Προς το περιεχόμενο

pin adapter για δίσκο σε Omnibook XE3?

PlaStiK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έφερε ένας φίλος ένα παλιό φορητό γιατί είχε corrupt εγκατάσταση των Windows (HP Omnibook Xe3-GC).

Μετά απο ψάξιμο διαπίστωσα πως έχει σπάσει ένα pin στο μικρό εκείνο πλαστικό εξαρτηματάκι που εφαρμόζει στο πίσω μέρος του δίσκου και τον κάνει να συνδέεται στην IDE υποδοχή της μητρικής. Η ερώτησή μου είναι αν κάποιος έχει υπόψη του πού μπορούμε να βρούμε τέτοιο ανταλλακτικό, ή έστω πώς είναι η "επίσημη" ονομασία του ωστε να το ψάξουμε online. Απο την ΗΡ δε μου έδωσαν και μεγάλες ελπίδες, λόγω παλαιότητας του φορητού.

Δημοσ.

Αν έχει σπάσει τελείως, κ όχι απλά στραβώσει ή φύγει από τη θέση του το pin, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κολλητήρι κ αντικατάσταση του με κάποιο άλλο. Σε laptop βέβαια δεν είναι κ η πιο απλή κόληση.

Θα χρειαστείς κάποιον που να πιάνουν τα χέρια του.

/sc

Δημοσ.

Δυστυχώς έχει σπάσει τελείως, και όπως τα βλέπω τα πράγματα αχρηστεύεται ολόκληρο το φορητό εξαιτίας ένος εξαρτήματος των 5 cents...

Δημοσ.

Δεν αχρηστεύεται καθόλου αν το πρόβλημα είναι μόνο το pin.

Πάρε το εξάρτημα που θέλει κόληση ανά χείρας κ βουρ για τον κοντινότερο ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου.

Την ίδια μέρα θα είναι έτοιμο, αν έχει χρόνο να ασχοληθεί, κ αν θα σε χρεώσει η χρέωση θα είναι ελάχιστη.

Μην απογοητεύεσαι έτσι εύκολα. ;)

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...