valantis315 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Λοιπόν εγώ θα σας μιλήσω για την περιοχή μου (Καβάλα) όπου στο μαγαζί που εργάζομαι έχουμε 8 γραμμές των 2Mbit (σύνολο 16Mbit) με πάροχο της Forthnet! Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους τον 8/06 και αφού τους είπα για τις χαμηλές ταχύτητες που έχουμε η απάντηση ήταν ότι τα προβλήματα υπάρχουν λόγω των διπλασιασμό των ταχυτήτων από τον ΟΤΕ και να κάνω υπομονή μέχρι το τέλος Νοεμβρίου που είχε δώσει παράταση ο ΟΤΕ, τα προβλήματα εκείνη την εποχή ήταν ότι έπιανα από την κάθε σύνδεση 700kbps και όχι 2048! Μετά από τόσους μήνες τώρα οι ταχύτητες που πιάνω είναι 250kbps καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Έπειτα από επανελλημένα τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ μου έλεγε δεν έχεις συμβόλαιο με εμάς αλλά με την FORTHNET και εκεί να απευθυνθείς, καλούσα στην FORTHNET και μου έλεγαν φταίει ο ΟΤΕ και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα(και έχουν δίκαιο)! Ώσπου ξέχασα τους καλούς μου τρόπους και πήγα στον ΟΤΕ της περιοχής μου και έγινε της ....! Ηθική ικανοποίηση, αλλά με τις συνδέσεις τίποτα το πρόβλημα συνεχίζεται! Και ρωτάω λοιπόν, αν μαζευτούν υπογραφές από εξοργισμένους (όπως εμένα) πελάτες και βάλουμε όλοι απο 2 ευρώ μπορούμε να προσλάβουμε τον Κούγια, μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο (πακέτο) και να ζητήσουμε από τον ΟΤΕ αναδρομικά όλα όσα έχουμε πληρώσει για αυτή την 5μηνη ταλαιπωρία! Εδώ να συμπληρώσω ότι το 12μηνο απαγορεύεται από όλες τις εταιρίες και κρίθηκε παράνομο και καταχρηστικό, πλέον όλες οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να έχουν συμβόλαια μέχρι 6 μήνες! Να σας αναφέρω επίσης η Θεσσαλονίκη και αυτή στην κυριολεξία σέρνετε(Τούμπα)! Ρε σεις το θέμα είναι το κλέψιμο, από τον ΟΤΕ, εγώ πληρώνω 2Μbit και θέλω να έχω αν όχι 2Μbit τουλάχιστον 1,5! Ας κάνουμε κάτι! Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος στο Forum θα ήθελα να ακούσω την άποψη του, αυτό που κάνει ο ΟΤΕ είναι νόμιμο??? Υ.Γ. Επικοινώνησα για το θέμα με τον συνήγορο του πολίτη η απάντηση ήταν “που πας να τα βάλεις με τον ΟΤΕ, αστό θα στρώσουν οι ταχύτητες!” Εμένα αυτή η απάντηση δεν με κάλυψε και αναρωτιέμαι πια είναι η λειτουργία του? Να κάνει το Μέντιουμ??
Dimitris22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Φίλε να σε ενημερώσω πως είμαι και εγώ απο Καβάλα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!! όλη μέρα η γραμμή μου τρέχει με 390 Kb/s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (conn-x 2048/256). Λοιπόν παίδια πρέπει κάτι να γίνει με τους κυφήνες!!!!!!!!!!! Δεν πάει άλλο γαμώτο!! και θα τσούξει περισσότερο η κατάσταση όταν έρθει ο λογαριασμός... και δώσω το 80άρι (για δίμηνο) ενώ στήν ουσία οι υπηρεσίες που δίνουν είναι της πλάκας!! Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η ιδέα σου. Αλήθεια πως αντέδρασαν οι υπάλληλοι στον ΟΤΕ?? Σε ποιον ΟΤΕ πήγες?? Βύρωνα ή στα κεντρικά(στο κέντρο εχω πάει 4 ίσως και 5 φορές και κατα μια περίεργη σύμπτωση όταν έλεγα το πρόβλημα ο υπάλληλος έλειπε σε άλλη δουλειά και δεν ήξεραν τι ώρα θα γυρίσει..... έλεος!!!)
