slim_shady Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ειναι περιπου 1 εβδομαδα που εχω βαλει conn-x 768 και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να κατεβασω εναν torrent client(κ συγκεκριμενα το μtorrent).Αφου ξεκινησα να κατεβαζω διαφορα αρχεια η ταχυτητα του download ξαφνικα αρχισε να πεφτει κ καμμια σελιδα δεν ανοιγε ωσπου η συνδεση κοπηκε.Στη συνεχεια πηγα να συνδεθω ξανα αλλα μου εβγαζε σφαλμα 721.Μετα απο επανεκκινηση του υπολογιστη καταφερα να συνδεθω αλλα συνεβη το ιδιο(πεσιμο της ταχυτητας και σφαλμα 721 στην προσπαθεια επανασυνδεσης)Το ιδιο πραγμα γινοταν ακομα και οταν το μtorrent δεν ηταν ανοιχτο.Δοκιμασα κ αλλα clients αλλα τιποτα.Δηλωσα κ βλαβη στον οτε αλλα δεν βρηκαν τιποτα.Στο τελος απεγκατεστησα ολα τα clients που ειχα και η συνδεση ετρεχε κανονικα χωρις προβλημα...Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει??
valantis315 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 πανε στο my.otenet.gr στην ενεργοποιηση και εκεί σου έχει δύο επιλογές η μία είναι για να αλλαξεις κωδικο και η αλλη για την προστασία του υπολογιστή πανε σε αυτη με την προστασία και βάλτη στο όχι!
slim_shady Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μπορεις να μου πεις που ακριβως βρισκεται αυτο??Μπηκα στ my.otenet.gr αλλα δεν το βρισκω...
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 kai na to balei oxi oxi oti tha allaxei kati.edo mporei na ine pola .provlima grammis b.na petaxei to sagem na parei kana router kai c.na checkarei margn attenuation kai as kanei kai auto pou ipe o valantis Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.
eclipse_heart78 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 και εγώ εχω conne-x alla δεν με βλέπει το νέο συστημα του οτε!...χαχαχα τεσπα το sagem ειναι για πέταμα.το έδωσα να το τεστάρουν τα ξαδέρφια μου και δεν δουλεύει!....πάρε αλλο μοντεμ φίλε να δείς άσπρη μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.