satfoxy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γεια σε ολους. Εχω acer aspire 3610.Εδω και λιγο καιρο η μπαταρια δεν φορτιζει καθολου,μα καθολου.Ετσι για να δουλεψω το λαπιτοπι πρεπει να το εχω παντα συνδεδεμενο στο ρευμα.Η απορια μου ειναι αν η μπαταρια τα εχει παιξει,η χαλασε το συστημα που φορτιζει.Πως μπορω να το διαπιστωσω? Και κατι ακομη,αν ειναι προβλημα της μπαταριας μπορω να την ανοιξω και να βαλω μεσα αλλες επαναφορτιζομενες μπαταριες? Ευχαριστω
21century Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μαλλον τα εχει παξει η ειναι πρβλημαστικη, εφοσον εισαι εντος εγγυησης δοκιασε να την πας πισω για αντικατασταση...
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 επισης παιζει να μην φταιει η μπαταρια το ιδιο προβλημα επαθε 2 φορες το λαποτοπ της κοπελας μου οσο ηταν εντος εγγυησης αλλαξε 3 μπαταριες (τοσιμπα λαπτοπ) τελικα πηρε ups και το χει στο ρευμα χωρις μπαταρια οταν το αφηνε με μπαταρια και ρευμα ,αυτο προκαλεσε να τα κακαρωσουν οι μπαταριες καποιο προβλημα του λαπτο το κανε αυτο,αλλα απο σερβις ποτε δεν της ειπαν τι και πως υποψιαζομαι μητρικη καπως δν παιρνει σημα οτι φορτησε η μπαταρια και συνεχιζει να της δινει,με αποτελεσμα αυτη να τα φτυνει τελικα
satfoxy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 οταν το αφηνε με μπαταρια και ρευμα ,αυτο προκαλεσε να τα κακαρωσουν οι μπαταριες Ακριβως ετσι εκανα και εγω.Το ειχα στο ρευμα παντα με την μπαταρια μεσα. Οσο για την εγγυηση μου ειπαν απο το multirama οτι η μπαταρια ειναι μονο 6 μηνες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 οχι αν ολο το λαπτοπ ειναι μεσα στο χρονο,ειναι και η μπαταρια πηγαινε στην αλμαν να στην αλλαξουν αν εισαι εντος του χρονου στην τοσιμπα πηγα 2 μερες πριν ληξει η εγγυηση της κοπελας μου και μας εδωσαν καινουργια μπαταρια και εγγυηση + 3 μηνες οκ,πολυ λιγο αλλα τουλαχιστον εδωσαν κατι ακομα διεκδικησε το και ασε στο μουλτιραμα να κουρευονται, παραμυθαδες ειναι,και εγω απο κει εχω παρει 2 λαπτοπ,και δεν παιζει να ξαναπαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.