valantis315 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Valantis τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις? Υπαρχει ενα κατεβαστηρι αυτονομο και αθορυβο που μπορει να λειτουργει 24/7 και ενα αλλο "κανονικο" PC το οποιο λειτουργει μια ωρα την ημερα οποτε τυχει. Ενταξει, στο δικτυο ειναι και τα δυο, αλλα πες μου εσυ εναν καλο λογο για να ειναι ανοιχτα και τα δυο και να κατεβαζω απο το ενα ενω σωζω στο αλλο... Μαλλον εσυ κανεις πλακα ή δεν σκεφτεσαι καθολου πριν απαντησεις. Φίλε μου, ζήτησες απόψεις, αυτή ήταν η δική μου άποψη περι του θέματος, αν δεν σου αρέσει δεν την κάνεις, δεν σου έβαλά το μαχαίρι στον λαιμό! Τεσπα, εγώ λειτουργώ με τον τρόπο που σου περιέγραψα χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα, άν θές να αποφύγεις το γεμισε-άδειασε, δοκίμασε το! Δεν χάνεις τπτ(εκτος απο κάνα 5 ευρώ στο τιμολόγιο της ΔΕΗ)!
random Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ολη η λογική του να στήσεις κατεβαστήρι ειναι ακριβώς αυτό: να μην εχεις 24/7 ανοιχτό το κύριο pc που μπορει να ειναι κανενα prescott, ή διπλοπύρινο amd/intel, ή και overclocked μηχανημα για παιχνιδια, με vga βαρβάτες, με 2,3-6 ανεμιστηρια, με psu 400+, με 2,3-6 σκληρούς, κλπ. ολα αυτα εχουν πρόβλημα κατανάλωσης, ήχου, και θερμοκρασίας (το καλοκαίρι ειναι εδώ ..) και ειδικά για τους σκληρούς συν ενα : η στατιστική πιθανότητα να τα φτύσουν απο μηχανικό πρόβλημα, υποθέτουμε οτι ειναι η ίδια για όλους... πχ. Χ ώρες συνεχούς λειτουργίας. πότε θα φτάσεις τις Χ ώρες με 24ωρες χρήσης, και πότε με 4-7 ώρες την ημέρα? και η ανεξαρτησία: καθε φορά που κανεις μια εγκατάσταση, δοκιμή και θελει reboot ή κρασάρει το "καλό" desktop, πρέπει να σταματάνε ολα τα downloads του κατεβαστηριού; υπάρχουν καλύτερη τρόποι να σερβίρεις την αποψή σου απο τα "Ρε φίλε πλάκα κάνεις;"
valantis315 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Παρότι δεν βρίσκω τον λόγο να με παρεξηγήσετε, ζητώ συγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε από την έκφραση μου, απλά έτσι μιλάω! Τεσπα, η άποψη μου είναι πως δεν τίθεται θέμα με το αν είναι το pc ανοιχτό για μέρες, τουλάχιστον εγώ το δικό μου το αφήνω 24/7 ανοιχτό και δεν παθένει τπτ! Άντε να καεί κανένα τροφοδοτικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.