dixan και τέτοια?"
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πάντα έτσι μιλάει. Δεν είπε και τίποτα πρωτότυπο (τον είδα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις