Προς το περιεχόμενο

ADSL providers και αλλαγες IP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιους providers μπορουμε να αλλαζουμε την IP μας με ενα απλο disconnect?

Απο οτι ξερω στη forthnet γινεται ενω στη HOL οχι

Δημοσ.

Εγώ με ΟΤΕΝΕΤ απλά βγάζω το modem από τη USB και μόλις το ξαναβάλω αλλάζει ΙΡ! Να ένας καλός λόγος να έχεις modem και όχι router! Για rapidshare κλπ ρωτάς; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ναι για rapid

πιστευω ειναι ενας σοβαρος λογος για τον ποιο provider θα επιλεξουμε

με την vivodi τι γινεται?

οταν εχεις ρουτερ τι διαφορα εχει ?

Δημοσ.
ναι για rapid

Mε HOL και router άλλαζα ΙΡ ανά 3-4 μέρες. Με απλή αποσύνδεση δεν άλλαζε με τίποτα. Μπορεί βέβαια η διαφορά να οφείλεται στον ISP & όχι σε modem-router, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Απο ότι ξέρω για να μήν αλλάξει η IP κατά την επανασύνδεση τότε θα πρέπει να έχετε ζητήσει static ip απο τον πάροχο σας (χρεώνετε περισσότερο)! Τώρα άν παίρνετε ξανά την ίδια ip σημαίνει πως είναι τυχαίο ή ζείτε σε μικρή πόλη που υπάρχουν λίγες IP ελεύθερες και έτσι να τυχαίνει να παίρνετε την ίδια!

Δημοσ.

Ναι, για ένα μικρό χωριό μιλούσα, παρέλειψα να αναφέρω, Αθήνα το λένε, το ξέρετε;

Εννοείται πως δεν έχω ζητήσει static IP, όσο για το αν είναι τυχαίο; Τι να πω, πώς τυχαίνει κάααααθε φορά;

Δημοσ.
Εγώ με ΟΤΕΝΕΤ απλά βγάζω το modem από τη USB και μόλις το ξαναβάλω αλλάζει ΙΡ! Να ένας καλός λόγος να έχεις modem και όχι router! Για rapidshare κλπ ρωτάς; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DEN EXEI DIafora router me modem .kai me ta 2 ama ta afiseis gia ligo ektos tha allaxei i ip.apla i moni diafora einai oti se polous routers den mporeis na kaneis disconect gia na dothei to ok sosta ston isp opote travontas to apo to reuma kai xanabazontas to mpeneis grigora kai perneis tin idia.alla px stin forthnet ite to ena exeis ite to allo tha pareis alli ip ama mineis ektos gia 2-3 leptakia.

ναι για rapid

koita to pio pano

Απο ότι ξέρω για να μήν αλλάξει η IP κατά την επανασύνδεση τότε θα πρέπει να έχετε ζητήσει static ip απο τον πάροχο σας (χρεώνετε περισσότερο)! Τώρα άν παίρνετε ξανά την ίδια ip σημαίνει πως είναι τυχαίο ή ζείτε σε μικρή πόλη που υπάρχουν λίγες IP ελεύθερες και έτσι να τυχαίνει να παίρνετε την ίδια!

poloi isp den exoun xexorista ip pools gia kathe perioxi alla iparxei 2-3 genika pools opote opou kai na meneis poles fores den polipezei rolo.apla ama kaneis grigoro reconnect pezei na pareis tin idia

Δημοσ.

Οπότε θεωρητικά αν δεν κλείσω καθόλου το router δε θα αλλάξει ΙΡ μέχρι να γίνει disconnect από το δίκτυο; Στη ΗΟL θυμάμαι κάθε τρίτη ή τέταρτη μέρα, κάποια στιγμή τα ξημερώματα με πετούσε κι έμπαινε πάλι μόνο του(εννοείται ότι το έβλεπα την άλλη μέρα στον πίνακα με τα στατιστικά) και μόνο τότε άλλαζε ΙΡ. Είχα σημειώσει ιστορικό -για εμένα- ρεκόρ. Έμενα online για 80 ώρες, ενώ με το πρώτο μου router στις 3 ώρες; άντε, στην καλύτερη περίπτωση στις 4 ώρες ήμουν off κι άντε μετά να ξαναμπώ.

Επίσης, στο modem της ΟΤΕΝΕΤ, αν βγάλεις το καλώδιο και το ξαναβάλεις, σε 5" αλλάζει ΙΡ, το ίδιο και με ένα από restart στο pc. Το router στη HOL, δε θυμάμαι πόση ώρα, το άφηνα εκτός ρεύματος (δεν είχε κουμπί) αλλά δεν άλλαζε ΙΡ, για αυτό ακριβώς δεν κατέβαζα από rapidshare.

Δημοσ.

asxetoula kapia stigmi tha allaxeis ip.exei tixei se forthnet na exo minei kai 5-6 meres me tin idia ip alla kapoia stigmi allazei.exo akousei mexri kai 10-12 meres.tora an katevazeis sinexeia den xero an tha allaxei alla kapoia stigmi tha ginei.

Δημοσ.

Οπως ακριβως τα λεει ο poulinos ειναι.

Μου εχει τυχει λογω download να μεινω με την ιδια ip 7-8 μερες.Μαλιστα, στο επομενο μεγαλο download εκανα hard reset το router γιατι παρατηρησα πως ειχε μειωθει πολυ η ταχυτητα.Λετε καποιος να με ''εκοψε''?

Δημοσ.

Παίδες με HOL εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο έχω αλλάξει ip πάνω κάτω 7-8 φορές. και 2 φορές ενώ άλλαξε η ip το ρουτερ δεν τη δεχόταν και δεν έμπαινε με τίποτα. Ούτε το service της HOL έβγαλε άκρη. Το ρούτερ μου είναι το περίφημο NetRoute2 της Intrakom (ούτε η ίδια δεν το υποστηρίζει)!!!! LOL!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...