Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με DSL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το μεσημερι κατι εχει παθει η γραμμη μου και δεν εχω ιντερνετ.Μιλησα με forthnet και δηλωσαν βλαβη στον ΟΤΕ.

Το θεμα ειναι αφενος ποσο καιρο θα κανει η γραμμη να φτιαχτει και αφετερου, πως ξερω οτι δε φταιει το ρουτερ?Μηπως να παρω ενα φθηνο usb για δοκιμη?

Τι προτεινετε?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ti router exeis ? Pires ton OTE na deis an exeis ontws vlavi stin grammi sou ?

an exeis ontws vlavi, mporei na ftiaxtei amesws alla kai meta apo dio meres... pote de ksereis !!!

Δημοσ.
Απο το μεσημερι κατι εχει παθει η γραμμη μου και δεν εχω ιντερνετ.Μιλησα με forthnet και δηλωσαν βλαβη στον ΟΤΕ.

Το θεμα ειναι αφενος ποσο καιρο θα κανει η γραμμη να φτιαχτει και αφετερου, πως ξερω οτι δε φταιει το ρουτερ?Μηπως να παρω ενα φθηνο usb για δοκιμη?

Τι προτεινετε?Ευχαριστω!

Οταν λες οτι μπορει να φταει το router τι εννοεις. Εχεις ελενξει αν παιρνει σημα?

H υπομονη ειναι χρυσος. Αλλα μην το αφισεις κιολας στο ελεος του ποτε γιατι δεν προκειται να δεις ασπρι μερα. Παιρνε τηλ οταν εχεις χρονο.

Παρε το router και βαλτο σε γραμμη ενος φιλου σου.

Μην αγορασεις τσαμπα ενα modem αν μπορεις απο κανα γνωστο σου δανεισουτο και δοκιμασε το.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας.

Σε ποιο τηλ μιλαω με ΟΤΕ?Πηρα το 121 και απλα εκανα δηλωση.Μπορω να τους ρωτησω και αν εχει οντως προβλημα?

Σε σχεση με το προβλημα, το λαμπακι dsl ειναι μονιμα αναμμενο και απλα το ρουτερ δε στελνει σημα συνδεσης στη Forthnet.Αρα κατι φταιει ειτε με γραμμη ειτε με ρουτερ.Το λαμπακι ιντερνετ ειναι σβηστο.Εκανα και hard reset αλλα τιποτα.Εχω το linkys WAG345G v2.

Μπορω να βαλω στη γραμμη μου οτι adsl modem usb θελω???Aυτο εδω κανει τη δουλεια του?

Δημοσ.

Προσπαθεις να μιλισεις παντα με καποιον υποτιθεμενο υπευθηνο. Εγω για να φτιαξω τη γραμμη εψαξα περα απο τα κεντρα οπως το 121. Για το συγκεκριμενο router δεν ξερω τις ρυθμισεις του οποτε δεν μπορω να σου που ακριβος τι πρεπει να κανεις.

Ελενξε το router σε αλλοι γραμμη και αν δεν δουλεβει τοτε αλλαγη. Το modem που λες δεν μου φαιντεται και πολυ αξιοπιστο αλλα πριν προβεις σε αγορα δανεισου αν μπορεις απο εναν γνωστο το δικο του modem απλα για να δεις τι γραμμη.

Δημοσ.

Miso lepto, to lampaki tou DSL einai anameno alla tou internet oxi?

Tote DSL exeis apo ote, to provlima sou einai oti isws ekanes kapia lan8asmenh ry8mish, h vazeis la8os kodiko gia tin sindesi i kapios allos einai mesa me ton kodiko sou.

Pare thl thn Forthnet kai sigourepsou.

Δημοσ.

Λοιπον παιζει το εξης.

Το λαμπακι του dsl ειναι σταθερα αναμμενο.Το λαμπακι ιντερνετ ουτε που αναψε.Δοκιμασα με τεχνικους απο Forthnet να βαλουμε αλλο username([email protected]), ξαναειδαμε απο την αρχη μια μια τις ρυθμισεις αλλα μου ειπαν πως για καποιο λογο το ρουτερ δε στελνει σημα συνδεσης(ή προσπαθεια συνδεσης) σε αυτους.

Επισης, μεσα απο το Control Panel του router, πατω να κανει connect αλλα δε γινεται τιποτα!Υπαρχει περιπτωση, ενω το dsl ειναι σταθερα αναμμενο, να φταιει ο ΟΤΕ?

Δημοσ.

Λοιπον μιλησα επιτελους με εναν γνωστη τεχνικο της Forthnet και μου ειπε πως τα dslam 2244 και 2245 της περιοχης μου τα εχουν παιξει και εχουν παραπονεθει παρα πολλοι.Αν σταθω τυχερος ισως εχει επισκευαστει μεχρι αυριο το βραδι, λογω της πιεσης του κοσμου...

Παντως ελεος, καθε φορα συμβαινει το ιδιο.Στο τεχνικο τμημα της Forthnet μετα απο 3-4 επικοινωνιες με τεχνικους βρισκεται ενας που να ξερει ακριβως τι να πει!

Δημοσ.

To πρόβλημα ενώ η γραμμή σου συγχρονίζει αλλά να μην μπορείς να κάνεις login ,δηλαδή ενώ έχεις σωστά username και pass είναι κατά 99% πρόβλημα ΟΤΕ καθώς δεν προωθεί το στοιχεία σου στην 4thnet για το authentication.Αυτό σημαίνει πως μπορεί μόνο η 4thnet να έχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα dslam που ανέφερες (λόγω κάποιας αλλαγής στο config απο τον ΟΤΕ) ενώ όλοι οι άλλοι πάροχοι να παίζουν κανονικά.Αν μπορείς δοκίμασε με κάνα demo απο άλλο ISP.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για απαντηση.Η Forthnet μου ειπε οτι πολλοι users της εχουν προβλημα με τα εν λογω dslam.

Πως ζηταω demo απο αλλους providers?Τα δινουν ετσι απλα, χωρις καν να ειμαι συνδρομητης?

Δημοσ.

Ε ναι αμα τους πεις "Ενδιαφέρομαι να κάνω κάποια σύνδεση στο δίκτυο σας μπορείτε να μου δώσετε ένα demo για να δοκιμάσω ταχύτητες,ping κλπ;" λογικά θα σου δώσουν.

Δημοσ.

Ναι θα πρέπει να δοκιμάζεις με τα user και pass της 4thnet για να δεις ότι έχει λυθεί το πρόβλημα.Τελικά δοκίμασες με κάνα demo άλλης εταιρείας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...