mandate Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόπικ γι' αυτό το πράγμα η τάδε άκυρη πράξη του χατζηστεφανου σε πείραξε? αυτός είναι το πρόβλημα μάς?
blueviper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Κι εγώ ενίοτε αναρωτιέμαι γιατί ακριβώς υπάρχουν ορισμένοι και δεν τους έχει καταπιεί ακόμα η τρύπα της τουαλέτας, αλλά δεν το κάνω και θέμα. Αυτά έχει η ζωή. Αφού συζητήσαμε μέχρι εξαντλήσεως τα σημαντικά, όπως είναι η ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και τα λοιπά σπουδαία, μπορούμε να στραφούμε και στους πουθενάδες αυτής της ζωής, για να τους χαρίσουμε μια αράδα και πέντε λεπτά.
-nick- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ^^ +1 Δεν ειναι χειροτερα απο το να μιλαμε για ομαδες κατα τη γνωμη μου... :S ;D
gtsamour Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει χειρώτερο από το να μιλάς για ομάδες
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 μου κινήσατε την περιέργεια για το τι έγραψε ο blueviper, αλλά δυστυχώς τον έχω στην λίστα αποκλεισμένων, οπότε... Το να μιλάς για τις ομάδες τι σχέση έχει; Μια πλάκα είναι αυτό. Διασκέδαση. Παιχνίδι. Δεν έχει κάποια επίδραση πάνω σε κάτι (οι μόνες που ζημιώνονται είναι οι γυναίκες κάθε βραδιά Champions League). Το να δημιουργούνται πρότυπα από ανθρώπους που δεν ξέρουν πως να φερθούν, αυτό είναι πρόβλημα σοβαρό όμως. Έχουμε καταντήσει πλέον όποιον συμπεριφέρεται αισχρά να τον θεωρούμε ντόμπρο και "επιτέλους τα χώνει και ένας" και όποιος συμπεριφέρεται σωστά και ευγενικά τον βγάζουμε σοβαροφανή και "το παίζει". Έλεος!
mandate Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το να μιλάς για τις ομάδες τι σχέση έχει; Μια πλάκα είναι αυτό. Διασκέδαση. Παιχνίδι. Δεν έχει κάποια επίδραση πάνω σε κάτι (οι μόνες που ζημιώνονται είναι οι γυναίκες κάθε βραδιά Champions League). πάνω κάτω συμφωνώ με τον blueviper
blueviper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 μου κινήσατε την περιέργεια για το τι έγραψε ο blueviper, αλλά δυστυχώς τον έχω στην λίστα αποκλεισμένων, οπότε... Το 'χω παρατηρήσει πως το παθαίνεις συχνά πυκνά αυτό. Συγγνώμη που σε ξεβολεύω, αλλά η περιέργεια είναι σαράκι η άτιμη. Το να μιλάς για τις ομάδες τι σχέση έχει; Μια πλάκα είναι αυτό. Διασκέδαση. Παιχνίδι. Δεν έχει κάποια επίδραση πάνω σε κάτι (οι μόνες που ζημιώνονται είναι οι γυναίκες κάθε βραδιά Champions League). Απλώς για κάποιους η θεματική που επιλέγεις ως διασκέδαση, μπορεί να είναι τόσο αδιάφορη κι ανιαρή, όσο για σένα να μιλάς για κραγμένους gay και να νοιώθεις πως θα κολλήσεις aids μέσω του forum. Το να δημιουργούνται πρότυπα από ανθρώπους που δεν ξέρουν πως να φερθούν, αυτό είναι πρόβλημα σοβαρό όμως. Έχουμε καταντήσει πλέον όποιον συμπεριφέρεται αισχρά να τον θεωρούμε ντόμπρο και "επιτέλους τα χώνει και ένας" και όποιος συμπεριφέρεται σωστά και ευγενικά τον βγάζουμε σοβαροφανή και "το παίζει". Έλεος! Αν είναι πρόβλημα σοβαρό, τότε καλώς το συζητάμε και κοινωνούμε τις απόψεις μας, οπότε δεν καταλαβαινω, γιατί δεν καταλαβαίνεις με τη σειρά σου "γιατί υπάρχει topic για αυτό το πράγμα". Ό,τι το "παίζουν" (με και χωρίς εισαγωγικά) πολλοί "πολιτισμένοι" αυτής της ζωής, δεν έχω καμία αμφιβολία. Το μόνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι η υστερία που μας πιάνει με την περίπτωση Χατζηστεφάνου, όταν το σκατό που μας περιβάλλει από πολύ χειρότερες και γλοιώδεις εκφάνσεις της τηλεοπτικής πραγματικότητας, έχει φτάσει ως το λαιμό κι όπου να 'ναι θα μας κρύψει και τα μάτια. Δε θα τον ανάγω σε ήρωα (δεν τα πάω και καλά με τους τελευταίους), αλλά δε θα τον ψέξω κι όλας επειδή αποκάλεσε το λαμόγιο "μαλάκα", αντί να ξεκινήσει με το "ταπεινός σας δούλος".
mandate Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 στο alter στο μιτσικώστα τώρα λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέμε his grace lord P.
