Προς το περιεχόμενο

Το γρήγορο Internet σέρνετε... και εμείς τι κάνουμε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file prepi na exei alaxthi arketa to simboleo apo tin teleutea fora pou to diabasa.

(elpizw auto pou exw sta xeria mou na einai auto pou thimame)

paratheto omos ena tmima apo auto pou exoun anartimeno sto sites tous auth ti stigmi. pisteuw oti einai arketa xaratiristiko kai perimenw gnomes..fisika tha kitaksw kai auto pou exw spiti to epogeuma. os tote rikste mia matia.

//5.8. Ο Συνδρομητής δικαιούται αποζημιώσεως, στην περίπτωση που η Forthnet μετά από σχετική γραπτή

αιτιολογημένη αναφορά του Συνδρομητή στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επιβεβαιώσει με βάση τα εσωτερικά

τεχνικά στοιχεία την μη παροχή ή πλημμελή παροχή της υπηρεσίας σε σχέση με τα εκ του νόμου οριζόμενα

ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Η αποζημίωση αυτή πιστώνεται στον Συνδρομητή στο μεθεπόμενο λογαριασμό του

ή σε αυτόν που εκδίδεται μετά την καταγγελία ή λήξη της παρούσας.//

prosopika exw edw kai polouuuuuuuus mines max 300kbps anti gia 1024! auto den metraei arage os "πλημμελή παροχή της υπηρεσίας"?

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί μέχρι το τέλος??? Εγώ επιδή δεν μαρεσει να με κοροιδεύουν! Εστειλα λοιπόν εξώδικο στον ΟΤΕ και στην Forthnet, μίλησα όπως είπα και στο topic με τον συνήγορο του πολίτη, και μόλις χθές έκανα αίτηση διαμαρτυρίας στον ΕΕΤΤ. Και πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο, αλλιως θα μας γράφουν στα @@ τους.

Οσο για το συμβόλαιο λέει πως ο πάροχος δεν εφθήνετε για οποιαδήποτε πρόβλημα του ΟΤΕ. Αλλα οι όροι μπένουν για να σπάνε...!

Δημοσ.

file valantis315 den kserw pios euthinete kai oute pou me niazi na sou pw..

kserw pious plirwnw omos kai ti pernw antautou.

mpori kalista na stali kai stous 2 ypeuthinous mia katagelia kai na pane na ta broune metaksi tous. (opos poli kala ekanes.) tha protina kai egw me ti sira mou na to organosoume . osoi mazeutoume kai oso paei..

an theli kapios moderator kai exei na protini kati mesa apo to forum opos kai to ti mpori na gini me to thema ligo pio organomena as mas pi. esto kai se morfi diamartirias - psifoforias.

Δημοσ.

kalimera se olous.akou file balanti315.exo problima apo tis 5-9-2006 sti grammi.oi taxitites einai apelpistikes.euosmo thessaloniki meno.exo parei pano apo 100 thl alla den briskeis akri.eftasa se shmeio na tous apiliso me minisi kai to mono pou mou eipan kanto.den thelo na se stenaxoriso alla den bgazeis akri.h apantisi apo olous einai h idia.tha tha tha to ftiaoume.alla den allazei tipota.eftasan se shmeio apo tin otene na mou poun na diakopso ti syndesi.tous exo hxografisei gi auta pou lene.opote ti allo na po.apla skepsou pou menoume.ellada file

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω εδώ και κυρίως στο adslgr "συσπειρωθείτε, να βάλουμε δικηγόρο, να κάνουμε μήνυση, εξώδικα, πόλεμο κλπ"

Όλοι κάνουν τον νταή ξαπλωμένοι πίσω απο μια οθόνη και ζητάνε απ' τους άλλους να κάνουν κάτι, συνεισφέροντας κι αυτοί το πολύ-πολύ 2euro για τον δικηγόρο.

Φίλε Βαλάντη αφού έχεις τόσα λεφτά και θέλεις να βάλεις δικηγόρο τον Κούγια γιατί δεν έβαλες μισθωμένη στο μαγαζί και προτίμησες τη φθηνή λύση του adsl?

Δεν τους ξέρεις τους περιορισμούς και τους όρους της adsl?

Γιατί ο άλλος που έχει μαγαζί και σέβεται τους πελάτες του νοικιάζει μισθωμένο κύκλωμα κι εσύ θες να τη βγάλεις με την φθηνο-adsl?

Eίμαι σίγουρος ότι θα κάθεσαι και πάνω απ' τα κεφάλια των πελατών μπας και τολμήσει κανένας να κατεβάζει κανα αρχειάκι και σου γκρεμίσει το δίκτυο.

Η adsl είναι μοιραζόμενη σύνδεση. Σε όποιον αρέσει καλώς.