valantis315 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Φίλε να σε ενημερώσω πως είμαι και εγώ απο Καβάλα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!! όλη μέρα η γραμμή μου τρέχει με 390 Kb/s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (conn-x 2048/256).Λοιπόν παίδια πρέπει κάτι να γίνει με τους κυφήνες!!!!!!!!!!! Δεν πάει άλλο γαμώτο!! και θα τσούξει περισσότερο η κατάσταση όταν έρθει ο λογαριασμός... και δώσω το 80άρι (για δίμηνο) ενώ στήν ουσία οι υπηρεσίες που δίνουν είναι της πλάκας!! Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η ιδέα σου. Αλήθεια πως αντέδρασαν οι υπάλληλοι στον ΟΤΕ?? Σε ποιον ΟΤΕ πήγες?? Βύρωνα ή στα κεντρικά(στο κέντρο εχω πάει 4 ίσως και 5 φορές και κατα μια περίεργη σύμπτωση όταν έλεγα το πρόβλημα ο υπάλληλος έλειπε σε άλλη δουλειά και δεν ήξεραν τι ώρα θα γυρίσει..... έλεος!!!) Πήγα 3 φορές στα κεντρικά, αλλα κατα ένα περιέργο τρόπο κανένας δεν ήταν υπευθυνος να μου δώσει απάντηση! Έτσι πήγα στο βύρωνα όπου είναι το τεχνικό τμήμα και εκει ήταν που έγινε της π***ς! Η απάντηση ήταν ότι εχω δίκαιο και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να γίνει κάπως καλύτερη η κατάσταση, την επόμενη μέρα ήρθαν στο μαγαζί και έκαναν μετρίσεις με δικό τους router και laptop το αποτέλεσμα? Το ίδιο! Μου πρότειναν να κάνω υποβάθμιση στα 768 για να στρώσει! Έκανα την μία απο της 8 γραμμές 768 και κέρδισα 5kb που και πάλι είναι γελοίο το κέρδος(σκέψου 768 (θεωρητικη) μοιρασμένη σε 5 pc στο δίκτυο!). Εν τέλη αφου παραδέχτηκαν το λάθος τους(πάλι καλα) μου είπαν ότι θα φέρουν τα καινούρια dslam αρχές Απριλίου! Και ρωτάω εγώ την ζημιά στο μαγαζί ποιός την πληρώνει?
Dimitris22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ti na po re file.... tragiki i katastasi giati esi to internet to xreiazese gia tin doulia sou!! afou distixos den ginete kati allo ipomoni mexri arxes apriliou pou kai tote pisteuo toso skata pou einai i katastasi mia grammi 2048/256 kata tin diarkia tis imeras an trexi san 1.3 kala tha einai ase pou kai pali polla mou fainontai ta 1.3 alla telos panton!! pos einai dinaton na einai toso zoa re oi anthropoi?? dosane dosane sindesis kai otan douleuoun oles mazi klataroun STIN KIRIOLEKSIA ta panta!!! kai ena testaki na min ksexniomaste TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 06/03/2007 05:01:27 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 221.44Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 621.39kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test eimaste mia orea atmosfera!!
valantis315 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Απλά δεν την παλεύουν ρε οι άνθρωποι, τί να πείς! Όσο για το speedstest σου δείχνει ότι τρέχει κάτι που τρώει ταχύτητα! Θα νομίζουν ότι λέμε και ψέμματα για αυτό ας ανεβάσω και εγώ ένα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων! Κάντε κλίκ εδώ για να κάνετε καταγγελία στον ΕΕΤΤ, μήπως και γίνει τπτ!
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.16Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 624.43kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Μία απο τα ίδια και γώ. Όσον αφορά της καταγγελίες μπορείς να κάνεις ακόμα και αγωγή διότι δεν σου παρέχουν αυτά που λένε. Το θέμα όμως είναι πως μπορείς να το αποδείξεις. Χρησιμοποιώντας τα Logs απο τα speedtest ? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Valantis : Δεν σου τρώει κάτι την ταχύτητα. Απλά τα dslam είναι πιταρισμένα και δεν μπορείς να πάρεις παραπάνω.
activex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 paidia an den arxisoume na mirazoume eksodika den ginete tipota. to thema einai pios mpeni se auth tin diadikasia. akoma kai egw pou exw apelpisti pampoles fores menw sta logia. moufa h anabathmisi . to thema einai aplo. den mas sikoni olous o otes me teties ypodomes. pantos exw tin idia aporia! einai dinaton na min mporoume na kanoume tipota? to simbolew leei gia mikres apoklisis kai gia mikro xroniko diastima! edw milame gia pano apo 5 mhno sto 40% tis taxititas! ayto kai an sikoni apozimiosi ... as apantisi kapios dikigoros! den mpori na min problepete kati.
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 paidia an den arxisoume na mirazoume eksodika den ginete tipota. to thema einai pios mpeni se auth tin diadikasia. akoma kai egw pou exw apelpisti pampoles fores menw sta logia. moufa h anabathmisi . to thema einai aplo. den mas sikoni olous o otes me teties ypodomes. pantos exw tin idia aporia! einai dinaton na min mporoume na kanoume tipota? to simbolew leei gia mikres apoklisis kai gia mikro xroniko diastima! edw milame gia pano apo 5 mhno sto 40% tis taxititas! ayto kai an sikoni apozimiosi ... as apantisi kapios dikigoros! den mpori na min problepete kati. Φίλος scanare το συμβόλαιο αν μπορείς στο σημείο για της ταχύτητες και στείλτο μου σε pm η ανέβασε το εδώ σε ένα ποστ Εχω ένα φίλο δικηγόρο. Προχτές του έλεγα για της ταχύτητες στον ΟΤΕ. Να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Για να φανταστείς εγώ έχω δηλώσει και την ιδιότητα μου στους υπεύθυνους του ΟΤΕ στα κεντρικά ( σώμα ασφαλείας - αστυνομία ) επειδή ασχολούμαι με τα νομικά , απειλώντας τους με αγωγές και καταγγελίες επειδή δεν με εξυπηρετούν και με κοροιδεύουν αλλα δεν συγκινούνται. Αμα οι άνθρωποι είναι ανευθυνοι τι να πείς. Τουλάχιστον ας μας πούν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Κοροιδεύουν τον πελάτη. Εχω κάνει 5 τηλέφωνα για υποβάθμιση της γραμμής μου και με ρωτούσε κιόλας σε ποιά ταχύτητα προτιμάτε να επιστρέψετε ???? Ακομα περιμένω να γίνει .........