mademoiselle Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Κι εγώ ενίοτε αναρωτιέμαι γιατί ακριβώς υπάρχουν ορισμένοι και δεν τους έχει καταπιεί ακόμα η τρύπα της τουαλέτας, αλλά δεν το κάνω και θέμα. Αυτά έχει η ζωή. Αφού συζητήσαμε μέχρι εξαντλήσεως τα σημαντικά, όπως είναι η ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και τα λοιπά σπουδαία, μπορούμε να στραφούμε και στους πουθενάδες αυτής της ζωής, για να τους χαρίσουμε μια αράδα και πέντε λεπτά. Μακάρι να μπορούσα να παραθέσω όλες τις απόψεις που με καλύβουν αλλά θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το συγκεκριμένο θέμα για προέκταση -εγώ τυχαίνει να βλέπω τα πράγματα όπως τα παρέθεσε ο blueviper -αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ένα κοινωνικό φαινόμενο.Απορίπτουμε έναν άνθρωπο επειδή εκφράζεται ελεύθερα και λέμε ότι έπαιρνε πίπες για να ελιχθεί στή ζωή του και ψηφίζουμε ανθρώπους που δεχόμαστε να μας κλέβουν νόμιμα,μας προπαγανδίζουν ενώ παράλληλα οι πίπες που έπαιρναν για να κερδίσουν δημοσιότητα και ψήφους,απτην πείρα τους θα άγγιζαν τα όρια της τέχνης..
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μακάρι να μπορούσα να παραθέσω όλες τις απόψεις που με καλύβουν αλλά θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το συγκεκριμένο θέμα για προέκταση -εγώ τυχαίνει να βλέπω τα πράγματα όπως τα παρέθεσε ο blueviper -αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ένα κοινωνικό φαινόμενο.Απορίπτουμε έναν άνθρωπο επειδή εκφράζεται ελεύθερα και λέμε ότι έπαιρνε πίπες για να ελιχθεί στή ζωή του και ψηφίζουμε ανθρώπους που δεχόμαστε να μας κλέβουν νόμιμα,μας προπαγανδίζουν ενώ παράλληλα οι πίπες που έπαιρναν για να κερδίσουν δημοσιότητα και ψήφους,απτην πείρα τους θα άγγιζαν τα όρια της τέχνης..
Louminis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 πού.....ς και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια
MariaTs. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Πωπω! Ποιος την χάρη του Χατζηστεφάνου! 9 σελίδες αφιερωμένες γι'αυτόν και συνεχίζει...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εγώ κυρίως γράφω για να κράξω την τηλεόραση (που το κάνω σε κάθε ευκαιρία) παρά για να επιτεθώ σε έναν από τους εκατοντάδες Χατζηστεφάνηδες που υπάρχουν. Μια που κάνω το ποστ, να απαντήσω και κάτι άλλο. Με την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο, ασχολούμαι για να περνάω την ώρα μου και να κάνω την πλάκα μου. Δε θεωρώ ότι θα αλλάξω τον κόσμο αν διαμαρτυρηθώ και πετύχω καλή διαιτησία, ούτε ότι επιτίθεμαι στο κατεστημένο (απορώ πως μπορεί να μη χωράει το μυαλό ορισμένων απλά πράγματα). Χαβαλές είναι η όλη υπόθεση. Ξέσκασμα. Έχω αφιερώσει άλλες τόσες ώρες σε παιχνίδια στον Η/Υ, αυτό δε σημαίνει ότι "α, αφού ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα, προφανώς τα θεωρείς πολύ σημαντικά, άρα δε μπορεί εσύ ο χαζός που θεωρεί σημαντικά αυτά τα ασήμαντα να σχολιάζει έναν κάποιον" (και να πω ότι σχολίασα τον πρωθυπουργό). Και κάτι ακόμα: άλλο εκφράζομαι ελεύθερα και άλλο δεν ξέρω να φέρομαι και να συζητάω σωστά. Για όνομα του θεού, μιλάμε για έναν άνθρωπο που κάθε φορά που κάποιος πάει να πει άποψη αντίθετη από τη δική του ουρλιάζει σαν υστερικός για να καλύψει με τις αγριοφωνάρες του την άποψη του άλλου, να μην τον αφήσει να μιλήσει. Τι στο καλό, ο θεός νομίζει πως είναι που έχει βρει όλες τις απαντήσεις για τη ζωή το σύμπαν και τα πάντα και το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν τις έχουμε καταλάβει οι υπόλοιποι; Αν αυτό λέγεται ελευθερία έκφρασης, τότε τι να πω. Ας αρχίσουμε να γράφουμε όλοι με κεφαλαία και μεγάλες γραμματοσειρές και όποιες καταφέρει να κάνει τα μεγαλύτερα γράμματα θα πούμε όλοι "πω πω τι ωραία που γράφει το παιδί και τα χώνει στους άλλους που δεν ξέρουν να βάλουν μεγάλα fonts". ΥΓ. Blueviper είσαι ακόμα στη λίστα αποκλεισμένων, οπότε αν δεν κάνει κάποιος quote αυτά που θα γράψεις, δε θα απαντήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις