adrianos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα modem-router SpeedΤouch 536i και το έχω συνδεμένο με ένα hub. Από τον Internet explorer μπορούσα να μπω στο modem χρησιμοποιώντας το IP του, μόλις έβαλα τον Internet explorer 7 δεν μπορώ(μου ζητάει να βάλω το όνομα χρήστη και το κωδικό, τα βάζω αλλά είναι σαν να τα βάζω λάθος). Μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει? Τι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις του ΙΕ?
gfilippas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα πρέπει να κάνεις κλικ στο "να επιτρέπεται αποκλεισμένο περιεχόμενο" ή κάτι τέτοιο. Στην κορυφή της σελίδας. Ή άλλαξε browser να ησυχάσεις.
ringboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Κατι παιζει φιλε με ασυμβατοτητα με τον ΙΕ7. Aπο οτι ξερω πρεπει το προβλημα να εχει λυθει με καινουργιο firmware.
gfilippas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το SpeedΤouch 536 χρησιμοποιώ και εγώ. Την πρώτη φορά που έβαλα τον ΙΕ7 μου βγήκε το μήνυμα που ανέφερα. Μετά από την πρώτη φορά που κλίκαρα επάνω στο μήνυμα δεν ξαναεμφανίστηκε. Και δεν είχα και πρόβλημα. Αν και χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά firefox.
valantis315 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Είσαι σίγουρος ότι βάζεις σωστό username και pass? Αν ναι δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα μπισκότα σου! Αν και δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα, επισεις δοκίμασε να πατήσεις άκυρο και άν σου βγάλει μήνυμα "Authorization required." τότε βάζεις λάθος password, οπότε resetάρεις το router σου βάζεις τα αρχικά username και pass, και αρχίζεις απο την αρχή το setάρισμα!
adrianos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Είσαι σίγουρος ότι βάζεις σωστό username και pass? Αν ναι δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα μπισκότα σου! Αν και δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα, επισεις δοκίμασε να πατήσεις άκυρο και άν σου βγάλει μήνυμα "Authorization required." τότε βάζεις λάθος password, οπότε resetάρεις το router σου βάζεις τα αρχικά username και pass, και αρχίζεις απο την αρχή το setάρισμα! oatn ta bazo apo alo pc pou exei IE6 mpenei kanonika,egkatestisa to firefox kai mpenei kanonika,kapou mou to kolaei o IE7
gfilippas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Σου είπα ότι το πρόβλημα είναι στον browser. Δες τις ρυθμίσεις του ΙΕ7 και ότι έχει σχέση με java.
valantis315 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 oatn ta bazo apo alo pc pou exei IE6 mpenei kanonika,egkatestisa to firefox kai mpenei kanonika,kapou mou to kolaei o IE7 Πάνε εργαλεία-->επιλογές και κάπου εκεί έχει ασφάλεια, μείωσε την μήπως και δείς διαφορά, αλλα γιατί τετοιο κόλλημα, μπαίνε από τον firefox και άσε το ΙΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.