pc_admin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Το θεμα ειναι οτι : Με τον διπλασιασμο γραμμων (δωρεαν (??) ) αυξηθηκε 100% το bandwith που απαιτειται πλεον ,δεδομενου οτι οι γραμμες του ΟΤΕ δεν ειναι και για πολλα ,το αποτελεσμα ειναι να σερνεται ολη η Ελλαδα με οφελημενους (απ οτι εχω δει) οσους εχουν 768 γιατι τελικα ολοι σε αυτη την ταχυτητα παιζουμε (768) ασχετα αν μια μερα μας κατσει και πιασουμε τις κανονικες (σχεδον) ταχυτητες . Συμπερασμα : μην πληρωνετε αδικα ταχυτητες που δεν θα δειτε σχεδον ποτε. Παρτε μια 768 και αραξτε... Το αλλο με (τον Τοτο ) τα 4Mbit to ξερετε ? LOL
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Γρήγορο internet Pc admin όταν όμως πλασσάρουν κάποιο προιόν π.χ. 2048/256 είναι υποχρεωμένοι να τηρούν αυτά που υποτίθεται πως προσφέρουν. Είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και όχι δικό μας. Δηλαδή φταίμε εμείς γιατι δεν σκεφτήκαμε αυτό που λές. Εγω το σκεφτηκα πριν αναβαθμίσω στα 2048 αλλα ήθελα 2048 τι να κάνουμε
PepeLePew Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παίδες δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εναντίον του πΟΤΕ γιατί πολύ απλά εδώ είναι Ελλάδα (Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά δυστυχώς έτσι είναι) και γιατί ελάχιστοι πιστεύω έχουν τον χρόνο και τα χρήματα ώστε να το στηρίξουν μέχρι τέλους. Το πιο πιθανό είναι αν κάποιος κινηθεί εναντίον του πΟΤΕ , λίγο πριν φτάσει στα δικαστήρια θα πάει σπίτι του και θα δει την σύνδεση του να παίζει τέλεια και πολύ απλά θα το κάνει γαργάρα, γιατί όπως ξαναείπα είμαστε Έλληνες και μας νοιάζει μόνο η πάρτη μας.(Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο σε πόλεμο ενωνόμαστε). Προσωπικά πιστεύω ότι η ρόδα έχει ήδη αρχίσει να γυρίζει με όλους τους εναλλακτικούς άσχετα αν ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Θα πρότεινα λίγο υπομονή μέχρι να μπουν στο παιχνίδι και οι άλλες εταιρίες περισσότερο. Το όπλο που έχουμε πιστεύω είναι η δυσφήμηση ( του στυλ ξέρεις θεία Μαρία μην βάλεις οτεπιλογές κτλπ γιατί είναι έτσι κι έτσι με απλά λόγια βέβαια).Το δεύτερο όπλο που είναι και πιο σημαντικό νομίζω ότι είναι οι εναλλακτικοί από την άποψη ότι το να πάει ο καταναλωτής να διαμαρτυρηθεί στον πΟΤΕ για τις ταχύτητες κτλπ θα φάει τα μούτρα του. Αν όμως ο καταναλωτής διαμαρτυρηθεί στην εκάστοτε Forthnet ,Tellas, On, Vivodi και αυτή με την σειρά της πάει στον οτε ως εταιρία και όχι ως ο Αλέξανδρος ο Κώστας και η Μαρία (που για τον οτε και για τους υπαλλήλους του συνήθως είναι κάτι παιδιά που θέλουν να παίξουν με το internet) κάτι μπορεί να γίνει.
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σωστός ο PEPE αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα πληρώνουμε μαμησιάτικα εμείς που είμαστε στον ΟΤΕ
activex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ok kosmasgr tha to kitaksw to apogeuma. an paroun egrafos "paratirisi" tha thoribithoun esto sto elaxisto. exei yparksi paromio peristatiko (exw akousta) pou telika epiase topo..
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ε ναι φίλος έτσι ειναι. Τα προφορικά δεν μετράνε πουθενά. Αμα δεν μπεί η υπογραφή δεν γίνεται τίποτα το απογευμα δουλεύω θα είμαι περιπολία :) Θα το δώ το βράδυ. Θα μιλήσω με δικηγόρο το μεσημέρι και θα σου πώ το βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.