Προς το περιεχόμενο

Philips Lc6281 Projector

paulxgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!

Εχω βρει μια πολυ καλη προσφορα απο γνωστο ηλεκρονηκο ποληκαταστημα για ενα βιντο-προβολεα PHILIPS LC6281 με μονο 409€!! οπιος εχει δει τον ποβολεα αυτον να λειτουργει ας μου πει τις ενυπωσεις του please!!!!

Θελω να τον αγορασω αλλα πρεπει να ειμαι σηγουρος για την αποδωση του γενικα... Δηλαδη να μπορεις να δεις σαν ανθρωπος και οχι να ειναι "κουραστικο".....

Δημοσ.

ego pou ton exo mia xara einai apla ama tou beleis upsili analusi 1024 x 768 dhladh den deixnei olokhlhrh thn eikona alla kanei scrolling. Entaxei gia ta lefta tou eimai euxaristhmenos Einai ligo ogodhs bebaia alla ean den thes na doseis 1000 euro ...

Δημοσ.

file mias kai ton eheis, tha eprepe na tou peis oli tin alithia kai ohi tin misi... tha eprepe na tou peis pos ton sigekrimeno provolea gia na deis , tha prepei na klisteis se kana mpountroumi hwris kanena ihnos fotos, akoma kai ena keraki nane anameno i ikona den vlepete.800 ANSI fotinotita ta leei ola. episis i analusi tou ine xeperasmeni gia tin epohi. twra an eheis 400 euro gia petama agorase ton.

kata tin tapini mou apopsi dose kati parapanw kai vres enan epson 600ari metahirismeno pou ine i mera me tin nihta me ton sigekrimeno.

Δημοσ.

και εγώ τον έχω, και η μισή αλήθεια είναι ότι είναι ο χειρότερος καινούργιος προβολέας που μπορείς να αγοράσεις, χάλια μαύρο, 854x480 wide, κακό contrast κλπ. η άλλη μισή είναι ότι είναι πολύ πιο απολαυστικός να βλέπεις εργάκια ή σειρές (ούτως η άλλως τα divx είναι χαμηλής ανάλυσης) απ'ότι σε μια μέτρια τηλεόραση. επίσης πολλά games παίζονται ευχάριστα. που να δεις το wii tennis σε μεγάλη οθόνη :) επίσης έχει και 10.000 ώρες.

τα ζυγίζεις λοιπόν αυτά και αν σου κάνει ψωνίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...