Σε όποιον δεν αρέσει να βάλει μισθωμένη με μερικές χιλιάδες euro το μήνα για να έχει εγγυημένες ταχύτητες και να μπορεί να κάνει το κοκοράκι αμα δε δουλεύει στο full.

Και για να ξεκαθαρίσουμε και το θέμα της ελάχιστης εγγυημένης ταχύτητας διαβάστε το παρακάτω άρθρο στο adslgr. (και κυρίως την παρακάτω παράγραφο):

H EΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ !

Όποιος δε θέλει να το καταλάβει ας πετάξει μερικά εκατομμυριάκια στον Κούγια και στον κάθε Κούγια για να το εμπεδώσει.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=51551&garpg=13

Ενα βασικό, κομβικό, σημείο είναι ότι οι υπηρεσίες δεν είναι εγγυημένες (ή με διαφορετική διατύπωση, οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες). Οπως είπαμε πιο πριν, οι ευρυζωνικές συνδέσεις είναι μοιραζόμενες. Αρα δεν μπορεί ο πάροχος είτε της σύνδεσης είτε της πρόσβασης, να εγγυηθεί ότι θα μπορεί ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει οποιαδήποτε στιγμή και για όσο θελήσει την μέγιστη ταχύτητα που αναφέρεται στην συνδρομή του. Βασικά η ταχύτητα που αναφέρεται στην συνδρομή του είναι το μέγιστο όριο, που μπορεί να επιτύχει. Το ελάχιστο, είναι απλά το σχεδόν μηδέν (όχι το απόλυτο μηδέν ). Δηλαδή και 1Kbps να περνά, υπάρχει σύνδεση. Τώρα βέβαια, αυτή η ταχύτητα μπορεί να μην έχει καμμιά σχέση με την μέγιστη ταχύτητα που αγοράσαμε. Αυτό λοιπόν το σημείο, ότι οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες, είναι γραμμενο σε κάθε σύμβαση, είτε σύνδεσης είτε πρόσβασης. Για την ακριβεια, δεν θα βρείτε πουθενά το αντίθετο, δηλαδή μια εγγύηση ταχύτητας ή πρόσβασης (που φυσικά σε αντιδικία μπορεί να εκφανθεί ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις). Μερικοί που νοιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι, πχ χρήστες voip κλπ, θα δούν ότι δεν υπάρχει εγγύηση ταχύτητας για κάποια υπηρεσία (όπως πχ το voip ή τα p2p). To αντίθετο μάλιστα, μπορεί να υπάρχουν σημεία, που ρητά να αναφέρεται ότι κάποιες υπηρεσίες μπορεί να παίζουν με προβλήματα έως και καθόλου

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση οι χαμηλές ταχύτητες να οφείλονται στους παρόχους που δεν μισθώνουν επαρκείς γραμμμές λόγω κόστους????

Δεν ξέρω, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του........

Δημοσ.

Εγώ βλέπω πως εκεί που λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε αρχίσει να φτιάχνει η κατάσταση, από τον Ιανουάριο και μετά η κατάσταση μέρα με την μέρα χειροτερεύει... Εκεί που (1MBPS) η γραμμή να έπεφτε στα 60kb/s από το απογευματάκι ΄μέχρι το βραδάκι τώρα πια σχεδόν από 11 το πρωί είμαι στα 60 κβ/σ ενώ το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ κάτι 30-40 κβ/σ ... Πολύ θα ήθελα τώρα να γράψω για το γαμ...... κράτος που ζούμε (και αυτό αξίζουμε δυστυχώς, μιας και η νοοτροπία του νεοέλληνα είναι ο καθένας για την πάρτυ του) αλλά τι νόημα έχει? 1 ακόμα ποστ σε φόρουμ θα ήτανε.... σαν όλα τα υπόλοιπα..

Δημοσ.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω εδώ και κυρίως στο adslgr "συσπειρωθείτε, να βάλουμε δικηγόρο, να κάνουμε μήνυση, εξώδικα, πόλεμο κλπ"

Όλοι κάνουν τον νταή ξαπλωμένοι πίσω απο μια οθόνη και ζητάνε απ' τους άλλους να κάνουν κάτι, συνεισφέροντας κι αυτοί το πολύ-πολύ 2euro για τον δικηγόρο.

Φίλε Βαλάντη αφού έχεις τόσα λεφτά και θέλεις να βάλεις δικηγόρο τον Κούγια γιατί δεν έβαλες μισθωμένη στο μαγαζί και προτίμησες τη φθηνή λύση του adsl?

Φίλε doc1000, ποιος σου είπε ότι έχω τόσα πολλά λεφτά; Εγώ απλά είμαι ένας φοιτητής Διαχείρισης Πληροφοριών στο ΤΕΙ Καβάλας και παρέχω τεχνική υποστήριξη σε 2 Net Cafe! Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως βγάζω τα έξοδα μου και δεν έχω τόσα πολλά λεφτά, όχι για τον Κούγια να προσλάβω αλλά ούτε τον Κυρ Μήτσο που έχει βγάλει την Νομική! Από εκεί και πέρα δεν βρίσκω τόσο άσχημη την πρόταση που έκανα ώστε να υπάρχει μία αντίσταση απέναντι στον ΟΤΕ, που είναι μονοπώλιο και ας μην ξεγελιόμαστε! Όσο για την λύση των μισθωμένων είναι μάλλον απαγορευτικές για ένα τοπικό μαγαζί με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Καβάλα (εώς και 0,50ευρώ/ώρα!). Σκέψου ότι μιλάμε για μία γραμμή 6Μbit τουλάχιστον 5000Ευρώ/μήνα. Οπότε μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου πως δεν είναι λύση μιας και αν κάνεις αυτή την κίνηση δεν θα μπορείς να βγάλεις ούτε τα λειτουργικά σου έξοδα! Ας πάμε όμως στο θέμα μας, αφού όπως λες είναι πλήρως λογικό να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, γιατί να υπάρχουν πακέτα των 768kbps, 1 και 2Μbit και φυσικά η αντίστοιχες χρεώσεις, γιατί να μην δίνονται πακέτα μόνο 768 αφού ούτως η άλλως η μέγιστη ταχύτητα που πιάνουμε (τουλάχιστον στην Β. Ελλάδα) είναι αυτή των 768? Για ποιο λόγο να δέχομαι εγώ αυτό κλέψιμο από τον ΟΤΕ και να πληρώνω τα 2Mbit (45ε/μήνα) και να μην πληρώνω 20ε/μήνα?

Δημοσ.

το μόνο σίγουρο είναι οτι το μονοπώλειο του οτε ειναι γεγονός!...είμαστε beta-tester θέλουμε δεν θέλουμε!..έχω σχετικό θέμα για οτε και εγώ εδώ!...μάλλον θα κάνω καταγγελια στον ινκα..πουλανε προιόντα που δεν μπορουν να παρέχουν!....έλεος!

Δημοσ.

Πολυ σωστος ο valantis315.Το κακο εχει παραγινει!!!Σημερα εβλεπα ενα ονειρο:Οτι τα καναλια εκραζαν τον πΟΤΕ,οτι οι περισσοτερες ανεξαρτητες εταιριες ειχαν αγοραστει απο ξενους κολλουσους και μας προσφεραν απλοχερα υπηρεσιες quadplay και οτι η κυβερνηση αποφασισε την διαλυση του πΟΤΕ μετα απο ομοφωνη αποφαση του λαου.Μετα ξυπνησα και ανοιγοντας τον υπολογιστη μου προσγειωθηκα στην πραγματικοτητα.greece for ever!!!

Δημοσ.

Δεν τους ξέρεις τους περιορισμούς και τους όρους της adsl?

Γιατί ο άλλος που έχει μαγαζί και σέβεται τους πελάτες του νοικιάζει μισθωμένο κύκλωμα κι εσύ θες να τη βγάλεις με την φθηνο-adsl?

Eίμαι σίγουρος ότι θα κάθεσαι και πάνω απ' τα κεφάλια των πελατών μπας και τολμήσει κανένας να κατεβάζει κανα αρχειάκι και σου γκρεμίσει το δίκτυο.

Η adsl είναι μοιραζόμενη σύνδεση. Σε όποιον αρέσει καλώς.

Σε όποιον δεν αρέσει να βάλει μισθωμένη με μερικές χιλιάδες euro το μήνα για να έχει εγγυημένες ταχύτητες και να μπορεί να κάνει το κοκοράκι αμα δε δουλεύει στο full.

Και για να ξεκαθαρίσουμε και το θέμα της ελάχιστης εγγυημένης ταχύτητας διαβάστε το παρακάτω άρθρο στο adslgr. (και κυρίως την παρακάτω παράγραφο):

H EΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ !

Όποιος δε θέλει να το καταλάβει ας πετάξει μερικά εκατομμυριάκια στον Κούγια και στον κάθε Κούγια για να το εμπεδώσει.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=51551&garpg=13

Ενα βασικό, κομβικό, σημείο είναι ότι οι υπηρεσίες δεν είναι εγγυημένες (ή με διαφορετική διατύπωση, οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες). Οπως είπαμε πιο πριν, οι ευρυζωνικές συνδέσεις είναι μοιραζόμενες. Αρα δεν μπορεί ο πάροχος είτε της σύνδεσης είτε της πρόσβασης, να εγγυηθεί ότι θα μπορεί ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει οποιαδήποτε στιγμή και για όσο θελήσει την μέγιστη ταχύτητα που αναφέρεται στην συνδρομή του. Βασικά η ταχύτητα που αναφέρεται στην συνδρομή του είναι το μέγιστο όριο, που μπορεί να επιτύχει. Το ελάχιστο, είναι απλά το σχεδόν μηδέν (όχι το απόλυτο μηδέν ). Δηλαδή και 1Kbps να περνά, υπάρχει σύνδεση. Τώρα βέβαια, αυτή η ταχύτητα μπορεί να μην έχει καμμιά σχέση με την μέγιστη ταχύτητα που αγοράσαμε. Αυτό λοιπόν το σημείο, ότι οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες, είναι γραμμενο σε κάθε σύμβαση, είτε σύνδεσης είτε πρόσβασης. Για την ακριβεια, δεν θα βρείτε πουθενά το αντίθετο, δηλαδή μια εγγύηση ταχύτητας ή πρόσβασης (που φυσικά σε αντιδικία μπορεί να εκφανθεί ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις). Μερικοί που νοιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι, πχ χρήστες voip κλπ, θα δούν ότι δεν υπάρχει εγγύηση ταχύτητας για κάποια υπηρεσία (όπως πχ το voip ή τα p2p). To αντίθετο μάλιστα, μπορεί να υπάρχουν σημεία, που ρητά να αναφέρεται ότι κάποιες υπηρεσίες μπορεί να παίζουν με προβλήματα έως και καθόλου

Φιλε doc,

Ωραια μας τα λες. Επειδη δηλαδη ειναι μοιραζμενοι οσο πιο πολυ θα φτασουμε να ειναι μηδενικη. Ωραια σκεψη και ωραιο βολεμα. Λοιπον ακου και την εμπειρια μου για να δεις οτι αυτα συμβαινουν μονο στο Ελλαδισταν. 1χρονο εξω 2Mbps συνδεση η ταχυτητα μου δεν επεσε κατω απο τα 1800Kbps ουτε 1 λεπτο. Καποια στιγμη μου εκανε καποιες διακοπες πηρα τηλ και την επομενη κιολας μου απεγκατεστησαν το προβλημα.

Εδω οπως καταλαβαινω υπαρχει η εννοια της αρπακτης οσο πιο πολλα ατομα τοσο περισσοτερα λεφτα και δε πα να μπαινουν με οτι ταχυτητα ειναι. Αν αυτο για σενα δεν συνιστα καταπατηση του δικαιωματος μας να εχουμε προσβαση σε γρηγορο δικτυο τοτε μαλλον εισαι ενας απο αυτους που λενε ελα μωρε καλη ειναι η κατασταση στην ελλαδα τι να κανουμε βολευομαστε. να ξερεις ομως οτι τπτ δεν αλλαξε ετσι. αν ομως ολοι μαζι ενωμενοι τους ταραξουμε στα εξωδικα στις μηνυσεις και στα παραπονα τοτε κατι μπορει να γινει.

τελος αν δεν σοθ αρεσουν αυτα που διαβαζεις μπορεις να τα παρακαμψεις και να διαβαζει οτι αλλο θες. εμεις θα προσπαθησουμε να κερδισουμε αυτα που δικαιουμαστε.

και να σου πω κατι οτι και να γραφουν στα συμβολαια εγω πληρωνω για 1Mbps oxi για 80Kbps.

Οσο για τα λεφτα που ειπες ο καθενας μπορει να τα δινει οπως θελει οποτε το παιδι δεν γουσταρει να μισθωσει γραμμη για να τα παρουν τα χιλιαδες λαμογια του ΟΤΕ. Και σε τελικη αναλυση επειδη ξεραν οτι τα dslam τους δεν μπορουν να σηκωσουν τοσους πολλους χρηστες ας κλεινανε τις εγγραφες.

εγω προσωπικα εστειλα επιστολη διαμαρτυριας και το επομενο βημα θα ειναι μηνυση οχι εξωδικο μηνυση και δεν θελω ουτε δικηγορο ουτε τπτ.

Δημοσ.

na rwtisw kati mikro mia kai anaferthike ? Ontws ta 12 mina simvolaia krithikan paranoma ???

Diladi egw pou exw kanei me ote 12mino ti kanw twra? mporw na to kopsw????

Δημοσ.

atonioz ναι κρίθηκαν παράνομα κ καταχρηστικά, ανά πάσα στιγμή μετά το πέρας του 6μήνου μπορείς να ζητήσεις διακοπή της σύνδεσης σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...