sT@vr0z Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αναφέρομαι στο speedtouch 530i.Επειδη δεν βρήκα κάτι σχετικό, ξέρει κανείς αν γινετε μετατροπή απο isdn-> se pstn που χρειάζομαι?? γιατί με το crypto f200 που έχω τα νεύρα μου έχουν τεντώσει. ...thanks
Peavy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Νομίζω για το Speedtouch δεν γίνεται αυτό, δηλαδή με κάποιο firmware να αλλάξεις το Annex απο Α σε Β και τούμπαλιν.Τα μόνα adsl modem που το κάνουν αυτό είναι τα US Robotics που βγαίνουν μόνο σε Annex A και με firmware το κάνεις Annex B και το Microcom το οποίο μέσα απο το Config του μπορείς να αλλάξεις το Annex μόνος σε A ή Β.Άρα μάλλον πας για καινούργιο Modem.
Aprile Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Gia speedtouch ksexna to. Kai ta Fritz allazoun apo Annex A se B btw
dimitris74 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Gia speedtouch ksexna to.Kai ta Fritz allazoun apo Annex A se B btw eisai sigouros giayto? exeis kapoio link giati oso to eixa psaksei yparxoun kai gai A kai gia B kai den allazoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.