myst77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά... θέλω ένα case όπου: 1) midi tower 2) να είναι μάυρο 3) να έχει τζάμι στα πλάγια 4) να μήν έχει εκείνο το σίδερο ακριβώς κάτω από το τροφοδοτικό (βλέπε Soprano) 5) να είναι ευρύχωρο γύρω από τη μητρική τιμή ως 130 euro max υπάρχει κάτι που να μπορείτε να προτείνετε;
Alsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 κοψε το σιδερο κατω απο το τροφοδοτικο στο σοπρανο.. το κουτακι ειναι πολυ καλο... αν παλι δεν θες να μπεις σε τετοια διαδικασια τσεκαρε τα παρακατω κουτακια... XION SOLARIS CASE - BLACK/GREEN AEROCOOL AEROENGINE 2 - BLACK NZXT LEXA MIDI TOWER ALUMINIUM - BLACK/SILVER
desolatorXT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά... θέλω ένα case όπου: 1) midi tower 2) να είναι μάυρο 3) να έχει τζάμι στα πλάγια 4) να μήν έχει εκείνο το σίδερο ακριβώς κάτω από το τροφοδοτικό (βλέπε Soprano) 5) να είναι ευρύχωρο γύρω από τη μητρική τιμή ως 130 euro max υπάρχει κάτι που να μπορείτε να προτείνετε; pare to palio sou case, kops'to, perna to tzami, kai eisai etimos Tha sou edina photo ap to diko m kouti, alla einai vradi k de prokeite na vgei kali
myst77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 OK ευχαριστώ τελικά πήρα το SUNBEAM TRIO BLACK WINDOW http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808710 και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε πολύ πέρασα το καλώδια πίσω από τη λαμαρίνα που βιδώνει η μητρική και φαίνεται πολύ ωραίο. Άνετο και στους χώρους του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.